Cover


Elsker den.

Kommenter her

aifown


I går kom simkortet i posten og jeg fikk endelig startet å bruke min nye telefon. Er superfornøyd og det var virkelig verdt pengene, selv om jeg nå har brukt opp stipendet for resten av skoleåret. Heh. Har hatt det skikkelig gøgy med å laste ned alle mulige unødvendige spill og apper, og om du vil tegne, heter jeg JulieSeland på DrawSomething og om du vil se masse fine bilder a meg, heter jeg JulieSeland også på instagram. Er som en unge med adhd i godtebutikken akkurat nå. Woop!

Kommenter her

De sier at lykke ikke kan kjøpes


...men føler meg ganske lykkelig nåKommenter her

SE, DEL OG BLI MED


Det tar 29 minutter å se denne filmen. 29 nyttige minutter. Se den, del den og bli med på facebook-eventen, her.

Kony 2012 er en kampanje for å stoppe Joseph Kony, gjøre han kjent over hele verden, slik at alle vet hvem han er og få han fengslet. Vi skal altså klare å gjøre KONY 2012 kjent over hele Norge, i alle fylker, alle byer, alle tettstrøk. Joseph Kony er verdens verste krigsforbryter. I 1987 tok han over ledelsen av en eksisterende opprørsgruppe og omdøpt det Herrens motstands hær (LRA). I sitt 26-årige historie, har LRA bortført mer enn 30.000 barn og fordrevet minst 2,1 millioner mennesker. Han må stoppes. Vis at du bryr deg.

Kommenter her

Et år har gått


I dag er det et år siden Emma ble tatt av kreften. Hun hadde fått beskjed om at kreften var borte, men at den kunne komme tilbake. Da sa hun at om hun ble syk igjen ville hun heller dø, for hun orket det ikke. Tiden gikk, og hun fikk beskjed om at hun hadde fått en ny svulst i hodet. Det gikk ikke mer enn tre måneder før kroppen hennes ikke klarte mer, og  hun sovnet inn.

Kjære Emma. Jeg møtte deg på sykehuset. Du var så utrolig positiv og smilte hele tiden. Vi sang nesten hver dag. Deg, meg og Malin, på skolestuen på Barneavdelingen. Dette var i 2010, og det var ingen som trodde du skulle få tilbakefall da... Jeg husker vi feiret 14. års bursdagen din. Vi tre bakte brownies og spiste is, men du var sliten og orket ikke stort. Du rakk aldri å feire sin 15. års dag, men jeg feiret den med deg på graven din. Du var fantastisk og jeg er så taknemmelig for at du gjorde hverdagen min lysere da jeg var nede, og håper jeg gjorde det samme for deg. Jeg savner deg og tenker på deg. ♥

Kommenter her

Lana Del Ray


I desember ble denne sangen postet på youtube og etter å ha hørt den én gang ble den min favoritt. Elsker hvor fin og rolig den er, samtidig som at stemmen hennes er fantastisk. De andre sangene hennes er også superfine.

Kommenter her

I posten


Fikk disse i posten i dag og jeg er så glad! 

Kommenter her

Gave fra usa
Som jeg sikkert har nevnt tildligere var Merete i usa forrige uke. Jeg fikk denne, pluss godteri, i gave, og er kjempeglad! Jeg gleder meg masse til å prøve ut kameraet og håper på at disse bildene ikke blir svarte når jeg fremkaller dem. Dagen har vært fin! Tilbringt tid sammen med besteforeldrene mine som nettopp har kommet hjem fra Fillippinene. De hadde kjøpt en fin t-skjorte, bodylotion og et lesebrett (ipad-ish) til meg. Sittet hele kvelden og lastet ned apper til den. Har enda ikke fått prøvd ut alle, men er godt i gang. God natt!

Kommenter her

LørdagsfrokostEggedosis og frosne bær ♥

Kommenter her

2012 wishes


Submitted by: mihaaruSubmitted by: mihaaruSubmitted by: yezenianenaSubmitted by: every1deservesachanceSubmitted by: wezbybird
I just wanted to say to you that you’re so strong and beautiful. Never forget that.submitted by: anonSubmitted by: cookim Submitted by: anonSubmitted by: anonSubmitted by: anonSubmitted by: devoncinammonSubmitted by: mihaaru

Kommenter her

Ploiuytrefhj


Frustrasjon! Da jeg skulle fremkalle bildene vi tok i badeparken i dag viste deg seg at alle bildene var helt svarte. Det var ett bilde hvor det var fire hvite prikker, mest sannsynlig lysene som er under vann. Waisted money og generelt bare superdeprimerende. Ellers er livet også bare et ork. I dag hadde vi forresten et kjempefint foredrag av Sveinung Rotevatn, lederen av Unge Venstre, som introdusjons - og informasjonsmøte til UV. Håper på mange nye medlemmer, for jeg tror det gjorde inntrykk på mange som var der og de sa etterpå at de likte det. Superbra! Og til alle dere der ute, «UV ditt navn» til 2440. Hehe.

 

Kommenter her

Nytt og bedre liv


Med alle de pengene jeg bruker på mat (usunn mat) og godteri hadde jeg hatt råd til årskort på treningssenter. Nei, jeg skal ikke slanke meg, men litt muskler hadde ikke vært dumt. Hvis vi legger til pengene jeg bruker på buss, i kantina, på kafé, pluss litt smått her og der hadde jeg i tillegg vært rik. Jeg kunne kjøpt meg nytt kamera. Eller pc. Listen er lang. Deprimerende.


Nettopp  klippet i stykker bankkortet mitt for å kutte ned på pengebruken min.

Noen som kjenner seg igjen?

Kommenter her

Du och jag


 Fineste vennene i hele verden <3

Kommenter her

2011//ikke i rekkefølge


Ser mange har lagt ut bilde rmed høydepunkter og oppsummeringer av året som har gått, både med fine ting og med ting som ikke er fullt så fine. Jeg har egentlig ikke så mye å vise, samtidig som jeg har kjempemye å vise. Det viktigste er vel egentlig at året har vært fint. Blant annet at jeg sluttet på ungdomsskolen etter de tre værste årene i mitt liv. Videregående er kjempefint! Årets høydepunkt var vel da jeg fikk brevet i posten at jeg hadde kommet inn på medier og kommunikasjon. Eller da jeg var helt ferdig i behandling. Eller at jeg fikk så mange fine venner. Tror den siste, men alt etter sommeren har egentlig vært flott!

Kommenter her

Nyttårsforsetter


- Være mer sosial.
- Utvikle meg innen foto.
- Bli en god danser.
- Få mange nye venner.
- Lære meg (litt) fransk.
- Spare penger til kamera.
- Bruke mindre penger i kantina.
- Ikke komme for seint på skolen.
- Øve mer til prøver.


Hva er dine? 

Kommenter her

A picture captures a moment from running away


Må si årets rakettbilder ikke ble veldig vellykket, men dette ble jeg egentlig ganske fornøyd med. Det tok ikke mer enn et kvarter før minnebrikken var full, og noen minutter senere ble batteriet tomt. Bra planlegging? Nei. Jeg har hatt en super kveld med Merete. Vi har spist taco, drukket brus, og spist muffinsene jeg lagde tidligere i dag. Ellers har vi bare kost oss masse. Det håper jeg dere også gjør. Ha en fin kveld videre!


Er forresten med i en fotokonkurranse med dette bildet. Konkurransen finner du her, og premien er en cewe fotobok.

Kommenter her

Cupcakes og muffins


Fikk denne i julegave fra Merete, og jeg elsker den. Det er så utrolig mye fint inni der. Bare bildene er kjempefine! Det tar nok ikke lang tid før jeg lager en av disse. Mulig jeg lager noen i morgen, som da såklart blir mye finere enn mutant-muffinsene jeg lagde sistgang.

 

God natt!

Kommenter her

Red HairNyfarget hår!

Kommenter her

Cupcakes


Et stykk muffins med mislykket topping, laget av bredlett (fordi jeg ikke fant smør) og puttet på med en brødpose med hull i. Muffinsene var veldigveldig gode, men deigen var best. Det ble altså halvparten så mange som det skulle ha blitt, da jeg spiste opp halve deigen. 

 

Oppskrift:
- 150g smør
- 150g sukker
- 2 stk egg
- 200g mel
- 1ss kakao
- 50g sjokolade 

Kommenter her

Before I die


Kommenter her

Jeg har blitt tegnet!Denne er tegnet av Maja Sofie.

Denne er tegnet av Jonas Verpe.

 

ÅÅ, dette gjorde dagen min! Kjempeflinke begge to, tusen takk!

Kommenter her

Bildet mitt er på artige
HAHAH måtte bare dele det. Gøy!

Kommenter her

Lord of the Rings


Har endelig bestemt meg for å sette meg ned for å se Ringenes herre. Har hørt så mye bra om den, og fått så mange stygge blikk de gangene jeg har sagt at jeg ikke har sett filmen. Håper den lever opp til forventningene jeg har dannet meg. Fortell meg gjerne hva dere synes om den. :)

Kommenter her

Karma is a bitch
Jeg tok opp kameraet fra vesken min, og dette var det jeg fikk se. Den satt bom fast, så jeg rikket litt på den for å se om jeg kunne fikse den. Delen som stikker ut på bildet var hjekt løs, men satt på plass noen minutter før den falt av igjen. Jeg puttet den tilbake i vesken, og reimen på vesken sleit. Slik går no dagan. Jeg er overbevist på at dette er karma, jeg har bare ikke funnet ut hva jeg har gjort galt enda. ÅÅ hjfkdshjgkssgfs! Nå ble julen ødelagt med mobilbilder...

Kommenter her

actually, I'm in love


Denne filmen er så fin, og gir meg virkelig julestemning. Pluss at jeg aldri blir lei av den!

Kommenter her

Pult ost gir meg hode pine


Æsj, spydde nesten da jeg skrev overskriften. Jeg er ekstremt oppmerksom på orddelingsfeil. Må nok kalle det en uvane, men det er så utrolig frustrerende når folk skriver "Hytte kos" eller den originale (som er på Meny der jeg bor) "Ananas biter". Jeg får nesten angst og blir lei med på vegne av folk som ikke vet forskjellen på tunfiskbiter og tunfisk biter. Misforstå meg rett da, jeg vil ikke være personlig mot de som skriver sånn, det er bare det at orddelingsfeil er det absolutt verste jeg vet. Sukker biter ikke, tunfisk biter ikke, ananas biter heller ikke!

Enhver person med respekt for seg selv vet at det heter Sukkerbiter. 

 

Nytt eksempel:

Asparges topper og biter. Høres ikke bra ut, jeg visste ikke engang at den var levende. De er vi altså livredde for, siden de både topper OG biter. Vet ikke helt hva å toppe er, men det er helt sikkert veldig farlig. Eller snø freser. Den ville jeg ikke vært i nærheten av. Høres ut som en veldig sint hund.

 

Dette får meg til å ønske å bli lærer. Elever som skriver kontor pult eller sukker biter, ville fått stryk av meg.

Kommenter her

What's going on


Synes alle burde se denne.

Det er veldig mange som sier at dette er fake. At han sitter å ler av det med vennene sine. Men om det er fake eller ikke, om han hadde det sånn da eller om det er om han fant det på har heller ikke noe å si, for budskapet er så ekstremt viktig. På den nye videoen sier han at han har venner, noe som fikk folk til å reagere sterkt og anklage han for å tulle med viktige ting og at det kun var fake og veldig dårlig gjort. Det er jo mye som kan skje på fire måneder. Han har jo begynt på ny skole, som han sier, der kan han ha fått venner. Jeg synes det er flott at han har lagt ut denne videoen.

Også kommer denne. Noe så flott!

Kommenter her

To filmerHide and Seek. Denne filmen er så utrolig bra. En sånn type film jeg kan se mange ganger. Filmen handler om Emily som mister moren sin og faren sitt forsøk på å redde henne fra traumene ved å flytte ut på landet. Som slike klisjé familien-flytter-til-et-stort-hun-på-landet-filmer er ikke denne forutsigende, noe som gjør den utrolig bra. Anbefaler den på det sterkeste!Funny Games. Denne filmen er bare tragisk og latterlig. Jeg tror faktisk aldri jeg har sett en så dårlig film før og den ligger på samme underholdningsnivå som lekser. Filmen handler om en familie på tre som reiser på ferie for å spille goft, og som blir torturert av "naboene" fordi de ikke vil låne dem egg (eller noe).  

 

Har du sett disse filmene? Hva synes du?

Kommenter her

Her vil jeg tilbringe julen min


//linket

 

Det er mange som mener at det ikke er ordentlig jul om den ikke feires her i kalde norge, med snø og ribbe, men dette hadde vært så utrolig deilig! Jeg har så lyst til å ligge på stranden og drikke en kald cola mens jeg nyter varmen. Det hadde vært en drømmegave jeg kunne fått til jul.

Kommenter her

Dag 5Dag 5 - et gammelt bilde
Dette er Benedicte, søskenbarnet mitt som er et år eldre, og meg. Her er vi fem og seks år tror jeg.


Kommenter her

Ønskeliste til julSå kravstor jeg er. Så først nå at dette kun er dyre ting.....

 

Nå skal jeg ut å spise med familien. Det blir koselig, for det har vi ikke gjort på veldig lenge. Ha en fin dag!!

Kommenter her

Dag 2Dag 2: Et minne
//Fotballuniformene våre. Alle skulle ha kjole og converse, også guttene. Søte ble de <3
Dette er fra Unge Venstres sommersamling 2011. Det var utrolig koselig og jeg kan nesten ikke vente til neste gang.


Kommenter her

summertime//kilde

 

Å som jeg savner sommeren! Kom til å tenke på det i dag da jeg måtte ta på meg vinterjakke og votter for å ikke fryse ihjel på skoleveien. Jeg savner å vokne av at lyset skinner inn vinduet. At det er så varmt på soverommet at jeg må ha på vifte. At jeg kan stå opp og bare ta på meg en kjole før jeg går ned og spiser jordbær til frokost. Jeg gleder meg virkelig til neste sommer. Jeg skal kjøpe undervannskamera og ta fine bilder av skjell og krabber, også skal jeg kjøpe meg en fin hatt og gå lange turer på stranden. Sommer, kom til meg!

Kommenter her

21:48


I blant har jeg bare lyst til å være helt ærlig, skrive akkurat hvordan jeg har det, og legge ut akkurat de bildene jeg vil. Jeg føler det ikke passer inn. Jeg har skapt et "image" til denne bloggen, og jeg har på en måte fått stemplet meg selv. At jeg er mer en "rosa-bilde-blogg" enn en ærlig- og personlig blogg. Det er jo greit til tider, men innimellom skulle jeg ønske at jeg startet det helt annerledes. Da jeg begynte å blogge var jeg veldig syk. Jeg oprettet faktisk bloggen da jeg var på sykehuset. Allikevel sa jeg ingen ting om hva jeg slet med eller hvordan jeg hadde det før det hadde gått et helt år. Da er det jo som sagt litt vanskelig. Det passer liksom ikke helt inn her. Jeg vurderer å lage en ny blogg, begynne helt på nytt - men jeg er redd for å miste alle leserne mine. Jeg blir så glad av å ha dere der. De fine kommentarene og tilbakemeldingene jeg får av dere daglig gjør meg veldig glad. Jeg er evig taknemmelig! Dette ble rotete, men håper dere forstår. Godnatt!

Kommenter her

Siri Lindén


Siri Lindén er en svensk 96'er og tar ekstremt flotte bilder. Hun er kjempe kreativ og har en fantastisk teknikk. Det virker som om det bare ligger inne for henne, det å ta så fine bilder. Om dere ikke har vært innom den før anbefaler jeg at dere gjør det. Masse inspirasjon. Bloggen hennes finner dere her.

Leser du bloggen hennes?

Kommenter her

Farge håret?Jeg er så usikker! Men denne gangen har jeg faktisk tatt meg tid til å tenke gjennom det, og ikke bare gjort det på impuls. Men hva synes dere? Farge håret eller ikke?

Kommenter her

The Hunger Games


Etter å ha lest et utsnitt fra boka må jeg se denne filmen. Den virker utrolig spennende og veldig original. Gleder meg til å se den!

Kommenter her

Wordpress vs blogg.no


Jeg har vurdert en stund å bytte over til wordpress, men er fortsatt usikker. Egetlig mest for å begynne på nytt. Jeg har både hørt at det er utrolig mye bedre, og at det er dårlig om man ikke betaler flere hundre kroner for det, at det er lettere å få lesere på blogg, da man får venneforespørsler og sånt. Derfor trenger jeg din mening! Har du erfaring med wordpress og anbefaler det, og motsatt, setter jeg veldig stor pris på om du deler det med meg. Takk på forhånd!

Kommenter her

Bursdagsbarn


I dag har superfine Nora bursdag og fyller sine etterlengtede 16 år. Gratuler henne med dagen! :D

Kommenter her

Fem fine tingDisse fem cd'ene <3

Kommenter her

Beat the odds


Denne filmen ser supersøt ut! Den vil jeg se.

Kommenter her

Kings of Leon favoritterCold DesertBe SomebodyCloserHappy AloneUse SomebodyTrue Love Way

Kommenter her

Kjære Cecilie...... du er fin og jeg er glad i deg.

Kommenter her

Tattoo


//linket

Dette er en slik tattovering jeg kunne hatt. Jeg er generelt ingen stor fan av tattoveringer, men denne er fin, og når man ser på den blir man glad. Dette er en slik jeg vil ha om jeg noengang tar en tattovering.

Kommenter her

Paradise


Favoritt #1

Kommenter her

Du vet du er ungdomspolitiker når...


Din versjon av en vellykket helg er 25 timer med møte - Du ler så du griner av ting som "Forskrift om endringer i visse forskrifter som følge av forskrift om sporbarhet av svin" - Helt om natten helt om dagen' faktisk betyr noe - Du kan være i hvor som helst i hele landet, og du kjenner minst 2 stykker i nærheten - Du kan gjenkjenne så og si alle dialekter - Samtaleemnene på fest er subsidier, valgsamarbeid og handlingsregelen - Norsk geografi kun får deg til å tenke på hvem som bor på de forskjellige stedene - Din favorittsang på fest er sanger som "Europe United" - Du finner pins i vaskemaskinfilteret - Du har dobbelt så mange buttons og pins som hårstrikk - Du er innom 10+ nettaviser hver dag, flere ganger i døgnet - Din versjon av å ha "andre venner også" er å ha venner i andre partier.

- Det å gå i kjoler og skjørt hver dag er helt vanlig - Du har over 500 venner på facebook - Din versjon av "kjendiser" er stortingspolitikere og partiledere - Årets høydepunkt er landsmøtet og sommerleir - Du omtrent har reist Norge rundt på 1 år - Kommunens viktigste mennesker er på fornavn med deg og gir deg klemmer - Du har drukket 1 liter med kaffe før klokken er 12:00 - De aller fleste du omgås er eldre enn deg - Du ser vennene dine oftere på tv, radio og aviser enn du gjør i virkeligheten - Dine beste venner bor på andre siden av Norge - Din versjon av ferie er seminarer utenbys - Det å ta tog er like vanlig som å gå på do - Telefonregningene dine blir på 1000 kroner - Din versjon av russekort er visittkort - Din versjon av mye søvn er 5 timer.

Innlegget er lånt av Hedvig.

Kommenter her

Russebuss


Skulle bare hilse og si fra Oslo's kuleste 2012'russer, at dere må høre på russesangen deres under her. Den er faktisk dritkul. Lik facebooksiden her, og du er med i trekningen av et gavekort på h&m på 300 kroner.

Kommenter her

Mistletoe


Synes den er ganske fin i grunn.

Kommenter her

The Sims SosialDet er så gøy! 

Jo, det jeg ville si var at jeg har en juksekode jeg gjerne ville dele med dere. Trykk her, og få 2000 sånne penge-greier. Bare hyggelig.

Kommenter her

Et år med bloggTusen takk til alle som har fulgt meg! Det har allerede gått et år, og jeg har fått godt over 6000 kommentarer. Jeg har virkelig utviklet meg. I forhold til foto, rettskriving og diverse andre ting. Når jeg ser tilbake på bilder jeg tok for et år siden blir jeg nesten flau ove rmeg selv. Dere kan se på noen av bildene her over at de er helt oransje, dårlig fokusert og dårlig redigert. Jeg visste heller ikke hva iso var, så da jeg begynte med manuelle instillinger hadde jeg isoen på 1600 og tenkte ikke på hva det betød. Blits i sollys. Godt jeg har lært meg ting gjennom tiden. Jeg har ogs¨lært veldig mye i forhold til web-design. Det er utrolig gøy! Om jeg kjeder meg så sitter jeg og lager et design fordi jeg synes det er gøy. Det er så koselig å lese gjennom kommentarene jeg har fått, tingene jeg har gjort, og se på bildene jeg har sammen med vennene mine. Jeg blir så glad av det! Blogging er utrolig gøy, virkelig. Det at det har gått et år er nesten ikke til å tro, men jeg kommer ikke til å slutte med det første.

Kommenter her

Spør meg!


Hehe, tenkte jeg skulle starte med en spørrerunde, bare sånn for å ha det. Jeg får i blant spørsmål i kommentarfeltet, som jeg aldri får svart ordentlig på, så tenkte det kunne vært greit å samle alt på ett sted. Så svarer jeg om en uke eller noe slikt. Fordi jeg kjeder meg, og fordi jeg må jobbe med matte. Fordi jeg elsker matte. What evah. Ask me (almost) anything!

Kommenter her

18 år!


I dag har verdens fineste Hedvig bursdag og fyller hele 18 år. Nå kan ingen bestemme over deg lenger nå,  Hedvig, og du _må_ bli selvstendig. Du kan til og med kjøpe flakslodd!  Hurra!  Håper du hadde en finfin dag, for det fortjener du. Superglad i deg altså! Hjerte

 


- attraktivt :)

 

Skulle jo skrive et langt innlegg da, men det vitkigste er jo å få med "Gratulerer med dagen" og "Jeg er glad i deg". Så vet du det. Kos deg! 

 

Bloggen hennes finner du forresten her

Kommenter her

Tommy om facerape


Ser at denne er supergammel, men åh, han er så kul!

Kommenter her

En veldig fin blogg


Maiken Bull er vel den bloggeren jeg vet om som eier aller mest kreativitet! Kreativ er stikkordet for å beskrive Maiken. Hun tar helt fantastiske bilder, og redigerer dem også kjempe fint.Hun er forresten også veldig flink til å tegne!

Dette ble kort, men jeg anbefeler denne bloggen for de som liker inspirasjon og fine bilder.

Kommenter her

Fem fine filmer1. Black Swan.
Denne filmen har jeg sett titals ganger, det er min absolutt favorittfilm. Handlingen er så fin, og filmen er 100% gjenomført og er helt perfekt. Mange tror dette er en film som kun ballettinteresserte kan like, men det er helt feil. Om du ikke har sett den enda, anbefaler jeg deg å se den. Den er både fin, spennende, halvveis skummel, og koselig. Hvis jeg skulle gitt et terningkast på denne filmer hadde det blitt en sekser. 

 


2. Friends With Benefits.
Dette er en utrolig morsom film. Jeg syns filmen var veldig bra. Den handler om at Dylan og Jamie er lei av å være i et forhold, så de bestemmer seg for å være venner uten noen forpliktelser, men bare ha sex. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive filmen, det er bare morsom og kjempe bra! 

 


3. Amélie.
Dette er den fineste filmen jeg vet om. Det er en slik nydelig film, som man blir glad av å se på. Det er en direkte livsglede-film, og jeg elsker den. Den er liksom en klisjé film, samtidig som den ikke er det. Til tross for at den er fransk, har den en handling som man skjønner, det er heller ikke for mye snakking, sånn at det blir slitsomt å lese teksten, noe som gjør den enda bedre. 

 


4. My Sisters Keeper.
My sisters keeper er en film fyllt med kjærlighet, vennskap og samhold. Vi følger kreftsyke Kate fra hun er et lite barn til hun blir en nydelig, sterk jente med egne meninger og en sterk personlighet. Inn og ut av sykehuset, med en mor som kriger som en helt for å hjelpe jenta si å overvinne døden. Jeg har aldri grått så mye av en film før. Man sitter igjen med en følelse og en tanke over at man har så mye å være glad for. Anbefales!

 


5. Shutter Island.
Dette er en slik film hvor du sitter med hjertet i halsen lenge etter at filmen er over. Den er så spennende og har en så god handling at den må sees. Leonasrdo DiCaprio gjør jo bare filmen enda bedre. Han har en fantastisk innlevelse, og jeg har aldri sett ha spille en så god rolle som han gjør i denne filmen. Det er en slik film med et gjemt budskap. Du sitter i ettertid og tenker på den, og går igjennom den i hodet for å finne ut hva som egentlig skjedde. Det gjør denne filmen helt utrolig bra. 

 

Hvilke filmer liker du best?

Kommenter her

Got a secret, can you keep it?


Jeg er alltid veldig skeptisk til å se på nye serier. Det holder jo aldri å se kun én episode, da må jeg se flere fort å komme inn i serien og slikt. Jeg hadde lite å gjøre, været var dårlig, så jeg satt med ned for å se på Pretty Little Liars. Serien var overranskende god. Jeg har aldri vært Gossip Girl- One Tree Hill- typen, så det at jeg skulle like en slik serie var overraskende. Men; jeg anbefaler virkelig å se den, den er både morsom, spennende og den hadde dette Gossip Girl-preget som endel mennekser liker. 

 


Du kan finne alle episodene >her<.

Kommenter her

Sommeren 2011Camping med gode venner.

 
Grillkvelder.

 


Klassetur.

 


Venninnekvelder.

 


Photoshoot.

 


Bading.

 


Mer camping.

 
Unge Venstres sommersamling.

 


Parkjazz.

 


Solnedgang på stranden.

 


Fin fisk.

 


Fin sommer.

Kommenter her

Syke piercinger


... tatt av syke mennekser.Tenkte jeg skulle ta meg en av disse da! Det er jo superkult! Løv it lizzm. HAH!

Kommenter her

Det vakreste jeg vet


Kommenter her

GIF


Jeg er fullt klar over at bildet er skjevt, og det er også masse annet som kunne vært annerledes og myemye bedre, men jeg unskylder meg med at dette er første gangen jeg gjør det. Steinen lever da... det er derfor den flytter seg. Også er vinden litt ustabil, så båten blir flyttet at og fram. Og ettersom vi skal ha animasjon på skolen om noen uker tenkte jeg det var greit å prøve det litt ut først. 

Image and video hosting by TinyPic

Nu skal jeg videre på butikken for å handle inn til tacokveld med Hedvig. Det blir koselig det! Ha en fin kveld dere!

Kommenter her

Jenter og selvtillit


En av de mest vanlige tingene blandt jenter er vel det at nesten ingen tenker bra om seg selv eller liker utseendet sitt. Fåtall av jentene i dagens samfunn tenker godt om seg selv. Vi vokser opp med dårlig selvtillit. Vi lærer det i oppveksten, ved å se hvordan modellene i ukebladene og stjernene i filmene blir fremstilt. De skal være så perfekte, og forbilder som jenter skal se opp til og ønske å bli som dem. De er definisjonen på perfeksjon, og det må vi følge. 

 

De fleste vet at ikonene i blader og slikt er photoshoppet til de grader. Men selv om man vet det, så tenker de fleste at det må være en grunn til at de har redigert dem. "De er jo perfekte fra før, hvorfor blir de retusjert? Det må jo bare bety at jeg er megastygg, og bør redigeres."

Jeg tror det er alt for mange som går rundt med denne klumpen i magen hver dag, der de ikke vet helt hva de skal gjøre for å føle seg bedre. Noen ganger kan man ha det så bra, ikke tenke på noe negativt ved seg selv, men så faller man ned i kjelleren, fullt av negativitet og selvhat, og hodet er oversvømt med stygge ting. Noen kan bruke flere timer av dagen på å stå foran speilet, se på seg selv, og de hater hva de ser. 

 

Alle finner småting som de synes er feil. Ting som ingen andre tenker over i det hele tatt! "Jeg har stygge lepper", "Jeg har for store hender", "Jeg har så sykt bollemage", "Jeg har feite lår". Vi jenter er ekstremt strenge mot oss selv - altfor strenge. Vi ser alle de feilene som ingen andre ser, og er helt sikre på at alle andre også ser dem. Mange av vennene mine sier hver dag at de er misfornøyde med ting jeg ikke engang har tenkt over. Til og med de vennene som har aller finest kropp og som ser bra ut uansett hva. Det er både trist og triggende å høre andre snakke så nedverdigende om seg selv, men aller mest trist.

Noen jenter synes det er attraktivt med ribbein som synes gjennom genseren, innovermage og spikerbein, mens de fleste vil bare ha en strøken kropp. Det de fleste ikke tenker på, inkludert meg, er at det ikke finnes en eneste person i hele verden som tenker det samme om deg, som du gjør. 

 

Vi er som vi er, vi er perfekte som vi er, og vi må lære oss å innse det.

Kommenter her

Favorite song


Erik Hassle er bare superflink! Elsker alle sangene hans!

 Han lager fin musikk, og er superkjekk, winwin! 
Likte du sangen?

Kommenter her

Slankebok for barn ned til 4 år


(Innlegget er lånt fra >denne< bloggen, fordi jeg ville videreføre budskapet)

Forfatteren Paul Kramer hadde sikkert gode intensjoner når han skrev boken. Han vil nok hjelpe overvektige barn til å spise mindre og trene mer. Men det er veldig veldig trist. Håper ingen barn leser boken. Åpenbart har ikke de dårlige rådene fungert spessielt bra for han heller. Hvordan skal vi forvente at små barn skal klare å gå sultne når voksene ikke klarer det? Dette er galskap og det er dags for at alle må innse det.

Boken er rettet mot barn ned i 4års alderen og forteller om en ung tenåring som heter Maggie. Maggie er fet og blir mobbet på skolen. Men ved å begynne å spise mindre og trene mer, blir hun smal, stjerne på fotballlaget og populær på skolen.

På nettet vimler det av protester mot boken på nettet som skal publiseres i oktober. Er dette en nødvendigt budskap for å vende fedmeepedemien som også påvirker barn? Boken er en perfekt illustrajon på missoppfattelsen bak fedmeepedemien. Vi spiser dårlig mat (sukker, ren stivelse) som gjør oss sulten og får oss til å spise formye. Men de fleste tror ennå at løsningen er å bare ignorere sulten og trene mer, istedet for å gjøre noe med årsaken. Naturligvis fungerer det ikke. Voksne blir fetere i hele vestverden. Og når det samme hender barn gir vi dem de samme dårlige rådene.

Problemet er at det ikke er et fire år gammelt barn sin feil at hun blir overvektig. Hun handler ikke maten. Hun lager ikke maten. Om foreldrene hadde gitt henne bra mat, uten rent sukker og stivelse, hadde hun sansynligvis aldriblitt overvektig fra starten av. Det er ikke det overvektige barnets feil. Så vi skal selvfølgelig ikke legge ansvaret på å løse problemet på hennes skuldre. I en mindre gal verden hadde foreldre istedet sørget for at barnet hadde fått tilgang til bra mat uten større mengder sukker og stivelse.

Her er et intervju av forfatteren av boken "Maggie goes on a diet" Trykk her eller på bildet for å se intervjuet!


 

Aktuellt intervjuet dr Anderas "kostdoktorn" Eenfeldt om boken. Intervjuet starter 23 minutter og 14 sekunder inn i sendingen. Trykk her eller på bildet  for å se innslaget.

 

Kommenter her

Like a skyscraper


Må bare nevne at jeg slettet innlegget hvor jeg skrev at jeg skulle ha en bloggpause, nettopp på grunn av alt for få ideer om hva jeg kunne blogge om - men så er det jo da man får all inspirasjon, tar fine bilder, hører fine sanger, og finner bra ting å skrive om. 

For øyeblikket er jeg dilla på sangen Skyscraper. Jeg er stor fan av Demi Lovato, og har ekstremt mange av sangene hennes Starred på Spotify. Hun er så flink! Hva synes du om sangen (eller generelt sangene hennes)? 

Kommenter her

Fine ting
...å redigere bilder på alle mulige måter
...å finne  fine ting på bakken du kan ta bilder av
...å bli vekket av at sola skinner deg i ansiktet
...å tenke på at det kanskje er en person som tenker på deg akkurat nå
...å høre en sang som passer perfekt med ditt eget liv...å spise ting man kun spiser om sommeren
...å snakke i telefon i en time om ingenting med en person du har savnet lenge
...å synge høyt, stygt, i dusjen med dusjhodet som mikrofon mens du tenker at du er en stjerne
...å få en melding av han, slik at du har ham i hodet resten av dagen
...å løpe ned til stranda midt på natten og nakenbade...å ta med kamera på alle turer ut av huset, mens du hele tiden finner nye motiver å ta bilde av
...å gå i rytme med musikken du hører på
...å høre at noen si noe fint om deg til noen andre
...å kjenne hvor mye deiligere sengen er når man skal på skolen
...å plutselig begynne å le over noe du kom på som skjedde for lenge siden

...å vite at din beste venninne alltid er der når du trenger henne
...å prøve en bukse du synes er fin og at den passer perfekt
...å glede deg lenge til en oplevelse lenge, og så blir det til og med bedre enn du hadde fårestilt deg
...å finne ut at du har samme humor som en person du nettopp har møtt
...å kjenne på følelsen av lykke når du overlever en karusell du trodde kom til å ta livet av deg...å finne ut, til din største overraskelse, at dine venner virkelig stiller opp i tykt og tynt
...å gjore noe som gleder andre
...å se at det faktisk var mulig å se gulvet på det altfor rotete rommet ditt
...å lære seg en ny metode å ta bilder på
...å kjenne på at livet kan være herlig, til tross for alle nederlag

Kommenter her

Fire steder jeg vil besøke


Hvilke steder vil du besøke?

Kommenter her

The Script
The Man Who Can't Be Moved.

For The First Time.

Nothing (drinbking verson).

Breakeven.

If You Ever Come Back.

 

Kommenter her

"For oss som HATER Anders Behring Breivik"


Virkelig usaklig. Jeg synes bare det blir altfor teit. Dette er akkurat hva han ønsker. Han ønsker oppmerksomhet, og hver gang en ny slik gruppe blir laget føler han seg mer vellykket. Dette er status for ham! Folk må heller fokusere på de som er døde og skadet, og de pårørende. De blir glemt bort, mens all fokus går mot denne mannen. De som virkelig trenger oppmerksomheten er jo de som er rammet.

 

Kommenter her

Brunt vs blondt


Jeg har kjøpt brun hårfarge, og er egentlig klar til å farge håret brunt, meeeen, jeg er usikker... Jeg er ikke sikker på hva jeg kler best av brunt og blondt, eller om det i det hele tatt er lurt å farge det om sommeren, ettersom det blir endel bleket i sola. Men på en annen side, så er det ikke så mye sol, så det hadde heller ikke blitt SÅ bleket... Dilemma! Hjelp meg!Hva synes du?

Kommenter her

Q&A


Hvem er dine beste venner?
Frida, som bor altfor langt vekk, Evalill som bor enda lenger vekk, men så har jeg heldigvis Cecilie som ikke bor så langt unna. Love them all ♥ 

Hvor skal du gå på skole nesteår?
Som jeg nevnte i et tidligere innlegg så skal jeg gå medier og kommunikasjon på Hjalmar Johansen videregående skole ettet høsten, noe jeg gleder meg kjempemye til! 

Hvilke blogger liker du best?
Det er ganske mange egentlig. Jeg elsker mne.blogg.no og sofiesund.com. Det er ikke så mange jeg leser fast, men hvertfall de førstnevnte og disse: Antonia, Merete, Agnes, Hanna og Therese. Det er de jeg kommer på for øyeblikket.

Kan du lage sminkevideo?
Hahaha! Den hadde blitt rimelig kjedelig, for jeg bare putter på litt maskara, så er jeg ferdig. 

Hva er favorittmaten din?
I don't know... Tror muligens jeg kunne levd på müsli og tomatsuppe.

Spotifylista di?
Here you go. 

Hva er ditt favoritt klesplagg?
Masse... jeg elsker kjoler, og converse, og John Lennon-briller. 

Liker du Justin Bieber?
Love everything about him <3

Hva slags kamera her du og hva slags innstillinger bruker du?
Jeg har canon eos 1000D, originalt hva? Jeg liker godt AV, for lukkertiden stilles automatisk og jeg trenger bare å stille blenderåpningen, noe som er kjekt, for som dere sikkert har sett liker jeg best å ta nærbilder av blomster ogsånn. 

Hva er ditt favoritt band?
Kings of Leon og Coldplay deler førsteplassen.

Kommenter her
hits