Dear Love...Enda flere kjærestebilder. Enjoy.
Daria har forresten begynt å blogge igjen, stikk innom her.

Kommenter her

For every love there is a heart somewhere to receive itVar ute å tok bilder med Daria og kjæresten hennes, etterfulgt av café Tullis. Koselig søndag.

Kommenter her

Har på meg
Dette er så kleint at det ikke kan beskrives med ord, men jeg tenkte liksom at jeg skulle prøve det ut litt da.

Kommenter her

Paradise


Favoritt #1

Kommenter her

Alt er bra

Nok en fin dag. Ting blir bare bedre og bedre og jeg har det skikkelig bra for tiden. 

Kommenter her

Du vet du er ungdomspolitiker når...


Din versjon av en vellykket helg er 25 timer med møte - Du ler så du griner av ting som "Forskrift om endringer i visse forskrifter som følge av forskrift om sporbarhet av svin" - Helt om natten helt om dagen' faktisk betyr noe - Du kan være i hvor som helst i hele landet, og du kjenner minst 2 stykker i nærheten - Du kan gjenkjenne så og si alle dialekter - Samtaleemnene på fest er subsidier, valgsamarbeid og handlingsregelen - Norsk geografi kun får deg til å tenke på hvem som bor på de forskjellige stedene - Din favorittsang på fest er sanger som "Europe United" - Du finner pins i vaskemaskinfilteret - Du har dobbelt så mange buttons og pins som hårstrikk - Du er innom 10+ nettaviser hver dag, flere ganger i døgnet - Din versjon av å ha "andre venner også" er å ha venner i andre partier.

- Det å gå i kjoler og skjørt hver dag er helt vanlig - Du har over 500 venner på facebook - Din versjon av "kjendiser" er stortingspolitikere og partiledere - Årets høydepunkt er landsmøtet og sommerleir - Du omtrent har reist Norge rundt på 1 år - Kommunens viktigste mennesker er på fornavn med deg og gir deg klemmer - Du har drukket 1 liter med kaffe før klokken er 12:00 - De aller fleste du omgås er eldre enn deg - Du ser vennene dine oftere på tv, radio og aviser enn du gjør i virkeligheten - Dine beste venner bor på andre siden av Norge - Din versjon av ferie er seminarer utenbys - Det å ta tog er like vanlig som å gå på do - Telefonregningene dine blir på 1000 kroner - Din versjon av russekort er visittkort - Din versjon av mye søvn er 5 timer.

Innlegget er lånt av Hedvig.

Kommenter her

Russebuss


Skulle bare hilse og si fra Oslo's kuleste 2012'russer, at dere må høre på russesangen deres under her. Den er faktisk dritkul. Lik facebooksiden her, og du er med i trekningen av et gavekort på h&m på 300 kroner.

Kommenter her

Summer bay


/kilde

Kan ikke beskrive hvor mye jeg ønsker å dra til et varmere strøk akkurat nå... Deprimerende med kulden. Og det værste er det at det blir enda femten grader mindre om ikke lenge. Huff...

Kommenter her

HaustI dag leverte vi inn fotoprosjektet om høst. Det var en bilde-film av noe slag, og den skulle vare mellom to og tre minutter. Jeg ble ganske fornøyd med sluttresultatet, men håper bare læreren kan si det samme. Krysser alle fingrene for det! God natt!

Kommenter her

That's what friends are for
Kommenter her

Nytt kamera
Fant dette analoge kameraet på Fretex til kun 50 kroner. Det fungerer helt fint, jeg trenger bare en film å putte inni. Objektivet er 50 mm og blenderåpningen er på 1:4! Supert! Det fulgte også med uv-filter, noe som var kjempefint da det passet til min 50mm som jeg har på kameraet jeg bruker til vanlig. Gleder meg til å få prøvd det.

Kommenter her

You already are what you are, and what you are is beautiful


Kommenter her

Fint
Jeg har hatt en superfin dag med Kristine i dag. Først på café, så videre rundt omkring. Veldig koselig. Jeg holder på å redigere bilder nå, så får dere se etterpå :)

Kommenter her

a reason to smile
Jeg tror ikke jeg har tat bilde av noe før som er så vanskelig å få i fokus. Haha!

Kommenter her

Mistletoe


Synes den er ganske fin i grunn.

Kommenter her

Friendship is the most precious flower of allJeg er veldigveldig usikker på redigeringen. Jeg så en tutorial på youtube osm jeg ville prøve ut. Fortell meg hva du synes! :)

Kommenter her

Dagens
Kommenter her

The Sims SosialDet er så gøy! 

Jo, det jeg ville si var at jeg har en juksekode jeg gjerne ville dele med dere. Trykk her, og få 2000 sånne penge-greier. Bare hyggelig.

Kommenter her

I'm greatful for


Fandt disse bildene på denne bloggen, syntes det var utrolig søtt. Jeg elsker sånt!

Kommenter her

Keep walking
Kommenter her

DarknessLillesøster sier hun skal bli fotograf. Her var hun ganske flink!

Kommenter her

Q&A I


Hvilke blogger leser du?
- Jeg leser veldig mange blogger, men de jeg oppdaterer meg mest på er marenviks.blogg.no, mne.blogg.no, sofiesund.com og fashionzebra.blogg.no. Og de som er i sidemenyen under Favoritter.

Hvilke blogger inspirerer deg?
- Når jeg trenger inspirasjon går jeg inn på alle blogger jeg kommer over for å se etter ideer. Det er ingen faste blogger når det gjelder inspirasjon og ideer.

Hva gjør du på fritiden?
- Det er vel for det meste skole. Jeg er på skolen frem til halv fire, og etter det er jeg supertrøtt. Før så gikk jeg på veldig mye forskjellig dans, men sluttet på grunn av sykdom. Så begynte jeg igjen, men måtte slutte igjen fordi skolen varte så lenge at jeg ikke rakk å komme til trening. Men så er jeg med i unge venstre da. Det er fint.Hva slags kamera har du?
- Jeg kjøpte det billister jeg fant. Canon eos 1000D. Jeg er faktisk ganske fornøyd da. Trengte bare et bedre objektiv.

Er du helt frisk nå?
- Jeg kan regne meg som frisk nå ja.

Hvor lenge var du syk?
- Det er fakstisk vanskelig å svare på. Jeg vet ikke helt, men det ble ikke sånn "alvorlig" før for cirka tre år siden.

Har du farget håret før?
- Ja, jeg stripet det med røde striper en gang på barneskolen. Det var veldig fint. Like etter bleket jeg det. Da ble det gult, og de røde stripene ble oransje. Det var enda finere. Forrige høst farget jeg det brunt. Jeg likte det kjempegodt, men det gjorde ikke bestemor. I mars farget jeg det blondt igjen, men det tok ikke lang tid før det ble gult og megastygt. Og i sommer farget jeg håret brunt. Det smarteste valget av hårfarge jeg noengang har valgt. Detfor har jeg nå ettervekst, og stygg avfarget-misfarget oransje/brun farge.Hvorfor legger du ikke ut outfitbilder mer?
- Helt ærlig.... Jeg har ikke akkurat en inspirerende superbra stil som bare må deles med andre.

Hvilke butikker liker du best?
- H&M og Rema 1000. 

Hvilken skole går du på og trives du?
- Jeg går på Hjalmar Johannsen vgs. Jeg trives kjempegodt!

Hva slags sminke bruker du? Kan du lage sminkevideo?

- Inponerende mye, eller hva? Jeg bruker stort sett maskare også da, men jeg har ikke brukt den på en stund så jeg fant den ikke for øyeblikket. Sminkevideo, eller videoblogg generelt er noe av det kleineste jeg vet om! Never gonna happen! For det første bruker jeg nesten ikke sminke, og for det andre så tror jeg at jeg hadde lagt skam over alle bekjente. Videoblogg er ikke helt min greie. Høhø.

 

Dette var faktisk ganske kleint. Selv uten video. Jaja. 

Kommenter her

attende oktober
Jeg har en stor mangel på nye bilder. På grunn av det dårlige været og den kalde temperaturen får jeg ikke akkurat tatt fine bilder som gir den stemningen jeg vil at bildene mine skal ha. Men det er vel sånn det er på høsten. Jaja. Dette bildet er hvertfall fra photoshooten jeg hadde med Frida Prebensen for noen uker siden. Jeg har veldig mange bilder fra den dagen, men det er kanskje litt kjedelig å kun se bilder av samme tingen. Veldig ensformig og sånn.

 

I morgen skal klassen på tur til nrk. Jeg vet ikke om vi skal gjøre noe spesielt eller bare se hvordan det fungerer der, men jeg ser frem til det. Det blir nok gøy. Også får jeg sove lenge!

Kommenter her

Sunday


Jeg har hatt en superkoselig dag med Frida. Hun er best. Som jeg sa tidligere så dro vi på kino for å se Hodejegerne. Den var kjempebra! Både meg og Frida satt med hjertet i halsen gjennom hele filmen. Jeg tror det er den beste norske filmen jeg noengang har sett. Jeg tror faktisk jeg aldri har vært så stresset før. Det var spenning fra start til slutt og selv om filmen varte i nesten to timer virket det som om det kun hadde gått en halv. Åh, den var superbra! 


Frida sitt kinogodt.


Dagens kleine øyeblikk - da vi tok selvutløser-bilder på bussen. høhø.

Har du sett Hodejegerne?

Kommenter her

ututut


Tar turen ut for å møte Frida. Vi skal på café, ta fine bilder, og så skal vi på kino for å se Hodejegerne. Vi skulle egentlig se Babycall, men den går ikke før elleve i kveld, og ettersom det er skole i morgen og både Frida og jeg må opp før syv er ikke kino som slutter midt på natten et alternativ. Høhø. Ha en fin søndag!Fint webcam bilde..

Kommenter her

Finefine bilderalle bildene er fra 1x.com

Jeg blir så inponert over sånne bilder! Det er helt sykt! Jeg håper at jeg en gang får til å ta et bilde som er like fint som et av disse. 

Kommenter her

18:19


Jeg har hatt tre konstruktive og meningsfylte dager hos Evalill. Mamma og Hilmar var på spahotell i Sverige. Jeg fikk cirka en kilo med sånne her:Det er det eneste godteriet jeg ikke spiser kun fordi det er godteri. 

Jeg har forresten også funnet ut at i går kom pepperkaker i butikken hos meg! Levebrødet mitt for de neste fem månedene. 

Jeg har vært superdårlig på blogg-fronten i det siste. Venninnen min sier at jeg har fått en fjortisblogg. Jeg kan unnskylde meg selv med at jeg har ekstremt mye fjortistid å ta igjen ettersom sykdom tok over livet mitt som 13-14-15. Derfor har jeg litt jeg vil gjenoppta. Blandt annet tuppert hår og edderkopp-maskara. Tulla. I morgen skal jeg ut med verdensfinesteFrida og vi skal på kino. Nå som jeg har stipend kan jeg endelig leve livet fullt ut. Som moren til venninnen min sier: Penger er til for å brukes.Denne helgen var det Unge Venstres 72' ekstraordinære landsmøte. Hadde jeg vært en smule flinkere til å spare penger hadde jeg kunnet blitt med på det. Jaja. Nesteår. Legg forresten merke til den superfine bamsen som kom med på bildet. 

Men, jo: Jeg tror det blir Babycall vi skal se i morgen. Har du sett den? Isåfall, hva synes du om den?

Kommenter her

Trettende oktober


Jeg tar tilbake det at jeg liker høsten.... Jeg liker å se det på bilder, for det er så utrolig mange fine farger, men i gjengjeld så er det veldigveldig kaldt. No me gusta. 

Kommenter her

Bloggrape


Kommenter her

Et år med bloggTusen takk til alle som har fulgt meg! Det har allerede gått et år, og jeg har fått godt over 6000 kommentarer. Jeg har virkelig utviklet meg. I forhold til foto, rettskriving og diverse andre ting. Når jeg ser tilbake på bilder jeg tok for et år siden blir jeg nesten flau ove rmeg selv. Dere kan se på noen av bildene her over at de er helt oransje, dårlig fokusert og dårlig redigert. Jeg visste heller ikke hva iso var, så da jeg begynte med manuelle instillinger hadde jeg isoen på 1600 og tenkte ikke på hva det betød. Blits i sollys. Godt jeg har lært meg ting gjennom tiden. Jeg har ogs¨lært veldig mye i forhold til web-design. Det er utrolig gøy! Om jeg kjeder meg så sitter jeg og lager et design fordi jeg synes det er gøy. Det er så koselig å lese gjennom kommentarene jeg har fått, tingene jeg har gjort, og se på bildene jeg har sammen med vennene mine. Jeg blir så glad av det! Blogging er utrolig gøy, virkelig. Det at det har gått et år er nesten ikke til å tro, men jeg kommer ikke til å slutte med det første.

Kommenter her

Mandag
Endelig slipper jeg å se på statuser på facebook og twitter om at "jeg sov til to i dag, for jeg har jo feire!" Nå kan jeg endelig sove til to, og ikke tenke på innleveringer og prøver. Sykt digg! I dag fikk jeg forresten karakteren min på innleveringen i foto hvor temaet var De Nære Ting. Jeg la ut bildet for en stund siden. Og gjett hva: Jeg fikk 6'er! Åh, superglad! Tror den veier opp for 1'eren jeg fikk på teoriprøven.. hehe.. Nå farter jeg avgårde til Hedvig. Skal nok en natt sove der. Utrolig koselig! Ha en fin mandag dere!

Kommenter her

Un perro


Det er ingen hemmelighet at jeg er livredd for hunder. Og ganske mange andre dyr. Jo større, jo farligere. Jeg har jo en harmløs fisk da, men den slipper jeg å ta på. Jeg har sikkert nevnt det tidligere, men om jeg skulle hatt et dyr skulle det vært en gris. De er søte. Elsker griser. Altså, jeg har veldig lyst på hund altså, bare den ikke bjeffer, bæsjer, sikler, hopper, eller gjør andre slike ting som hunder stort sett gjør. Egentlig synes jeg heller ikke huder er spesielt fine. Det er ikke mitt føstevalg. Men de er fine på bilder da. Da slipper jeg bjeffingen og hoppingen hvertfall!

Kommenter her

Hvordan jeg redigerer portrettbilderJeg går først inn på "Curves". 


Der bare prøver jeg meg litt frem  til jeg finner lysstyrken jeg synes passer.


Så går jeg inn på "Levels".


Der stiller jeg inn det første tallet (som jeg ikke vet hva heter) på 22. De andre lar jeg være.


Så velger jeg "Sharpen Tool" på oppgavelinjen. Jeg tar den forsiktig over øynene så de blir skarpere.


Så går jeg inn på "color Ballance".


Der stiller jeg det også forskjellig etter lyset, men nå har jeg tatt +3 på rød, -6 på grønn og -15 på blå.


Her er resultatet. 

Kommenter her

My favorite smileJeg har egentlig veldigveldig lite å blogge om for tiden. Noen forslag?

Kommenter her

The greatest treasures are those invisible


The greatest treasures are those invisible to the eye but found by the heart - Unknown

Kommenter her

Black and WhiteI det siste har jeg lagt ut veldig mange svarthvitt bilder. Jeg synes egentlig at portrettbilder ser finest ut uten farger.

Kommenter her

En høstdag
Det begynner å bli skikkelig høst nå, noe som er utrolig koselig. Jeg elsker høstfarger, det gir en så utrolig god stemning! Høsten er også det fineste jeg vet om å ta bilder av. Også er det akkurat passe temperatur. Passet til at jeg kan gå med vanlige klær uten at jeg fryser. Det negative med høsten er jo at det er overgangen til vinter. Jeg liker ikke vinter. Jeg hater å fryse. I dag forresten har mamma bursdag, og blir supergammel. Vi skal en tur ut å spise, så blir det kake. Det har blitt ekstremt mange bursdager i det siste, men jeg trenger jo en unnskyldning for å spise så usunt. Ellers så har jeg lært meg å bli sunn; jeg tok nemlig med meg tunfisksalat på skolen! 

Kommenter her

Spør meg!


Hehe, tenkte jeg skulle starte med en spørrerunde, bare sånn for å ha det. Jeg får i blant spørsmål i kommentarfeltet, som jeg aldri får svart ordentlig på, så tenkte det kunne vært greit å samle alt på ett sted. Så svarer jeg om en uke eller noe slikt. Fordi jeg kjeder meg, og fordi jeg må jobbe med matte. Fordi jeg elsker matte. What evah. Ask me (almost) anything!

Kommenter her

Gøy i fotostudio
Kommenter her

Høstmote

fra zara.com

Kommenter her

18 år!


I dag har verdens fineste Hedvig bursdag og fyller hele 18 år. Nå kan ingen bestemme over deg lenger nå,  Hedvig, og du _må_ bli selvstendig. Du kan til og med kjøpe flakslodd!  Hurra!  Håper du hadde en finfin dag, for det fortjener du. Superglad i deg altså! Hjerte

 


- attraktivt :)

 

Skulle jo skrive et langt innlegg da, men det vitkigste er jo å få med "Gratulerer med dagen" og "Jeg er glad i deg". Så vet du det. Kos deg! 

 

Bloggen hennes finner du forresten her

Kommenter her

Bowling
Fin dag.

Kommenter her

Today is the tomorrow you worried about yesterday.Hatt en fin dag med Amalie og Malén.

Kommenter her

Tommy om facerape


Ser at denne er supergammel, men åh, han er så kul!

Kommenter her

En veldig fin blogg


Maiken Bull er vel den bloggeren jeg vet om som eier aller mest kreativitet! Kreativ er stikkordet for å beskrive Maiken. Hun tar helt fantastiske bilder, og redigerer dem også kjempe fint.Hun er forresten også veldig flink til å tegne!

Dette ble kort, men jeg anbefeler denne bloggen for de som liker inspirasjon og fine bilder.

Kommenter her

JUST SMILE.


Image and video hosting by TinyPicDenne lille snuppa fyller 18 år om to dager. Villt... 

 

Jeg kom nettopp på at jeg har en matte innlevering til i morgen. Jesus, hvorfor kommer jeg på sånt i siste liten? Thank God for fronter. Resten av kvelden min vil gå til jobbing, og mer jobbing. Matte <3<3

Kommenter her

En fugl
Kommenter her

A smile is the best makeup any girl can wear


Kommenter her

Birthday girl


I dag har Kaisa bursdag! Hun er supersøt. Ønsk henne gratulerer med dagen! :)
Kommenter her

I et speilJeg prøvde å få til slik at det ser ut som hun gjenspeiler seg i gulvet, men det var ikke helt lett. Jeg skla jobbe med det, og se om jeg får det til bedre. Selv om dette ikke er helt gjennomført ble jeg ganske fornøyd med det.

Kommenter her

Høst
Nå skal jeg til Merete, og vi skal ha Dexter maraton! Fin søndag.

Kommenter her

Fem fine filmer1. Black Swan.
Denne filmen har jeg sett titals ganger, det er min absolutt favorittfilm. Handlingen er så fin, og filmen er 100% gjenomført og er helt perfekt. Mange tror dette er en film som kun ballettinteresserte kan like, men det er helt feil. Om du ikke har sett den enda, anbefaler jeg deg å se den. Den er både fin, spennende, halvveis skummel, og koselig. Hvis jeg skulle gitt et terningkast på denne filmer hadde det blitt en sekser. 

 


2. Friends With Benefits.
Dette er en utrolig morsom film. Jeg syns filmen var veldig bra. Den handler om at Dylan og Jamie er lei av å være i et forhold, så de bestemmer seg for å være venner uten noen forpliktelser, men bare ha sex. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive filmen, det er bare morsom og kjempe bra! 

 


3. Amélie.
Dette er den fineste filmen jeg vet om. Det er en slik nydelig film, som man blir glad av å se på. Det er en direkte livsglede-film, og jeg elsker den. Den er liksom en klisjé film, samtidig som den ikke er det. Til tross for at den er fransk, har den en handling som man skjønner, det er heller ikke for mye snakking, sånn at det blir slitsomt å lese teksten, noe som gjør den enda bedre. 

 


4. My Sisters Keeper.
My sisters keeper er en film fyllt med kjærlighet, vennskap og samhold. Vi følger kreftsyke Kate fra hun er et lite barn til hun blir en nydelig, sterk jente med egne meninger og en sterk personlighet. Inn og ut av sykehuset, med en mor som kriger som en helt for å hjelpe jenta si å overvinne døden. Jeg har aldri grått så mye av en film før. Man sitter igjen med en følelse og en tanke over at man har så mye å være glad for. Anbefales!

 


5. Shutter Island.
Dette er en slik film hvor du sitter med hjertet i halsen lenge etter at filmen er over. Den er så spennende og har en så god handling at den må sees. Leonasrdo DiCaprio gjør jo bare filmen enda bedre. Han har en fantastisk innlevelse, og jeg har aldri sett ha spille en så god rolle som han gjør i denne filmen. Det er en slik film med et gjemt budskap. Du sitter i ettertid og tenker på den, og går igjennom den i hodet for å finne ut hva som egentlig skjedde. Det gjør denne filmen helt utrolig bra. 

 

Hvilke filmer liker du best?

Kommenter her

Got a secret, can you keep it?


Jeg er alltid veldig skeptisk til å se på nye serier. Det holder jo aldri å se kun én episode, da må jeg se flere fort å komme inn i serien og slikt. Jeg hadde lite å gjøre, været var dårlig, så jeg satt med ned for å se på Pretty Little Liars. Serien var overranskende god. Jeg har aldri vært Gossip Girl- One Tree Hill- typen, så det at jeg skulle like en slik serie var overraskende. Men; jeg anbefaler virkelig å se den, den er både morsom, spennende og den hadde dette Gossip Girl-preget som endel mennekser liker. 

 


Du kan finne alle episodene >her<.

Kommenter her

The first of OctoberJeg har gledet med til denne dagen, så kan jeg endelig poste min favorittsang, som heter October. Synes det er festlig jeg. 

 

 

Jeg kan ikke tro at det er Oktober allerede! Det er jo helt sykt å tenke på at tiden har gått så fort. 

Kommenter her
hits