A picture captures a moment from running away


Må si årets rakettbilder ikke ble veldig vellykket, men dette ble jeg egentlig ganske fornøyd med. Det tok ikke mer enn et kvarter før minnebrikken var full, og noen minutter senere ble batteriet tomt. Bra planlegging? Nei. Jeg har hatt en super kveld med Merete. Vi har spist taco, drukket brus, og spist muffinsene jeg lagde tidligere i dag. Ellers har vi bare kost oss masse. Det håper jeg dere også gjør. Ha en fin kveld videre!


Er forresten med i en fotokonkurranse med dette bildet. Konkurransen finner du her, og premien er en cewe fotobok.

Kommenter her

Nyttårsmuffins og GODT NYTTÅR
Denne nyttårsaften skal jeg tilbringe sammen med Merete. Det blir utrolig koselig. Jeg bakte disse muffinsene som en overaskelse, ikke at det blir noen overaskelse da hun helt sikkert kommer til å se dette før jeg kommer frem til henne. Nå drar jeg avgårde, så for dere ha en fantastisk kveld! Godt nyttår!

Kommenter her

Blue, the most human color
På bildet over ser dere hvordan resultatet av hårfargen ser ut i dagslys. De elendige fargene på det første bildet, gjørde så håret så misfarget ut, men det er det altså ikke. 

Kommenter her

Cupcakes og muffins


Fikk denne i julegave fra Merete, og jeg elsker den. Det er så utrolig mye fint inni der. Bare bildene er kjempefine! Det tar nok ikke lang tid før jeg lager en av disse. Mulig jeg lager noen i morgen, som da såklart blir mye finere enn mutant-muffinsene jeg lagde sistgang.

 

God natt!

Kommenter her

Red HairNyfarget hår!

Kommenter her

Cupcakes


Et stykk muffins med mislykket topping, laget av bredlett (fordi jeg ikke fant smør) og puttet på med en brødpose med hull i. Muffinsene var veldigveldig gode, men deigen var best. Det ble altså halvparten så mange som det skulle ha blitt, da jeg spiste opp halve deigen. 

 

Oppskrift:
- 150g smør
- 150g sukker
- 2 stk egg
- 200g mel
- 1ss kakao
- 50g sjokolade 

Kommenter her

19:53


Image and video hosting by TinyPic

 

Jeg har hatt en veldig fin dag i dag. Jeg dro med Benedicte til Herkules. Det er den store "byttedagen", så det var ikke akkurat få mennesker der. Jeg kjøpte meg et nytt objektiv i dag, ettersom jeg klarte å ødelegge det jeg hadde. Vi pillet det fra hverandre, for å se hvordan det så ut inni, og hvor det var ødelagt. Det var morsomt... og interessant. Jeg dro videre for å møte Kristine i Porsgrunn. Vi spiste på Peppes, og hadde det superkoselig. Etter å ha spist ekstremt mye pizza, kom jeg hjem til mammas hjemmelagde pizza... Jeg har hatt en veldig fin dag, og er kjempe glad, da jeg både har fått kjøpt meg et objektiv som fungerer som det skal, og rød hårfarge. Gleder meg til å ta bilder, og til å farge håret.

Image and video hosting by TinyPic

 

Hatt en fin dag? :))

Kommenter her

Before I die


Kommenter her

Jeg har blitt tegnet!Denne er tegnet av Maja Sofie.

Denne er tegnet av Jonas Verpe.

 

ÅÅ, dette gjorde dagen min! Kjempeflinke begge to, tusen takk!

Kommenter her

The good parts


Jeg er avhengiv av å ha et a4 liv, ellers blir jeg deprimert. Dager uten skole, hvor jeg ikke trenger å stå opp til samme tid, legge meg til samme tid og spise til samme tider, sitte rjeg bare hjemme og gjør ingen ting. Til tross for at jeg legge rmeg tre og står opp to, har jeg det faktisk ganske fint om dagen. Må forresten nevne at Ringenes Herre, som jeg så for første gang i sta, ikke levde opp til forventningene mine i det hele tatt. Etter tre timer og tjue minutter kom jeg fram til at den var dødskjedelig og ikke helt min type filmsjanger. 

 

How was your day? Og generelt julen, hvordan har dere hatt det?

Kommenter her

Bildet mitt er på artige
HAHAH måtte bare dele det. Gøy!

Kommenter her

Lord of the Rings


Har endelig bestemt meg for å sette meg ned for å se Ringenes herre. Har hørt så mye bra om den, og fått så mange stygge blikk de gangene jeg har sagt at jeg ikke har sett filmen. Håper den lever opp til forventningene jeg har dannet meg. Fortell meg gjerne hva dere synes om den. :)

Kommenter her

Jul og sånt

Tok visst ikke så mange bilder denne julen. Vel, mest fordi jeg var for opptatt med den fine maten, men også fordi kameraet ikke helt er på mitt lag fortiden. Jeg fikk penger i gave til å kjøpe nytt objektiv, så jeg gleder meg veldig mye til disse helligdagene er over, slik at jeg får kjøpt meg et fungerende objektiv. Det blir fint å kunne ta bilder igjen. Vi hadde det superfint alle sammen, spiste god mat og kaker, og bare koste oss. Håper dere der ute har hatt en fin jul.

Kommenter her

Same procedure as last year, miss Sophie?


I dette øyeblikk er klokken akkurat 23:59, altså er det 1 minutt til klokken slår inn julaften. Alt er klart, både kjole, sminke, pakker og planer. Julenaften går som alltid, først til kirken, hvor jeg hvert år gleder meg til å høre om Carol of the Bells har blitt finere enn året før. Deretter venter vi i et par timer, før vi drar til bestemor og co for å feire kvelden. Same procedure as every year, James.

Ha en fantastisk jul, alle sammen! 

Kommenter her

Christmas LightsBildet er linket.

Elsker den sangen!

Kommenter her

Karma is a bitch
Jeg tok opp kameraet fra vesken min, og dette var det jeg fikk se. Den satt bom fast, så jeg rikket litt på den for å se om jeg kunne fikse den. Delen som stikker ut på bildet var hjekt løs, men satt på plass noen minutter før den falt av igjen. Jeg puttet den tilbake i vesken, og reimen på vesken sleit. Slik går no dagan. Jeg er overbevist på at dette er karma, jeg har bare ikke funnet ut hva jeg har gjort galt enda. ÅÅ hjfkdshjgkssgfs! Nå ble julen ødelagt med mobilbilder...

Kommenter her

Én og tre
Det er kun én dag igjen av skolen før året er over, og kun tre dager til julaften. Helt utrolig å tenke på hvor fort 2011 har gått. Som avslutning på året har vi en diger mediainnlevering som jeg har brukt rundt fem timer på, og som jeg trolig kommer til å bruke resten av døgnet på. Den skal innleveres innen 23:59, så jeg har ikke så veldig god tid... Nå skal det jobbes. Ha en super dag.

Kommenter her

Nature is my medicine


I wish cancer got cancer and died.

Kommenter her

Nye sko
Disse skoene kjøpte jeg i går for 99 kroner. De var satt ned hele syvhundre(!!) kroner. Derfor måtte jeg bare ha dem. I tillegg var det litt morsomt da jeg fikk høre at venninnen min hadde kjøpt dem til full pris. Jeg ble dessverre ikke ferdig med julegavene... Julegaveshopping endte med nye sko til meg. Hehe... I dag har jeg forresten bakt pepperkaker. Elle, mamma bakte, jeg pyntet dem. Det var veldig koselig.

 

Hatt en fin dag?

Kommenter her

Slik er julen i Skien
Speilblank vei, med snø, regn og minusgrader om hverandre. Det skjer lite, er dårlig vær, men akkurat nå er det ikke så ille i gaten vår. Skoleveien derimot, er forferdelig og jeg bruker rundt en halvtime lenger enn jeg pleier. For å fortelle litt "dagligdags", så hadde vi mattetentamen i dag, det gikk helt ok, men kunne jo såklart gått bedre. Også var jeg på julegaveshopping i dag! Fikk ferdig hele to gaver.... Kunne også gått bedre. Jeg har ikke så veldig mange å kjølpe til å år, ettersom det ikke lenger er sånn "skal i kjøpe til hverandre?". Så to av seks er ikke så ille til å være første dagen med leting etter de perfekte gavene. Og til slutt må jeg kanskje nevne min dårlige oppdatering i det siste. Det finnes ikke akkurat mye fint å ta bilder av ute, og til tross for at det er mørkt ute når jeg slutter på skolen hadde det heller ikke vært til noen nytte. Ergo, bloggen blir lite interessang inn til videre. 

 

Ønsker dere alle en riktig god jul!

Kommenter her

actually, I'm in love


Denne filmen er så fin, og gir meg virkelig julestemning. Pluss at jeg aldri blir lei av den!

Kommenter her

My new old cameraFikk akkurat 30 followers på bloglovin! Utrolig gøy!

Kommenter her

Pult ost gir meg hode pine


Æsj, spydde nesten da jeg skrev overskriften. Jeg er ekstremt oppmerksom på orddelingsfeil. Må nok kalle det en uvane, men det er så utrolig frustrerende når folk skriver "Hytte kos" eller den originale (som er på Meny der jeg bor) "Ananas biter". Jeg får nesten angst og blir lei med på vegne av folk som ikke vet forskjellen på tunfiskbiter og tunfisk biter. Misforstå meg rett da, jeg vil ikke være personlig mot de som skriver sånn, det er bare det at orddelingsfeil er det absolutt verste jeg vet. Sukker biter ikke, tunfisk biter ikke, ananas biter heller ikke!

Enhver person med respekt for seg selv vet at det heter Sukkerbiter. 

 

Nytt eksempel:

Asparges topper og biter. Høres ikke bra ut, jeg visste ikke engang at den var levende. De er vi altså livredde for, siden de både topper OG biter. Vet ikke helt hva å toppe er, men det er helt sikkert veldig farlig. Eller snø freser. Den ville jeg ikke vært i nærheten av. Høres ut som en veldig sint hund.

 

Dette får meg til å ønske å bli lærer. Elever som skriver kontor pult eller sukker biter, ville fått stryk av meg.

Kommenter her

Starlight filter


Bildet er tatt av Jared Ewrightog er tatt med det som kalles Star Light Flare Cross Filter. Hvor kult er vel ikke det? Tenk på hvordan bildene blir seeende ut på nyttårsaften, eller når det er solformørkelse. Eller generelt bilder av lys når det er mørkt, slik som på det over. Da jeg hørte om denne geniale opfinnelsen rykket den straks opp på ønskelisten min. Så utrolig gøydet ville vært å kunne ta sånne bilder! 

Kommenter her

Confessions


Jeg sitter ofte alene, selv om jeg ønsker å være med noen. Jeg liker meg best alene, men blir deprimert av det. Jeg blir sliten av sosiale settinger og trenger i perioder flere dagers hvile for å komme tilbake. Jeg tar ofte på meg altfor mye ansvar, og det ender opp med at jeg ikke klarer å gjøre noe av det. Jeg er flink til å bli kjent med mennesker, men elendig til å holde kontakt. Jeg endrer mening om noe på noen få sekunder. Jeg er livredd for at folk ikke skal like meg, og dropper derfor å være sosial for å ungå det. Humøret mitt går veldig opp og ned, og jeg kan ha et ekstremt temperamang jeg ikke klarer å styre. Selvtilliten min svinger i takt med humøret mitt. Jeg gjør alt på impuls, og stort sett er dette ting jeg angrer på hver dag i etterkant. Jeg sier mye jeg ikke mener. Dette er bipolar og er noe jeg mest sansynlig må leve med resten av livet.

Kommenter her

Ville bare si...


...AT JEG IKKE KOM OPP I MATTEEKSAMEN!!!! Nå blir det jul likevel!!!

Vi er kule. Må også meddele at hele RM kom opp, og ingen fra media, så vi fikk endel stygge blikk fra dem i dag, men hallo, vi kom ikke opp, så vi får tåle det. Dette gjorde resten av året bedre.

Kommenter her

Danseoppvisning II

Det tok litt lang tid å redigere bildene, ettersom jeg hadde tatt over 200 bilder. Det var veldig fint å se på i går, alle var kjempe flinke og det var veldig gøy å se hvor flinke vennene mine har blitt fra i fjor. 

Kommenter her

DanseoppvisningVeldig stolt av de flinke vennene mine som danset i dag. De var kjempe flinke!

Kommenter her

Helgen i Kragerø
Jeg har tilbringt denne helgen på Seminar med Natur og Ungdom i kragerø. Kan ikke annet enn å si at det var supervellykket og at jeg hadde det kjempe fint. Vi gikk i kragerøs årlige nissetog, hvor vi hadde plakater der det blant annet sto "Vern Blåfjell" og slikt. Deretter sto vi på stand. Vi hadde laget en oljeplatform av pepperkaker, som tok fem timer, som vi knuste. Det er hva vi synes om oljeplatformer. Ellers har alt bare vært bra.

Kommenter her

Litt jul


Kommenter her

You only live once, but if you work it right, once is enough
Kommenter her

MinnekonsertI dag har jeg vært på minnekonsert for kjære Emma, som ikke ble mer enn 14 år gammel. Det var virkelig trist, og må helt ærlig inrømme at det ikke gikk fem minutter før tårene trillet nedover kinnene mine. Det var mye fint, blant annet musikken. Moren til Emma snakket foran alle, noe som også var veldig fint å høre på. Huff, kjenner tårene kommer frem når jeg skriver om det. Man blir liksom aldri vandt til at noen er borte. Og at det nesten er hele ni måneder siden, er nesten ikke til å tro. Håper hun har det fint der hun er nå. 

Kommenter her

18:52Var en tur i studio i dag med Cecilie. Hun er fin. Det kommer flere bilder senere, men akkurat nå har jeg dårlig tid. Jeg skal nemlig på en minnekonsert for Emma, den kjære lille jenta som døde av kreft for 9 måneder siden. Det blir sterkt og veldig trist, men det blir også fint. 

Kommenter her

Let it snow

Det er så deilig at det endelig kom snø! Det er for det første fint å se ut om kvelden også er ikke alt svart. Snøen lyser opp mørket, noe som er veldig fint. I tillegg er det ikke så kult at det bare er kaldt, om det først skal være kaldt bør det jo være snø! Jeg har hvertfall hatt en fin dage med Merete. Vi har jobbet for fullt. Vi har faktisk pakket inn 300 pakker i gavepapir, noe som også er grunnen for lite aktivitet på bloggfronten. Vi er hvertfall ferdige nå, og har tjent endel penger. Flinke piker. 

Kommenter her

The most beautiful time of year


Kommenter her

What's going on


Synes alle burde se denne.

Det er veldig mange som sier at dette er fake. At han sitter å ler av det med vennene sine. Men om det er fake eller ikke, om han hadde det sånn da eller om det er om han fant det på har heller ikke noe å si, for budskapet er så ekstremt viktig. På den nye videoen sier han at han har venner, noe som fikk folk til å reagere sterkt og anklage han for å tulle med viktige ting og at det kun var fake og veldig dårlig gjort. Det er jo mye som kan skje på fire måneder. Han har jo begynt på ny skole, som han sier, der kan han ha fått venner. Jeg synes det er flott at han har lagt ut denne videoen.

Også kommer denne. Noe så flott!

Kommenter her

To filmerHide and Seek. Denne filmen er så utrolig bra. En sånn type film jeg kan se mange ganger. Filmen handler om Emily som mister moren sin og faren sitt forsøk på å redde henne fra traumene ved å flytte ut på landet. Som slike klisjé familien-flytter-til-et-stort-hun-på-landet-filmer er ikke denne forutsigende, noe som gjør den utrolig bra. Anbefaler den på det sterkeste!Funny Games. Denne filmen er bare tragisk og latterlig. Jeg tror faktisk aldri jeg har sett en så dårlig film før og den ligger på samme underholdningsnivå som lekser. Filmen handler om en familie på tre som reiser på ferie for å spille goft, og som blir torturert av "naboene" fordi de ikke vil låne dem egg (eller noe).  

 

Har du sett disse filmene? Hva synes du?

Kommenter her

Vurdering av bloggviviango.blogg.no

Førsteinntrykk: Det første jeg tenkte var "wow, for et stilig design!" Jeg liker denne bloggen veldig godt. Vivian skriver godt, har fine bilder og fine innlegg. Bloggen er ryddig og oversiktlig og gjør det derfor mye bedre å lese bloggen. Jeg finner alltid noe fint når jeg er på bloggen hennes.

Bilder: Hun har ofte bilder som hun har lånt av andre sider, men de er alltid linket. Bildene passer alltid perfekt inn i innleggene, det er veldig bra. De er også veldig fine! Alle bilder er like store, noe jeg synes er veldig bra. Jeg går ofte inn på blogger hvor det er forskjellig størrelser på bildene i hvert innlegg. Sånn blogger liker jeg ikke. 

Innlegg: Hun skriver bra. Bloggen hennes er én av de få jeg ikke bare ser på bilder, men faktisk leser alle innleggene. Det betyr jo bare at hun har fine tekster og alltid har noe interessant å skrive.

Annet: Jeg savner ingenting på denne bloggen. Den er bare veldig fin og er blant mine topp ti favoritter.

Karakter: 6

 

Kommenter her

Andre desemberPynting.Juletre.Pepperkaker.Julebrus.Kalender.Blåfjell.Julesanger.Nisser.Engler.Julekos.

Kommenter her

Her vil jeg tilbringe julen min


//linket

 

Det er mange som mener at det ikke er ordentlig jul om den ikke feires her i kalde norge, med snø og ribbe, men dette hadde vært så utrolig deilig! Jeg har så lyst til å ligge på stranden og drikke en kald cola mens jeg nyter varmen. Det hadde vært en drømmegave jeg kunne fått til jul.

Kommenter her
hits