The last day of AutumnKan ikke annet enn å klage over at tiden går altfor fort. Det er såklart deilig at sommeren nærmer seg mer og mer, men akkurat nå blir det jo bare kaldere og kaldere. Om 24 dager er det julaften, altså jeg har rundt tre uker på meg til å kjøpe julegaver. Jeg har rundt 20 personer inkludert familie jeg må kjøpe gaver til i år, og ettersom jeg så og si har brukt opp stipendet mitt sliter jeg litt. Ergo, julegaveshopping er ikke kult. Håper bare på det beste. 

 

Har dere hatt en fin høst?

Kommenter her

They found love


Kommenter her

Autumn is a second spring when every leaf is a flowerNå er jeg tom for ideer til bilder. Jeg hadde satt stor pris på forslag!

Kommenter her

Rainy day
Liker virkelig ikke slike dager. Det er kaldt og vått og bare deprimerende. I tillegg er jeg syk i dag. Blæ

Kommenter her

Vurdere din blogg?


Jeg skal velge ut tre blogger som jeg skal vurdere i løpet av uken. Meld deg på, så er du med i trekningen!

Kommenter her

Dag 5Dag 5 - et gammelt bilde
Dette er Benedicte, søskenbarnet mitt som er et år eldre, og meg. Her er vi fem og seks år tror jeg.


Kommenter her

LIKLIKLIK
Lik siden her. Da hadde jeg blitt superglad!

Kommenter her

Lørdagen


Gårsdagen var kjempe fin. Jeg lykkes med hårfarging, dro i bursdagen til Ariela, og dro videre til bursdagen til Nora.Bursdagen til Nora:
Hadde det kjempe fint!

Kommenter her

Farger håret!

wæææ dette er alltid like nervepirrende! Ønsk meg lykke til!

Kommenter her

Dag 4Dag 4 - Noe nydelig 

 

Må inrømme at hunder er lit fine i blant, selv om jeg ikke liker dem så godt. 

Kommenter her

Love always winsHar blitt så glad i disse bildene! De er så søte!

Kommenter her

Kamerautstyr


Dette er utstyret jeg har:

- 50mm f/1.8
- 28-70mm
- 75-300mm
-  Kamerastativ
- Standardobjektivet
- To uv-filter
-Ekstra batteri
- To analoge kameraer
- En hel del små kameraer 

 

Hva slags kamerautstyr har du?

Kommenter her

Ønskeliste til julSå kravstor jeg er. Så først nå at dette kun er dyre ting.....

 

Nå skal jeg ut å spise med familien. Det blir koselig, for det har vi ikke gjort på veldig lenge. Ha en fin dag!!

Kommenter her

Dag 2Dag 2: Et minne
//Fotballuniformene våre. Alle skulle ha kjole og converse, også guttene. Søte ble de <3
Dette er fra Unge Venstres sommersamling 2011. Det var utrolig koselig og jeg kan nesten ikke vente til neste gang.


Kommenter her

IDAG HAR JEG VÆRT SOSIAL
Etter skolen dro jeg til Tullis med Merete. Jeg klarte i bruke gratis-klippet mitt på noe til 20 kroner fordi jeg trodde jeg hadde et klipp til jeg måtte kjøpe... Superfail. Derfor endte jeg opp med en stor kopp kakao og en stor kopp med kaffe også. Vi dro videre til Arkaden hvor vi kjøpte sjokolade og smoothie. Den smoothien var fantastisk god og ikke mist verdt pengene! Måtte bare dele det... Så måtte jeg gå hjem. Jeg vet dette er interessant, og du har virkelig veldig lyst til å lese det.

 Også har jeg ny genser. Den er ikke så knæsj og er i grunn mye finere i virkeligheten, det er bare kvaliteten og lyset.... Ja, jeg er sikker på at dette bryr deg veldig mye om dette også.

 

Nå ser jeg repriser av Spesialenheten. Det er min favorittserie etter Dexter. Anbefaler den! 

Kommenter her

summertime//kilde

 

Å som jeg savner sommeren! Kom til å tenke på det i dag da jeg måtte ta på meg vinterjakke og votter for å ikke fryse ihjel på skoleveien. Jeg savner å vokne av at lyset skinner inn vinduet. At det er så varmt på soverommet at jeg må ha på vifte. At jeg kan stå opp og bare ta på meg en kjole før jeg går ned og spiser jordbær til frokost. Jeg gleder meg virkelig til neste sommer. Jeg skal kjøpe undervannskamera og ta fine bilder av skjell og krabber, også skal jeg kjøpe meg en fin hatt og gå lange turer på stranden. Sommer, kom til meg!

Kommenter her

21:48


I blant har jeg bare lyst til å være helt ærlig, skrive akkurat hvordan jeg har det, og legge ut akkurat de bildene jeg vil. Jeg føler det ikke passer inn. Jeg har skapt et "image" til denne bloggen, og jeg har på en måte fått stemplet meg selv. At jeg er mer en "rosa-bilde-blogg" enn en ærlig- og personlig blogg. Det er jo greit til tider, men innimellom skulle jeg ønske at jeg startet det helt annerledes. Da jeg begynte å blogge var jeg veldig syk. Jeg oprettet faktisk bloggen da jeg var på sykehuset. Allikevel sa jeg ingen ting om hva jeg slet med eller hvordan jeg hadde det før det hadde gått et helt år. Da er det jo som sagt litt vanskelig. Det passer liksom ikke helt inn her. Jeg vurderer å lage en ny blogg, begynne helt på nytt - men jeg er redd for å miste alle leserne mine. Jeg blir så glad av å ha dere der. De fine kommentarene og tilbakemeldingene jeg får av dere daglig gjør meg veldig glad. Jeg er evig taknemmelig! Dette ble rotete, men håper dere forstår. Godnatt!

Kommenter her

26 dager med bilderkleint

Dag 1: Selvportrett
Dag 2: Et minne
Dag 3: En i familien
Dag 4: Noe nydelig 
Dag 5: Et gammelt bilde
Dag 6: Noe grønt
Dag 7: Et nytt bilde
Dag 8: Min bestevenn
Dag 9: Natur
Dag 10: Noe som gjør meg  glad 
Dag 11: Noe morsomt
Dag 12: Min hverdag
Dag 13: "Lys"
Dag 14: Været
Dag 15: Kjærlighet
Dag 16: Portrett i sort/hvitt
Dag 17: Et øyeblikk
Dag 18: Følelser
Dag 19: Her bor jeg
Dag 20: Noe annerledes 
Dag 21: Da jeg var liten
Dag 22: Noe jeg er avhengi av
Dag 23: Et sommerbilde
Dag 24: Dette gjør meg glad
Dag 25: To personer
Dag 26: Et siste bilde av meg 

 

- join me!

Kommenter her

Siri Lindén


Siri Lindén er en svensk 96'er og tar ekstremt flotte bilder. Hun er kjempe kreativ og har en fantastisk teknikk. Det virker som om det bare ligger inne for henne, det å ta så fine bilder. Om dere ikke har vært innom den før anbefaler jeg at dere gjør det. Masse inspirasjon. Bloggen hennes finner dere her.

Leser du bloggen hennes?

Kommenter her

Hello winterwææææ. liker ikke

Kommenter her

Nytt design!
Har ikke akkurat hatt det forrige SÅ lenge, men jeg blir utrolig fort lei... Jaja. Har sittet endel timer for å få til dette nå, og er endelig fornøyd. Hva synes du?

Kommenter her

Farge håret?Jeg er så usikker! Men denne gangen har jeg faktisk tatt meg tid til å tenke gjennom det, og ikke bare gjort det på impuls. Men hva synes dere? Farge håret eller ikke?

Kommenter her

Because modern cameras are just way too mainstream


Kommenter her

Hedvig svarer!!!!!


Når fikk hun sitt første kyss?
- Tror det var i 7. klasse. Hun hadde en kjærste på den tiden, så antar det var det første seriøse i alle fall.

Liker hun noen nå?
- hehe, ja. En 30 år gammel fyr som hun syns er dødskjekk. Jeg syns ikke han er kjekk.

Det beste med Julie?
- Hun er alltid der. Uansett hva. Selv dagene hvor jeg er i helt elendig humør trives jeg med å ha julie ved siden av meg. Det jeg også liker veldig godt med Julie er at hun er veldig snill. Egentlig alt for snill. Hun masserer meg, rydder rommet mitt, trøster meg og generelt er best.Det verste med Julie?

- Vel, for det første så spiser hun alltid opp godteriet mitt. Alltid. Hun tar sykkelen min i tide og utide, hun stjeler klærne mine når jeg ikke er hjemme og har alt for mye energi når jeg er sliten.

Hvordan er Julie?
- Hun er først og fremst veldigveldig snill. På alle mulig måter. Hun stiller opp om du trenger det, hun kommer med favorittskjokoladen min når jeg er blakk og hun er veldig forståelsesfull. Utenom dette så er hun veldig energisk, ofte i godt humør og liker å glede andre. Julie er fin!

Er Julie en god venn?
- Som dere sikkert har skjønt så langt; JA, hun er en god venn! Julie og meg gjør stort sett aldri noe når vi er sammen. Vi ligger stort sett ved siden av hverandre i senga og sitter på facebook. Vi pleier også veldig ofte å se på film og spise godteri sammen. Jeg kan fortelle Julie alt. Absolutt alt. Julie er en god lytter, og kommer gjerne med råd også. Igjen, julie er fin!

Tror du Julie forteller deg alt?
`- Både ja og nei. Jeg tror jeg vet alt man kan vite, men jeg tror nok hun har hemmeligheter bare hun vet hun også, som alle andre. Men hun vet veldig godt at hun kan fortelle meg alt om hun vil. Men egentlig, så kjenner vi hverandre såpass godt, at jeg vet det fra før av, ser det, forstår det eller gjetter det.

Hvor lenge har dere kjent hverandre?
- ca 6 år. Vi er søskenbarn for de som ikke visste det, men jeg har ikke noe forhold til min biologiske far, derfor har vi ikke vokst opp sammen. Da vi møttes for første gang husker jeg det var sånn 10 minutter med skikkelig kleinhet, før Julie fant frem ?polly pocket? Siden har vi vært superclose. Vi hadde også en periode hvor vi ikke hang sammen på nesten 1 år. Men etter det, så har vi vært nærmere en nærmest.

Er Henriette kul?
- Ja, det er hun! Tror nok mulig at Henriette var en av de personene som påvirket Julie til å ta sidecut?n sin. Woop woop

Hva synes du om Julie?
- Liker henne veldig godt, selv om hun til tider kan være veldig irriterende, men jeg tror det går begge veier altså.Synes dere at Thomas er folkelig som fy?

- ja! Både Julie og meg er stor fan. Personlig kunne jeg giftet meg med deg, Og det er ikke bare fordi du har et helt statsbudsjett på bok!

Er du og Julie med de samme vennene?
- Både ja og nei. Vi har en del felles venner, men det er fordi begge to er medlem av unge venstre. Uten om det, så har vi hver våre venner.

Hvem er brunest av dere?
- Jeg håper det er meg, for Julie er skikkelig bleik!

Bruker Julie mye penger?
-JA! Alt for mye! Ikke bare hennes egne penger heller, føler halve lønningen min går til å fore jenta med godteri!

Hvorfor er dere venner?
- Vel, hovedsakelig fordi vi er i familie og da automatisk ser hverandre innimellom. Men vi er jo selvsagt så gode venner som vi er fordi vi trives i hverandres selskap J

Beskriv Julie med tre ord!
- Tullete, godterihol, god!

Bruker Julie sminke?
- Ikke så mye, men hun bruker eyeliner.

Har deg og Julie lik stil?
- ja, det kan man vel si. Nesten alle klærne Julie bruker er jo mine, så egentlig er det min stil vi begge fører. Vi kombinerer klærne ulikt da, så litt forskjell er det jo.

Kommenter her

Stay strong


Jeg har veldig veldig lite å blogge om... Har dere noen tips til meg?

Kommenter her

Self Portrait
Sitter hjemme og føler meg elendig... Hater å være syk.

Kommenter her

Spør!


HEDVIG SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG. Less kleint.
Kommenter her

The Hunger Games


Etter å ha lest et utsnitt fra boka må jeg se denne filmen. Den virker utrolig spennende og veldig original. Gleder meg til å se den!

Kommenter her

Blue, the most human color


Jeg har en ganske stor innlevering i foto denne uken. Vi skal ta et studiobilde, et ute (for å se forskjellen på hvordan lyset blir eller noe) og et hvor bildet skal beskrive personen som er i bildet, som et slags miljøbilde. Vurderer å levere inn bildet over her til den første oppgaven, ble igrunn ganske fornøyd med det. Bildet ute har jeg enda ikke tatt, men det er ikke noe problem. Det som er vanskelig er den siste oppgaven. Jeg vil helst ikke bare ta et vanlig bilde som forsvinner i mengden, for jeg ønsker meg virkelig en god karakter. Jeg vet jeg han mange kreative lesere, og jeg hadde blitt kjempe taknemmelig om dere kom med et forslag til meg! 

Kommenter her

Be yourself, that's something you can do better than any other
Dette er christina, hun har veldig fine øyne.

Kommenter her

Gratis vinterdesign - simple grayKjedet meg litt så jeg lagde et ferdigdesign. Hope you like it!

Stilsett - forsiden - innlegg - kategorier - arkiv.

Kommenter her

10 ting
1. Jeg har vært forelsket i samme person i snart to år, uten at han vet det.
2. Jeg liker kun griser og fisker. Og i blant katter.
3. Jeg trenger ekstremt mye søvn, noe som passer dårlig ettersom jeg er B menneske OG begynner 8 på skolen.
4. Jeg elsker å diskutere med folk. Skulle ønske alle var politisk engasjerte, så hadde jeg vært i himmelen.
5. Jeg er ekstremt rotete, men elsker å rydde etter andre.
6. Jeg vil ha en kjæreste som kan spandere mat på meg i kantina.
7. Noen ganger står jeg opp midt på natten for å spille sims.
8. Jeg elsker skolen.
9. Jeg vurderer å kjøpe iphone kun for å ta instagram bilder, men bryr meg egentlig ikke om telefoner.
10. Det eneste jeg ser på tv er hotel cæsar. 

- har vi noe til felles?

Kommenter her

Frost


I grunn litt koselig. Bare synd det er så kaldt.....

Kommenter her

Wordpress vs blogg.no


Jeg har vurdert en stund å bytte over til wordpress, men er fortsatt usikker. Egetlig mest for å begynne på nytt. Jeg har både hørt at det er utrolig mye bedre, og at det er dårlig om man ikke betaler flere hundre kroner for det, at det er lettere å få lesere på blogg, da man får venneforespørsler og sånt. Derfor trenger jeg din mening! Har du erfaring med wordpress og anbefaler det, og motsatt, setter jeg veldig stor pris på om du deler det med meg. Takk på forhånd!

Kommenter her

Fin kjole
åå denne var superfin. Ønsker meg.

Kommenter her

Bursdagsbarn


I dag har superfine Nora bursdag og fyller sine etterlengtede 16 år. Gratuler henne med dagen! :D

Kommenter her

Fem fine tingDisse fem cd'ene <3

Kommenter her

Cafébesøk

Har det så fint med Frida! Hun er bra.

Kommenter her

By the nightVar nettopp ute og tok bilder. Jeg var virkelig ikke klar over at jeg fikk tatt bilde så nært og så klart av månen med mitt objektiv. Så gøy!

Kommenter her

Beat the odds


Denne filmen ser supersøt ut! Den vil jeg se.

Kommenter her

samme overskrift som alle andre har


Seint ute, kunne liksom ikke bare gå fra mattetimen....

100 år til nestegang, hoho.


11.11.11 11:11 - matte, grøt og pepperkaker.
Ha en fin dag!

Kommenter her

HØSTKLÆRlitt fint i grunn.

Kommenter her

Leser: "Hvordan lager du design og header?"


Dessign: Det er egentlig litt vanskelig å svare på, for det er ikke en konkret måte jeg gjør det på. Stort sett ser jeg for meg hvordan jeg vil ha det, så bare googler jeg opp de kodene jeg ikke har fra før, og så endrer jeg de etter hvordan det skal være. Etterhvert lærer man seg kodene, så da kan man bare endre dem uten google, det er ganske greit egentlig. Det er ikke så vanskelig som mange tror. Men så finnes det jo program som Artisteer, noe jeg ikke har skjønt meg på enda... Header: Den headeren jeg hadde på det forrige designet laget jeg laget i photoshop, og er veldig enkelt. Det er ikke bakgrunn på den, så den har ikke sånn stygg farge bak, eller beveger seg annerledes enn bakgrunnen på bloggen fordi det er et bakgrunnsbilde på bloggen. Det eneste du trenger å gjøre er å krysse vekk bakgrunnen. Det er forresten også viktig at når du lagrer så lagrer du i png-format. Tror det kan gjøres i gimp også, det har jeg ikke prøvd ut enda. Men hvertfall sånn som dere ser under her:


Endret forresten design akkurat fordi jeg ble lei av det jeg hadde.... Bare til et simpelt et frem til jeg finner noe jeg liker.

Kommenter her

Matte og pepperkaker


Det er så jul for tiden! Elsker det! Eller egentlig elsker jeg ikke julen, tvert i mot misliker jeg all fjaset om gaver og julemat, men pepperkaker er så godt! Og i grunn så elsker jeg å kjøpe gaver til folk. Det er egentlig utrolig koselig. 

Jeg er enda ikke ferdig med matteoppgavene mine. Jeg har hatt hele t r e uker på meg, og sitter igjen med over to tredjedeler av sidene igjen. Hurra for meg.

Kommenter her

22:04
Kommenter her

Kings of Leon favoritterCold DesertBe SomebodyCloserHappy AloneUse SomebodyTrue Love Way

Kommenter her

Kjære Cecilie...... du er fin og jeg er glad i deg.

Kommenter her

Before you diagnose yourself with low self-esteem, make sure you're not just surrounded by assholes

Just nu er det kaldt og vinter, og da er det på tide med å utvide ørene (finner ingen bedre beteinelse). Jeg elsker øredobber, men det er så kaldt om vinteren når de halvveis frosser fast i ørene. Helt forferdelig. DERFOR, mine kjære venner, trenger jeg hjelp til å finne et sted hvor man kan kjøpe billige spiraler og sånne ting. Jeg klarte nemlig å knekke  den ene i to.. flink.

Back to matte...

Kommenter her

Tirsdag, kaffe og matteI dag har jeg så mye matte å gjøre at jeg vet ikke om jeg rekker å gjøre noe annet i dag. Ettersom jeg ikke er så effektiv i timene har jeg endel å gjøre hjemme. Vi har nemlig en ti siders matte-innlevering som skal være klar til fredagen. Jeg tror muligens jeg har fått gjort to sider da. Høhø. Anbefaler dere forresten å se på Dexter (om dere ikke allerede ser på det). Det er den beste serien som er laget og kan ses gratis her.

Ha en fin dag!

Kommenter her

En siste smakebit av høstenDet er ikke mye av farger igjen ute nå. Utrolig kjedelig egentlig...

Kommenter her

Cinemagraphs


/linket.

Kommenter her

De nye skoeneDe er ikke helt nye lenger nå da, ettersom jeg har brukt dem. Men sånn ser de ut. Og de er varme. Liker.

Kommenter her

Grått
Når ting ikke er sånn du skulle ønske de var.

Kommenter her

Tattoo


//linket

Dette er en slik tattovering jeg kunne hatt. Jeg er generelt ingen stor fan av tattoveringer, men denne er fin, og når man ser på den blir man glad. Dette er en slik jeg vil ha om jeg noengang tar en tattovering.

Kommenter her

and suddenly, love came by
Tenker dere blir sjalu når dere ser en så fin klærlighet hva? 
Det blir nok litt mye av disse bildene i lengden, men jeg måtte bare vise dere dette! De er så søte! 

Kommenter her

Regn
I dag har jeg vært ute med farmor. Det er alltid like gøy! Vi spiste på McDonald's, spiste is og deretter kjøpte et par sko. Skal vise dere i morgen, de er superfine.

Akkurat nå sliter jeg litt med hva jeg skal blogge om, noen forslag?

Kommenter her

Når man ikke engang klarer å lage tittel på innlegget


Har du noen gang tenkt at deg og din beste venn skal være venner for bestandig? At dere kjenner hverandre bedre enn noen andre og derfor er dere ment to be bestevenner? Du vet aldri hvor lenge et vennskap varer, eller når det vil ta slutt. Det kan gå over natten. Helt plutselig er din aller beste venn kun en bekjent og når dere møte hverandre på butikken smiler dere til hverandre, sier dere et beskjedent "hei" og snakker ikke sammen mer før dere tilfeldigvis møtes på butikken en gang til. 

Jeg har selv to venner som jeg er helt avhengig av. Jeg vil ha dem der hele tiden. Jeg klarer ikke tanken på å én dag sitte der uten dem og prøve å klare hverdagen uten. De er så utrolig fantastiske at jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Det at jeg har disse to er jeg så glad for. 

Dette er Frida. Hun er verdens snilleste person. Vi møttes en gang da vi begge var gale og trengte kostliste og nutridrikker. Det startet med at vi gikk en tur sammen, så en til og til slutt én hver dag. Til tross for at hun bor nesten to timer unna, kan vi møte hverandre i blant, og da er alt bra. Hun kjenner meg så godt at jeg ikke klarer å lyve til henne. Om ting er skikkelig dritt kan vi sitte sammen og klage over hvor ille livet er, men så ser vi hvor patetiske vi ser ut og begynner å le. Vi har en ganske intern galgenhumor, og den er faktisk ganske bra. Du skulle bare visst. Hun var forresten personen som lærte meg å spise sukketter. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å beskrive Frida riktig. Hun er bare så fantastisk. Hun er en sånn som alle ønsker seg. En sånn som jeg fantaserte om å ha gjennom hele barndommen. Jeg er heldig som har Frida.


Dette er Hedvig. Hun ble jeg kjent med da jeg var 10 år. Hun er veldig rar, har et slitsomt humør og er kjempe gretten til tider. Men det at hun er så snill, god og fin veier over for disse tingene. Hun er personen jeg kommer løpende til når foreldrene er kjipe. Hun er personen som gjør at jeg føler meg ensom om det går mer enn én uke mellom hver gang vi ser hverandre. Hun gjør meg alltid glad. Vi har så ekstremt mange minner; båtturer, leker, "fashionshow". Jeg tror faktisk ikke vi har kranglet en eneste gang i løpet av de 6 årene. Jeg bor hos henne nesten hele tiden, det er fint. Dette var egentlig et vanskelig innlegg å skrive, ettersom jeg har så mye jeg vil si, men jeg klarer ikke helt å ordlegge meg. Hovedpoenget mitt er at hun er helt 1000+, og jeg er ekstremt glad i henne.

Kommenter her

The first of NovemberEr det bare jeg som synes tiden går fort? Jeg synes hvertfall det er ganske kort tid siden skolestart og 25 grader. Det er allerede November, og bare 53 (ja jeg teller ned) dager igjen til julaften. Det er nesten ikke blader å se på trærne lenger heller... På én måte er det positivt også, for da er det ikke så ille å vente til sommeren. 

Kommenter her

Gratis høstdesign.//Stillestående sidemeny, organic tabs.

Har fått ekstremt mang forespørsler om design for tiden. Jeg har ikke tid til å lage til alle, det går bare ikke. Derfor har jeg laget dette. Håper dere liker det! :)

Stilsett - Forsiden - Innlegg - Arkiv - Kategorier

Kommenter her
hits