Fredagskveld


Nesten 300 ballett-bilder hadde jeg å gå igjennom i dag. Jeg har endelig fått Premiere på min egen pc, så jeg kan jobbe med prosjektet i helgen, da jeg ikke har noe liv. Hedvig har nemlig bestemt seg for å forlate meg denne helgen... Vurderer forresten å legge over til en eller annen fancy dialekt. Det er så fint!! Jeg prøvde å skarre, men jeg klarte det ikke.. Nu skal jeg se på Dexter. Ha en fin fredagskveld!

 

Frida var forresten superflink på photoshooten, har endel (kjempemange) bilder å vise dere.også skulle Sandra vise at hun kunne gjøre det samme:
Kommenter her

A ballet dancerKommenter her

Flinke meg.


Jeg klarte selvfølgelig å glemme minnebrikken min OGSÅ! Der hvor alle bildene jeg tok i dag ligger, prosjektet vi har i PTF og prosjektet vi har i Medieprodusjon. Utrolig irriterende! Når jeg endelig har noe ordentlig å vise dere glemmer jeg det igjen på skolen. Frustrenende.Jeg hadde nemmelig en photoshoot med Frida i dag, som skal til prosjektet i Medieproduksjon. Mitt tema er ballett, som dere sikkert skjønte. Bildene kommer ut i morgen da... Om jeg husker å ta med minnebrikken før helgen.... Æh, deprimerende!

Kommenter her

Sommeren 2011Camping med gode venner.

 
Grillkvelder.

 


Klassetur.

 


Venninnekvelder.

 


Photoshoot.

 


Bading.

 


Mer camping.

 
Unge Venstres sommersamling.

 


Parkjazz.

 


Solnedgang på stranden.

 


Fin fisk.

 


Fin sommer.

Kommenter her

Starstruck: Bjørn Johan Muri


Tv-auksjonens skoleturné var på skolen min i dag, det var egentlig for barneskolen ved sidenav, men jeg snek meg inn med to andre for å ta noen bilder. Han er så flink!! ♥

Kommenter her

Morgenblogging


Jeg var så flink at jeg klarte å glemme laderen til pcn her på skolen, noe som betø at jeg måtte tilbringe hele gårsdagen uten internett. Abstinenser. Jeg må bare huske å ta den med i dag... men med min hukommense klarer jeg nok å glemme den... Onsdager er virkelig himmelen, ettersom vi har fordypning i foto hele dagen. Vi har en innlevering om høst, hvor vi skal ta ti bilder som omhandler at høsten er på vei. Vi har helt til høstferien på oss, men jeg vet ikke hva jeg skal ta bilder av. Det er ikke akkurat høstvær ute. I parken er det bokstaveligtalt sommer. Fargerike blomster overalt. Jeg har funnet noen fine høstbilder på weheartit, men det at jeg skal klare å ta så fine bilder kan jeg bare drømme om. Jeg er hvertfall godt i gang med å finne steder å ta bilder, men kan ikke akkurat si meg fornøyd med dem. Hittil har jeg funnet ett bilde jeg er førnøyd med, og det sier vel litt....

 
Kommenter her

Syke piercinger


... tatt av syke mennekser.Tenkte jeg skulle ta meg en av disse da! Det er jo superkult! Løv it lizzm. HAH!

Kommenter her

Old bike


Bestefar har arvet en sykkel. Den er superfin og trenger bare å fikses litt på, så får jeg den! Weeee!Har forresten nytt design (igjen)!! Hva synes dere?

Kommenter her

Hjelp oss å finne navn!


Hedvig og jeg har fått en katt og vi trenger din hjelp til å finne et navn. Vi tenkte å ha et skikkelig norskt navn som Ola eller Per, men så fant vi ut at det var jente. Om dere har noen forslag til hva vi kan kalle katten hadde vi blitt veldig taknemmelige. Det trenger ikke å være "norskt" altså, det var bare noe vi syntes var morsomt når vi kunne kalle den Ola og slikt. Men ja, bare kom med forslag, da hadde vi blitt glad :)
Kommenter her

Litt sånn som jeg aldri har snakket om før.


Jeg fikk noen spørsmål om hvorfor jeg hadde gått opp i vekt. At jeg var mye tynnere før. Ja, det var jeg, og det er en logisk forklaring på hvorfor. Jeg har lenge vurdert å skrive et innlegg om dette, men jeg har alltid vært så usikker. Usikker på hva slags reaksjoner jeg ville få, og hvordan andres syn på meg ville endre seg - og kanskje ikke på en positiv måte. 

Da ting var på det værste var alt svart og jeg trodde det kom til å være sånn for alltid. Jeg kunne ikke se meg selv som frisk, og hadde ingen tro på at det kom til å bli bedre i det hele tatt, noen gang, helt til jeg aksepterte det at jeg var syk. Jeg fikk alltid beskjed om hva jeg skulle tenke, og hva jeg ikke skulle tenke. De som var "profesjonelle" og skulle hjelpe, var ikke så flinke som de skulle ha det til. Jeg klarte alltid å lure meg unna, gjøre ting på måten jeg ville det skulle være, og på den måten ble jeg bare sykere og sykere. Jeg vil ikke si at hjelpen jeg fikk ikke hjalp meg, for det gjorde den, men det tok så altfor lang tid. Det jeg aldri fikk hjelp til å forstå var det at jeg måtte jobbe selv. Jeg trodde jo at ettersom de var profesjonelle skulle de gjøre alt bedre - at det var det de gjorde, for i mitt hode var de tryllekunstnere, og visste hva de drev med. Det tok faktisk flere år før jeg innså at jeg måtte jobbe, og at enda lenger tid før jeg skjønte at jeg ville ut av galskapen. En av tingene jeg var mest redd for, faktisk mer enn jeg var for å gå opp i vekt, var det å ikke bry meg lenger. Jeg så for meg at jeg satt i sofaen med en bolle potetgull og McDonalds' mat på fanget, mens jeg ble større og større, men uten at jeg brydde meg noe om det. At det kom til å skje var min største frykt. Jeg valgte å gjøre det beste ut av det slik det var, for meg selv, men mest for familien - noe som førte til at jeg ble bedre og bedre, uten å vite det selv. 

For tiden går ting kjempebra. Faktisk bedre enn jeg noen gang trodde det kom til å bli. Ja, til tross for at jeg er 22 kilo tyngre og har "vokst" ut av alle klærne mine, har jeg det så utrolig mye bedre. Jeg har farger i hverdagen, og det er det som betyr mest. Når jeg tenker tilbake nå, er det endel å le av. Det er også mye tragisk, det meste faktisk, men jeg har lært mye nyttig.  Jeg vet hvor mange der ute som sitter der og ikke har tro på at ting kan ble bedre. Selv kjenner jeg flere titalls som sitter der, uten håp og uten motivasjon. På den tiden hadde jeg én venn fra "utsiden" (trodde jeg). Selv kun denne ene vennen bringte frem så utrolig mye motivasjon, og livslyst, bare det å vite at hun brydde seg. Du er ikke alene, det er alltid noen der som bryr seg, og som vil det beste for deg. Ikke la det gå fra deg. Det jeg vil bringe frem med dette innlegger er at det er mulig. 

Kommenter her

Because modern cameras are just way too mainstream.
Var en tur på fretex i sta, og gjett om jeg ble glad da jeg fant denne lille saken på en hylle! Den kostet 100 kroner, men jeg har ikke fått den til å virke enda. Gleder meg til jeg får tatt bilder med den! Vi har nemlig fremkallingsrom på skolen! Weeee

Kommenter her

Dr. MartensØnsker meg et par av disse! Dritkule!

Kommenter her

Kakao

Jeg prøver å finne ting å blogge om, fine ting å ta bilde av, men kreativiteten er tom. Vi har et skoleprosjekt nå, hvor vi skal lage en digital fortelling.Valgfritt tema, så min skal handle om ballett. Jeg har skaffet en ballettdanser som skal være modell, så det neste torsdag får jeg mange fine dansebilder å legge ut. Frem til det kommer det kjedelige, og usedvanlig kjedelige innlegg om mitt kjedelige liv. 

 

Ha en fin dag!

Kommenter her

Det vakreste jeg vet


Kommenter her

Oslotur med klassen


Dagen i dag har vært utrolig fin. Vi dro hele trinner på MK for å besøke Aftenposten og P4. På Aftenposten skulle vi være liksom-journalister. Vi fikk utdelt tre nyhetssaker som vi skulle legge ut på forsiden av liksom-nettavisen, og på forsiden av liksom-avisen som kommer ut på fredager. Vi skulle velge og sette sammen tekst og bilder og passe på at alt var riktig informasjon, redigere klipp fra et intervju og sette det sammen til en film. Vi gjorde utrolig mye gøy, og jeg kunne faktisk tenke meg å jobbe med det. Vi hadde en time fri før vi skulle besøke P4. Vi fikk en omvisning, snakket med forskjellige reportere og andre folk som jobbet der. Vi  fikk presentert hva de forskjellige menneskene gjorde, og hva de brukte av utstyr. En utrolig morsom og lærerik måte å bruke skoledagen på!

Kommenter her

Autumn
 

Kommenter her

12:56


edit: Bildene er lånt av Merete:)

Koser meg på skolen. Bare realfagfag i dag. Hurra!!
Hva gjør du i dag? 

Kommenter her

Liksom sushidate


Hadde en superfin dag med Christoffer i går, hvor vi skulle spise sushi, kjøpte to biter, før vi gikk og spiste kebab i stedet.
Liker du sushi?

Kommenter her

Videre i fotokonkurransen til Merete!


Hadde satt utrolig stor pris på om dere ville stemme på meg! Mitt bilde er nummer 3, her finner du konkurransen.
Kommenter her

Sennep
//bikbok

Kommenter her

GIF


Jeg er fullt klar over at bildet er skjevt, og det er også masse annet som kunne vært annerledes og myemye bedre, men jeg unskylder meg med at dette er første gangen jeg gjør det. Steinen lever da... det er derfor den flytter seg. Også er vinden litt ustabil, så båten blir flyttet at og fram. Og ettersom vi skal ha animasjon på skolen om noen uker tenkte jeg det var greit å prøve det litt ut først. 

Image and video hosting by TinyPic

Nu skal jeg videre på butikken for å handle inn til tacokveld med Hedvig. Det blir koselig det! Ha en fin kveld dere!

Kommenter her

BierBildet jeg leverte inn til en fotooppgave på skolen. Hva synes du?

Kommenter her

Små blomster


Kommenter her

Nye sko


Kommenter her

Bidrag til fotokonkurranse


Fotokonkurransen holdes av Merete. Temaet er "Ditt beste sommerbilde", og er  samarbeid med tvspelsweb.se hvor man kan vinne et closeup-filter. Dette er filteret jeg ønsker meg.
Trykk her for å komme til konkurransen. 

 

Mitt bidrag:

Kommenter her

Hvilket bilde?


Hvilket likte du best?

Jeg liker konstruktiv kritikk! :)

Kommenter her

Lørdagskveld


Om to dager er valgkampen over. Det er helt villt! Så lenge vi har jobbet for å få snakke med mennekser, jobbe for å få et bra resultat for venstre i Skien. Det har vært utrolig gøy, og lærerikt, å være med. Det er omtrent et halvt år siden jeg ble med i unge venstre, og jeg angrer ikke i det hele tatt. Før jeg ble med hadde jeg ikke peiling på politikk i det hele tatt, jeg hadde bare sterke meningen. Da jeg ble med fant jeg ut av at jeg passet ganske godt inn.

 

Jeg anbefaler dere å bare bli med i et ungdomsparti, så finner dere ut av hva dere mener og hvor dere passer etter hvert. Dere blir kjent med utrolig mange fine mennesker og får bli med på mye sosialt. Vi har hatt grillfester, overnattet, hatt sommerleir på hove. Neste uke drar vi til Oslo. Vi kjente hverandre nesten ikke i starten, men nå er vi en stor gjeng, og er nesten bestevenner alle sammen. 

 

Jeg misunner dere som har stemmerett nå, og jeg håper dere bruker den! 
Ha en fin lørdagskveld! 

Kommenter her

Veldig fine sko
Me gusta much!

Kommenter her

De nære ting
Vi holder på med en skoleoppgave hvor vi skal ta nærbilder. Vi har et slags "kurs" på hvordan fokus og zoom fungerer sammen i forhold til manuelt og slikt. Før jeg begynte så kunne jeg jo noe, men jeg fikk en aha-opplevelse da jeg lærte ting og fant ut at ting faktisk hadde en mening! Jeg har nemlig aldri forstått hvorfor liten blenderåpning er et høyt blenderverditall, og omvendt. Det har aldri gitt mening før nå. 

 

Dette er den femte fotooppgaven vi har hatt hittil. Blandt annet har vi hatt slik at vi skal ha samme motiv, som skal være på samme plass og cirka samme størrelse i bildet, men vi skal begynne på 18mm, og ta fire bilder ut til 200, slik at vi har forskjell på zoomen. Dette var utrolig dårlig forklart.... men jeg kan vise bildet senere. 18 mm ser veldig ut som fisheye.

 

Kommenter her

School
Har du hatt en fin dag? :)

Kommenter her

Rainy day


Helt sykt mye det regner i nå! Da jeg gikk til skolen var det nesten skyfri himmel. Det var passe temperatur til å være en dag i september. Rett før skolen var ferdig begynte det å regne. Mye. Det var såpass mye at jeg ikke kunne gå fem meter før skoene mine var gjennomvåte! Helt seriøst! Nå er jeg bare våt og kald og sitter og venter på at pizzaen skal komme. Senere blir det tverrpolitisk, noe jeg gleder meg veldig til. Da får vi vite resultatene fra de forskjellige skolevalgene. Krysser fingrene for at venstre skåret litt høyere enn forrige skolevalg! Føler jeg har debattert mye. Haha!

 

Men snakkes!

Kommenter her

Flowers and a spiderSå faktisk ikke edderkoppen før jeg la inn bildene på pc'n! Syntes det var litt festlig jeg!Hva synes du om bildene?

Kommenter her

15:10
Nå har jeg vært på posten for å hente pakken min. For en uke siden kjøpte jeg et 50mm objektiv til kameraet mitt, som kom i dag. Jeg elsker deg allerede! Ettersom Jeg solgte 75-300mm objektivet og teleobjektivet gikk i stykker, har jeg ikke hat noe å ta bilder med, så dette er en fin dag! Jeg har ikke tatt så mange bilder enda, kun det over, men jeg komme til å fly rundt og ta masse bilder i dag.

 

Har du 50 mm? Isåfall, er du fornøyd?

Kommenter her

Jenter og selvtillit


En av de mest vanlige tingene blandt jenter er vel det at nesten ingen tenker bra om seg selv eller liker utseendet sitt. Fåtall av jentene i dagens samfunn tenker godt om seg selv. Vi vokser opp med dårlig selvtillit. Vi lærer det i oppveksten, ved å se hvordan modellene i ukebladene og stjernene i filmene blir fremstilt. De skal være så perfekte, og forbilder som jenter skal se opp til og ønske å bli som dem. De er definisjonen på perfeksjon, og det må vi følge. 

 

De fleste vet at ikonene i blader og slikt er photoshoppet til de grader. Men selv om man vet det, så tenker de fleste at det må være en grunn til at de har redigert dem. "De er jo perfekte fra før, hvorfor blir de retusjert? Det må jo bare bety at jeg er megastygg, og bør redigeres."

Jeg tror det er alt for mange som går rundt med denne klumpen i magen hver dag, der de ikke vet helt hva de skal gjøre for å føle seg bedre. Noen ganger kan man ha det så bra, ikke tenke på noe negativt ved seg selv, men så faller man ned i kjelleren, fullt av negativitet og selvhat, og hodet er oversvømt med stygge ting. Noen kan bruke flere timer av dagen på å stå foran speilet, se på seg selv, og de hater hva de ser. 

 

Alle finner småting som de synes er feil. Ting som ingen andre tenker over i det hele tatt! "Jeg har stygge lepper", "Jeg har for store hender", "Jeg har så sykt bollemage", "Jeg har feite lår". Vi jenter er ekstremt strenge mot oss selv - altfor strenge. Vi ser alle de feilene som ingen andre ser, og er helt sikre på at alle andre også ser dem. Mange av vennene mine sier hver dag at de er misfornøyde med ting jeg ikke engang har tenkt over. Til og med de vennene som har aller finest kropp og som ser bra ut uansett hva. Det er både trist og triggende å høre andre snakke så nedverdigende om seg selv, men aller mest trist.

Noen jenter synes det er attraktivt med ribbein som synes gjennom genseren, innovermage og spikerbein, mens de fleste vil bare ha en strøken kropp. Det de fleste ikke tenker på, inkludert meg, er at det ikke finnes en eneste person i hele verden som tenker det samme om deg, som du gjør. 

 

Vi er som vi er, vi er perfekte som vi er, og vi må lære oss å innse det.

Kommenter her

Athazagoraphobia


Kommenter her

Før og etter
Hva synes du?

Kommenter her

Converse


Kommenter her
hits