Bilder fra Bergen
Åh, for en utrolig fin tur! Har egentlig mye å fortelle, men det har jeg ikke tid til akkurat nå.

Kommenter her

Bergen gjennom instagram
Kommenter her

17
I dag fyllte jeg 17 år. Et kjedelig tall som bare er 16 år om igjen... Jeg bakte muffins og var med fineste Cathrine. Ellers skjedde det lite. Fikk 5647 gratulasjoner på facebook som jeg brukte to timer på å svare på, men koselig var det. Dette var den jeg fikk fra Hedvig:

 "Kjære Julie. Kjære, kjære Julie! Livet uten deg ville sett sånn ca slik ut: Klærne mine hadde fått vært i fred. Dog på gulvet, da jeg ikke hadde hatt noen til å rydde for meg. Jeg hadde sluppet å våkne midt på natten av at noen plutselig har sneket seg inn i huset mitt og lagt seg under dyna ved siden av meg, uten noe som helst, what so ever, forvarsel. Men ikke nok med det, jeg hadde også sluppet å bli vekket av at du gnisser tenner på natta, noe du gjør hver jævla fuckings natt. Jeg hadde også sluppet å stå opp ekstra tidlig om morgenen for å diskutere om hvorfor du skal på skolen, og at jo, det gjør noe at du ikke kommer, for så å jage deg av sted, slik at jeg kan sove igjen. Jeg hadde også fått ha godteriet mitt i fred, da jeg ikke hadde hatt noen som rakk å spise opp alt, før jeg overhodet hadde rukket å ta så mye som en bit av det.. Ikke nok med det. Jeg hadde nemlig også hatt muligheten til og hver morgen våkne i den viten at sykkelen min sto på plassen sin når jeg skal sykle til jobb. Tid hadde jeg også hatt mye mer av, da jeg hadde sluppet og stadig bli mast på med spørsmål som dette, «hedvig, hva skal jeg svare på dette?!?!» når du atter engang har rotet deg inn i diskusjoner du egentlig ikke har peiling på, men som du tappert prøver å vinne likevel.

Derimot hadde jeg vært fullstendig alene i kampen mot dette grusomme hverdagslivet. Elsker deg høyest og ser frem til å dele resten av livet med deg. GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN DIN I DAG ♥"

 

Fin bestevenn.
God natt :)

Kommenter her
hits