Squid Squad i Oslo


Squid Squad er en filmgruppe fra Skiens medielinje, på Hjalmar Johansen, som produserer humorserien The Classroom. Nå har de kapret gjesteopptreden fra selveste Atle Antonsen og Johan Golden, som du kan se i del 2 (her), hvor Bernt forsvinner fra de andre, mens han skal beseire en drage. Dere kan også like facebook-siden deres (her), hvor de poster nye videoer og skriver nyhetsoppdateringer.

Kommenter her

Avatar
Dette er en skoleoppgave hvor vi skulle manipulere et valgfritt bilde til noe annet. Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal levere inn, for vi har enda en uke på oss. Tenker jeg skal lage noen flere alternativer og se hvilken jeg liker best neste uke. 

Kommenter her

Ville bare si...


...AT JEG IKKE KOM OPP I MATTEEKSAMEN!!!! Nå blir det jul likevel!!!

Vi er kule. Må også meddele at hele RM kom opp, og ingen fra media, så vi fikk endel stygge blikk fra dem i dag, men hallo, vi kom ikke opp, så vi får tåle det. Dette gjorde resten av året bedre.

Kommenter her

Gøy i fotostudio
Kommenter her

Birthday girl


I dag har Kaisa bursdag! Hun er supersøt. Ønsk henne gratulerer med dagen! :)
Kommenter her

Morgenblogging


Jeg var så flink at jeg klarte å glemme laderen til pcn her på skolen, noe som betø at jeg måtte tilbringe hele gårsdagen uten internett. Abstinenser. Jeg må bare huske å ta den med i dag... men med min hukommense klarer jeg nok å glemme den... Onsdager er virkelig himmelen, ettersom vi har fordypning i foto hele dagen. Vi har en innlevering om høst, hvor vi skal ta ti bilder som omhandler at høsten er på vei. Vi har helt til høstferien på oss, men jeg vet ikke hva jeg skal ta bilder av. Det er ikke akkurat høstvær ute. I parken er det bokstaveligtalt sommer. Fargerike blomster overalt. Jeg har funnet noen fine høstbilder på weheartit, men det at jeg skal klare å ta så fine bilder kan jeg bare drømme om. Jeg er hvertfall godt i gang med å finne steder å ta bilder, men kan ikke akkurat si meg fornøyd med dem. Hittil har jeg funnet ett bilde jeg er førnøyd med, og det sier vel litt....

 
Kommenter her

De nære ting
Vi holder på med en skoleoppgave hvor vi skal ta nærbilder. Vi har et slags "kurs" på hvordan fokus og zoom fungerer sammen i forhold til manuelt og slikt. Før jeg begynte så kunne jeg jo noe, men jeg fikk en aha-opplevelse da jeg lærte ting og fant ut at ting faktisk hadde en mening! Jeg har nemlig aldri forstått hvorfor liten blenderåpning er et høyt blenderverditall, og omvendt. Det har aldri gitt mening før nå. 

 

Dette er den femte fotooppgaven vi har hatt hittil. Blandt annet har vi hatt slik at vi skal ha samme motiv, som skal være på samme plass og cirka samme størrelse i bildet, men vi skal begynne på 18mm, og ta fire bilder ut til 200, slik at vi har forskjell på zoomen. Dette var utrolig dårlig forklart.... men jeg kan vise bildet senere. 18 mm ser veldig ut som fisheye.

 

Kommenter her

School
Har du hatt en fin dag? :)

Kommenter her

Rainy day


Helt sykt mye det regner i nå! Da jeg gikk til skolen var det nesten skyfri himmel. Det var passe temperatur til å være en dag i september. Rett før skolen var ferdig begynte det å regne. Mye. Det var såpass mye at jeg ikke kunne gå fem meter før skoene mine var gjennomvåte! Helt seriøst! Nå er jeg bare våt og kald og sitter og venter på at pizzaen skal komme. Senere blir det tverrpolitisk, noe jeg gleder meg veldig til. Da får vi vite resultatene fra de forskjellige skolevalgene. Krysser fingrene for at venstre skåret litt høyere enn forrige skolevalg! Føler jeg har debattert mye. Haha!

 

Men snakkes!

Kommenter her

Bildedryss fra dagenKaja frøys en del i dag hun!

Søte Marte!

Koselig skoledag. Vi hadde prosjekt i fordypning, hvor jeg har foto. Vi hadde et slags "mauelle-instillinger-kurs" i dag, hvor jeg lærte endel nytt som jeg faktisk aldri har tenkt over før! Vi fikk i oppgve å finne to motiver å ta bilde av; et hvor vi skulle ta et bilde med lang lukkertid og et met kort lukkertid, og et hvor vi skulle ha høy blenderverdi og et hvor vi skulle ha lav. Det var egentlig ganske interessant. Her er resultatet mitt:

Blender:

                                       f/1.4                                                                                                                 f/7.1

Lukkertid:

                                                    1/160                                                                                                         1/15

Hvordan har dagen din vært?

Kommenter her

Enda mere skoleblogging


Nettopp skrevet søknad om foto som fordypningsfag. Jeg regner med at over halve klassen kommer til å søke foto, så endel kommer til å bli tvangsflyttet over på film. Ikke at det er noe  galt med film altså, men jeg har virkelig lyst til å lære mer innen for fotografi og redigering og sliktDe siste dagene har jeg kjøpt ekstremt mange skrivebøker. Hele stipendet mitt går til ting vi fikk av skolen på ungdomskolen. Jeg vet jo at det er det stipendet skal brukes til, men det er så trist å se pengene bare skli ut av hendene mine, og jeg ikke får brukt noe på godteri, kjoler og converse. Og busskort! Det trenger jeg. 

Nå har vi nettopp hørt en utrolig sterk historie fra en i klassen som var på utøya. Jeg kjente tårene presset på og jeg fikk helt vondt i magen. Det er så vanskelig å forestille seg hvordan det må ha vært, men det var enklere å tenke seg nå som vi har hørt en som er nær fortelle om det. 

Kommenter her

Skole og slikt


Jeg er superfornøyd med skolen, klassen og lærerne. Jeg har enda ikke blitt så godt kjent med de i klassen, men gleder meg til det, for alle virker supersøte! Hittil har vi gått igjennom mediefag, litt om presse osv. Vi har hatt engelsk, matte og fått omvisning i gym områdene. Jeg har handlet skoleutstyr til nesten 2000 kroner, og har enda ikke alt det som står på utstyrslista. 

 
Har forresten fått en ny top 5-blogg. Han heter Chris Le og har kjempekule bilder.

Kommenter her

First day at school
Da jeg gikk til skolen var det skyfri himmel og 25 grader ute, men så begynte det å regne og ble kaldt og jeg ble kliss våt... 

Det var utrolig gøy å begynne på ny skole. Ungdomskolen var virkelig de tre værste årene i mitt liv, så det blir bra med en ny start. Jeg var egentlig kjempe nervøs, og som sagt i forrige innlegg; superstressa, og hadde absolutt ingen anelse om hvor jeg skulle møte opp, og hva jeg skulle ha med meg av utstyr. Det gikk heldigvis kjempefint. Kule elever, kule lærere, kul skole! Dagen startet med endel info om skoleåret, klasser og hvordan skolesystemet fungerte. Vi lærte navnene til de som gikk i klassen, men jeg har glemt dem nå da...lol. Møtte også endel kjente mennesker, men de fleste skulle gå idrett, så det var kun et par kjente som kom i min klasse. 

Andre som begynte i dag? Hvordan var din dag?

Kommenter her

Første skoledag på vgs
Stresset rundt hele morgnen. Æh, stresser fortsatt! Ønsk meg lykke til! 

Kommenter her
hits