Vinn iphone 4, macbook pro, ipad 2+++


Registrer deg her og du har mulighet til å vinne iphone 4, ipad 2, macbook pro og diverse andre produkter fra apple. Om du allerede har iphone eller mac, kan du jo bli med likevel og håpe på at du vinner en ipod osv. Dette er selvfølgelig gratis. Det er utrolig kjekt å melde seg inn her, for i forholdt til andre "Vinn iphone her!"- spamreklamer som dukker opp på internett er dette fra studenttorget, og det er stor sjanse for nettopp deg å vinne, og du blir ikke lurt med ekstrakostnader som du ikke blir informert om. 


Cecilie<3


Kommenter her

This day


Kommenter her

Byen med Ariela


Da stikker jeg til senteret med snuppa Ariela, det blir kos. Ha en fin lørdag dere!Topp; Vero Moda, Shorts; Cubus, Cardigan og ring; Gina, Øredobber; Spania.
Vinn mac, ipod, iphone og andre apple produkter ved å registrere deg her. 

Kommenter her

I want to stay in this beautiful moment forever


Kommenter her

I just got sidecut


.... og jeg angrer allerede.... fml, jeg må lære meg å styre inpulsene mine.Hva synes du?
Vinn mac, ipod, iphone og andre apple produkter ved å registrere deg her. 

Kommenter her

Musikktips?


Jeg liker all musikk, absolutt alle sjangere, så jeg hadde satt stor pris på om du ville skrevet ned dine favoritter, så jeg endelig fikk litt nytt innpå ipoden min!

4/365


Vinn mac, ipod, iphone og andre apple produkter ved å registrere deg her.

Kommenter her

Confessions


Vurderte å ha en spørrerunde, men det blir bare for kleint å lage en video. I tillegg gidder jeg ikke å legge ut en ti minutters film hvor jeg svarer på hvor mange gule og hvor mange hvite sokker jeg har... Derfor har jeg tenkt å skrive en del ting dere kanskje ikke vet om meg.

- Jeg har gått på dansing i 11 år - Jeg gikk fra 3 til 6 i naturfag på noen uker - Jeg vil begynne å skarre eller snakke trønderdialekt, fordi jeg synes det er så utrolig fint - Tilsammen har jeg kun lest ferdig tre bøker hele mitt liv, jeg har begynt på noen, men aldri fullført dem - Jeg har aldri hatt langt hår, det blir så fort slitt at jeg aldri rekker å spare det før det må klippes - Jeg bytter profilbilde på facebook nesten hver uke - Jeg er redd for alle dyr, unntatt katter og griser - Mitt favorittdyr er desidert gris - Jeg blir altfor skuffet om det ikke er noen vasler på facebook. Om profilbildet mitt ikke blir kommentert innen 4 timer sletter jeg det, sært...- Jeg er stor fan av Justin Bieber, og elsker nesten alle sangene hans - Jeg har sett titanic over 12 ganger i løpet av tre måneder - Jeg går aldri med treningsbukse/joggebukse i offentlighet, uten om trening - Jeg har en hel kommodeskuff full av øredobber og ørepynt, og mye av det laget jeg i fjor da jeg brukte alle sparepengene mine på slike ting - Jeg har veske-fetish - Forrige gang jeg ryddet rommet fant jeg syv tomme pepperkakebokser - Jeg er kjempe glad i å lage lister, selv om de er ferdige lager jeg gjerne en ny bare for moroskyld - Når jeg begynner å like en sang hører jeg på den, og kun den, konstant helt til jeg blir lei.

 

- Jeg har med meg kameraet mitt overalt hvor jeg går, selv når jeg bare skal en tur på butikken - Jeg er veldig flink til å ikke følge med på bilder, så jeg har stort sett et rart ansiktsuttrykk på de fleste bilder - Jeg startet på denne listen på tirsdag, og ble ikke ferdig før i dag - Jeg er flikt til å dømme folk. Det er en av de dårligste uvanene ved meg, at jeg er altfor flonk til å dømme etter førsteinntrykket - Jeg har en tendens til å bli veldig gira når jeg snakker, og til tider veiver jeg så mye med hendene at jeg slår ned folk .

 Som sagt, liker å skrive lister!

 

Vinn mac, ipod, iphone og andre apple produkter ved å registrere deg her.

Kommenter her

The notebook


Etter å ha sett den nydelige filmen bestemte jeg meg for å se om boken var like bra. Jeg leser skjeldent bøker, og fullfører dem enda skjeldnere. Jeg prøver å endre det litt ettersom i dag er en av de  dagene jeg ikke har noe live utenom skype og facebook. 
Ble ikke spesielt fornøyd med bildene, men jeg HATER innlegg uten bilder, så det får gå for denne gang...

Har du lest boken eller sett filmen?

Vinn mac, ipod, iphone og andre apple produkter ved å registrere deg her.

Kommenter her

Skoledagen


Kommenter her

Good night


Jeg har hatt en utrolig fin dag. Det hele startet med at jeg failet fulstendig på mattetentamen (fml), men ellers har faktisk dagen vært ganske fin. I dag var siste dansing før forestillingen som er 3. mai. Jeg gleder meg helt villt. Denne dagen er alltid årets høydepunkt, og jeg ser virkelig fram til å vise den superkule dansen vår i ibsenhuset. Om det er noen av dere som bor i nærheten hadde det vært kjempe gøy om dere vil komme å se på? 

Over til noe annet: Jeg blir så sykt fasinert over himmelen. Omg, bare se! Hele rommet mitt lyste jo gult/rødt!Ha en fin kveld, så snakkes vi i morgen.
Vinn mac, ipod, iphone og andre apple produkter ved å registrere deg her.

Kommenter her

Fire fine blogger


Mne
Mathilde er en kjempe søt jente. Jeg fulgt bloggen helt fra før hun kom på topplisten. Jeg ble fort interessert i å lese om hvordan det er å bo i Singapore, i tillegg til at hun tok så utrolig fine bilder. Liker også at det er et nytt innlegg nesten hver gang jeg er inne på bloggen. 

Carolinemaria
Min absolutt favorittblogger. Jeg blir helt frelst av bildene hennes og skrivemåten hennes er kjempefin. Men det jeg liker aller best er selvtilliten hun viser. Noe jeg også liker godt er at humøret hennes alltid smitter over på meg. Søt jente! Og samme som med Mne liker jeg at hun oppdaterer ofte.

Chee
Min fotoblogg-favoritt. Kan ikke si annet enn at hun tar fantastiske bilder. Hun var forresten den første jeg fulgte på bloglovin.

Sht
Jenta med kreft. Ettersom jeg har hatt en venninne som har dødd av kreft, er det sterkt å lese denne bloggen. Diagnosen hennes heter osteosarkom (benkkreft) og hittil har hun vært igjennom 11 cellegifter og har 7 igjen. Liker å lese om livet hennes og få et innblikk i hvordan det er å leve med osteosarkom.Hvilke blogger leser du?

Kommenter her

Vil du ha splittet tunge?


Fant en del ekle videoer på youtube da jeg søkte på piercing og slikt, blandt annet splittet tunge. Jeg har sett folk som har en "ferdig" splittet tunge, men da jeg så videoer av selve splittingen ble jeg sykt kvalm. Det at folk i det hele tatt vi ha en splittet tunge (no offence) synes jeg er rart. Tenk å kline med en med splittet tunge da! Det my være sykt merkelig. Sikkert mange som synes det er artig, men før splitten har grodd er som å se et åpent, dypt kutt I TUNGA! Ekkelt.

 

Hva synes du om splittet tunge?
Vinn mac, ipod, iphone og andre apple produkter ved å registrere deg her.

Kommenter her

Outfit 250411


Shorts fra Cubus, Genser fra Zara, Ring fra Gina Tricot.


Kommenter her

Lyst på header?


Alt du trenger å gjøre er å legge ut de bildene du vil ha med på bloggen din. Du legger linken til innlegget i kommentarfeltet i dette innlegget. Du kan såklart slette innlegget med bildene dine, men ikke før headeren er helt ferdig. Bildene skal helst ha en bra kvalitet, så ikke legg ut mobilbilder. Det hadde vært fint om du legger ut en liten beskrivelse om hvordan du vil ha den også. 

 

:)

Kommenter her

Teller ned og lager ønskeliste


12 dager til jeg fyller 16. Can't wait!

Ønskelisten:

Kommenter her

Slik redigerer jeg bildene mine


 

Først åpner jeg "Curves" som du finner under "Colors". På naturbilder bruker jeg kun Value. Men om du skal redigere portretter kan det være lurt å bytte på de forskjellige fargballansene som du finner der det står "Value".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jeg blurer opp de stedene som ikke er i fokus og gjør det som er i fokus skarpere, ved å trykke på det lille dråpe-ikonet. Denne finner du i menyen som er til høyre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Så endrer jeg kontrast og lysstyrke. Denne dinner du også under "Colors".

 

Dette er måten jeg redigerer bildene mine i Gimp som kan lastes ned >her<.

 

 

 

Kommenter her

Bildedryss fra Helgeroa


Kommenter her

God morgen!


Vinn solkort ved å gå inn her. Charlotte gir bort tre kort (100 kr per kort) til første vinner og andre vinner, og tredje vinner blir trukket ut fra begrunnelse og får to kort. 


Jeg hadde det kjempe fint på camping denne helgen. Det var sykt varmt! Tror jeg fikk i meg litt for mye godteri, men what ever - det er jo påske.
Dagen i dag kommer nesten kun til å gå til skoleprosjekt. Jeg skal lage en fotoserie, men aner ikke hvordan jeg skal lage den. Vi har hatt kjempelang tid på å lage den, men jeg blir aldri fornøyd med bildene. Temaet er også et stort problem. Jeg hadde tenkt å ta "deppe-bilder", men det er så vanlig. Jeg tror hvertfall halvparten av de som har valgt foto tar slike bilder. Om dere hadde kommet med noen forslag til tema hadde dere vært kjempesnille!

 

Kommenter her

Sunny friday


Frida sitter på bussen hjem til Vrådal og jeg sitter igjen, loner med ingenting å finne på, fml....
Jeg har nettopp pakket, og gjort meg klar til å reise på camping med familien. Må bare si at jeg elsker campingvogna vår, selv om det tar så altfor lang tid å kjøre dit, og jeg hater å sove andre steder enn i senga mi. Det er ikke nett der, så jeg er ikke heeelt sikker på om jeg overlever, men om jeg gjør det, så hører dere fra meg i løpet av, eller etter helgen. Om du vil så kan du forresten stemme på mitt bilde i fotokonkurransen til Martine som du finner her, da hadde jeg blitt superglad.

HA EN FIN HELG! 

Kommenter her

VÅRTEGN


ELSKER VÅREN!

Kommenter her

Ny veske
Morris - 199,- PÅSKESALG!!! <3

Kommenter her

Another happy day

Hatt en fin dag?

Kommenter her

Fin kveld med Frida


Endelig fått besøk av Frida fra vrådal. Vi har hatt det kjempe fint hittil. KOS! Ha en fin kveld dere.

Kommenter her

Happiness


Tror jeg har fått meg et liv! 
Noe av det som er så herlig med ferie er det å bruke hele dagen sammen med venner. 
Kafé - overnatting - fester - venner - mer kafé - shopping - grilling - jordbær - sol - sene kvelder - godteri - FERIE!

Kommenter her

Happy mondayKommenter her

Bytur med snuppa


Må først si at jeg ikke har stått opp enda, men ettersom Cecilie er så flink til å overtale folk (hun har meg rundt lillefingeren..) så er jeg på vei til å stelle meg, for hennes skyld... Synd det blir så lenge mellom hver gang vi ser hverandre. Tror ikke vi har sett hverandre på over to uker, noe som er sykt når vi kun bor en halvtime unna hverandre. 

Det blir utrolig deilig å komme seg ut nå. Været er fantastisk, noe som alltid gjør dagen bedre for meg. 
Ha en fin dag! 

Kommenter her

This is meee


AND I'M SO PRETTY!!!!!...OH YES.

Kommenter her

Outfit 160411
Da blir det fest, c ya!

Kommenter her

Good morning sunshines!
Jeg har virkelig ikke lørdags følelse, men jeg er i ordentlig feriemodus. Kan ikke beskrive hvor deilig det blirå ha en totalt avslappet uke. Det var så deilig å våkne til helt blå himmel og 20 grader! Atm sitter jeg å sikler etter nye klær på nettbutikker, men heldig som jeg er, har jeg zero penger.... På tide å skaffe seg en jobb? I'll try... Ha en fin dag, dere!

Kommenter her

FRIDAY!


Endelig er det påskeferie! Jeg har ventet lenge på fri som varer mer enn tre dager... 


Blir lite party på meg i kveld. Jeg føler meg elendig... Tror jeg kommer til å leve på nesespray og te resten av helgen, great! Håper på å bli bedre, for i morgen er det fest kos Kamilla, noe jeg har gledet meg veldig til. Hadde vært dumt å miste en så koselig kveld på grunn av forkjørlse... Ser hertfall frem til fine kvelder med jentene mine, og så må jeg komme meg en tur til Bø for å besøke verdens beste Frida. Can't wait!

Kommenter her

You are just like heaven to me


Kommenter her

Make life worth living


Liker virkelig at det er så utrolig fint vær ute, noe som gjør at jeg bare gleder meg mer og mer til sommeren kommer. Jeg har enda ikke fått frem alt sommertøyet, men gleder meg virkelig til å få det på. Nå er nesten alle tentamener ferdig. Det gjenstår bare en, og det er matte. Skal ikke si jeg er spesielt flink i matte, men håper på det beste. I morgen er det endelig siste dagen før påskeferien, og jeg ser fram til masse sol, godteri, camping, og masse kos med mine fantastiske venner.

Nå blir det (loner)PARTEY! Ha en fin kveld :)

Kommenter her

Give me some music


Jeg trenger VIRKELIG musikktips. Er så sykt lei av musikke jeg hører på for tiden... Help me?
Send meg gjerne spotify-listen din også:) 

Kommenter her

Gratisdesign nummer 2
Nummer 1 finner du her.
Kodene blir straks lagt ut på designblogge du finner her.

Kommenter her

Gårsdagen

//alle bildene er tatt av nora sørensen (norasin.blogg.no)


Fine folk ♥


Kommenter her

Dilemma


Jeg må velge mellom regulering og inplantat (fake tann), og jeg ANER absolutt ikke hva jeg skal velge. 

 

Regulering:

+Alle tennene mine blir fine.
+ Jeg slipper narkose.

- Det varer over flere år.
- Det gjør innmari vondt.

 

Inplantat:

+ Jeg får en perfekt tann.
+ "Behandlingen" varer ikke lenge.

- Jeg må ha narkose.
- Resten av tennene er ikke like hvite.

 

HJELP MEG!

Kommenter her

Verdens største Justin Bieber fan


Må jo le da, men hallo, så søt hun er!

Kommenter her

Spring is when you feel like whistling even with a shoe full of slush


Noe jeg virkelig trenger er litt brunfarge. Selv om jeg vet kjempegodt at om jeg skal bli brun, må jeg bo på sola....

Kommenter her

Snake earring


Noen som vet hvor man kan kjøpe sånn som dette? Dør etter å ha en!


//kilde

Kommenter her

Campingtrip


Verdens fineste campingvogn venter på oss i Helgeroa. Det er 25 grader så dette blir kos. Kameraet er også selvfølgelig med. Håper alle får en fin søndag, det skal i hvertfall jeg!
Deilig å endelig gå uten jakke og langbukse. Nå går jeg nemlig i shorts og tee, deilig!

Kommenter her

Blue and purpleKommenter her

Friday
//Ariela og meg. Hatt en fin dag på skolen, med mye sol, vafler, fotoshoot og unnecessary chit chat. Jeg har en del bider som vil bli lagt ut i dag, ettersom alle var linselus i dag, og kom med "Legg dem ut på bloggen, Julie!" Atm sitter jeg på bussen til Arndal og spiser burger. Har forresten SYKT lyst til å ta bilder av damen ved sidenav. Hun sover, med en bok i hånden, har vidåpen munn og koser med gardinen, men jeg føler meg slem om jeg gjør det..... Jeg har hørt at man skal la fristelser fly forbi "som skyer på himmelen" - noe jeg synes høres utrolig dumt ut, men jeg følger rådet denne gangen. 

Håper dere får en fin dag, folkens! Jeg digger dere for at statestikken fyker i været!

Kommenter her

Tea time

A fact about me; Jeg er avhengig av te.


Kommenter her

Dagens
Kjekt å være høy!!!Ballkjole:)

Kommenter her

Unnecessary chit chat


Dagen i dag kommer til å gå til pakking, rydding, og mer pakking. Denne helgen reiser jeg til Arndal og besøker min bestevenninne Evalill. Jeg har aldri vært i det nye huset hennes, så gleder meg kjempe mye til å komme dit. Håper på sene kvelder og party all the time. Atm, loker jeg rundt på forskjellige shoppingnettsteder, og gjett om jeg finner mye jeg ønsker meg! I dag er det 29 dager til jeg fyller 16, så en lang ønskeliste blir det. Har allerede planer om et STORT party, som skal feires med ALLE vennene mine. 

 Har forresten hatt en fantastisk dag. Ettersom det var så sykt varmt ute satt vi på rekke og slikket sol i pausen i dag. Føler ikke at jeg har blitt så mye brunere, men sun heels, don't you think? Hvertfall, til dere som bor i Alta og får -4 grader til lørdagen (storm.no) så vil jeg bare si: Det var 15 grader klokken 8 i dag!!

Kommenter her

Foto: Dreamcatcher
Noe av det fineste jeg vet om på bilder er drømmefangere - det er så utrolig fint!

Kommenter her

Outfit 060411
Årets første sommeroutfit. Elsker at det er 20 grader ute!

Kommenter her

Sangen til Emma


 

Tusen takk til Herman Lorentzen Flaaten som laget den! Om du vil kan du lese innlegget om henne her.

Kommenter her

Bestill design


OBS: dette var tidligere et annet innlegg, derfor stemmer ikke kommentarene med dette innlegget!

 

Prisliste: 
- kun design: 100 kroner.
- design med header: 120 kroner. 

 

Dette gjør du:
- du skriver en beskrivelse på hvordan du vil designet skal se ut, jo mer detaljer jo bedre
- farge på bakgrunn
- farge på linker
- farge på skrift
- meny over/under header
- linker du gjerne vil ha med
- bilder til header + farger
- sidemeny, stillestående/delt opp/osv
- du må også skrive mailadresse og passord (du kan bytte til 123)

 

Du tenker kanskje "SÅ dyrt?" men det er ganske mye arbeid. Jeg vil helst at du skal bli helt fornøyd, og gjøre det mest mulig likt det du ser for deg. Om du vil ha det annerledes, liksom noe kun du har, er det jo ganske mye jobb. Det har også vært en del som har spurt om design og header, og jeg kan ikke sitte hele dagen, hele uka med det, derfor velger jeg å ta betalt. 

 

SEND MAIL TIL: Juulie_95@live.no

Innlegget kan ikke kommenteres.

Kommenter her

Med i fotokonkurransen til Martine


Åpent tema, så da kan du bare velge to bilder du er fornøyd med. For å bli med trykk her.Ønsk meg lykke til!Kommenter her

Hair extensions


Headerbildet er av meg mens jeg hadde på clip-on extensions, men jeg klarte aldri å gå med det i lengden fordi det var så tungt å ha på. Jeg har egentlig kjempekort hår, men jeg vil jo helst ha mye lenger. Jeg er endelig fornøyd med håret mitt, så må jo dele det med dere!Kommenter her

New shoes


For å få igang bloggen på ordentlig prøver jeg meg på 50 days. Noe jeg vet er at jeg ikke kommer til å klare å fullføre alle 50 dagene men jeg skal prøve så godt jeg kan. Om noen henger seg på er jo det også koselig:)

Day 1: Your latest buy.Love them!

Kommenter her

London


Wohoo! Første offisielle innlegget på denne bloggen - status.
Kommenter her
hits