overskriftsompassettilbildertattpåtogskinner
Var ute med Hannah i dag, på café for å drikke chai latte, på rema for å kjøpe halv pris-is og rundt omkring for å ta bilder. Hun er veldig pen og tar seg godt ut på alle bildene som ble tatt. Har hatt det veldig fint. 

Kommenter her

Just a game


Sangen er av Birdy og er helt nydelig, og bildet tok jeg av Cecilie for rundt en uke siden. Hun er også nydelig.

Kommenter her

Kaizers Orchestra

Kommenter her

Konsert i Larvik


Herregud! Beste dagen i mitt liv!!! Alt var perfekt og de var superflinke og jeg hadde det kjempefint! 

Det startet med at vi skulle ta tog til Larvik. Vi visste absolutt ikke hvor vi skulle gå og måtte spørre alle vi møtte på gata. Da vi kom frem var det kun to andre som var der. Mari og Siri, het de, og vi hadde det fint og sosialt med dem frem til vi ble sluppet inn. Vi ventet i fire timer, og endelig var klokken ni. Vi havnet helt forrerst, det var sykt! Jeg hadde med kamera, men jeg regnet med at jeg ville havne langt bak, så jeg tok kun med zoomobjektiv, og det var ikke lett å ta bilder med 75mm på det minste, men noen ble det. Skal legge dem ut senere. Gud, hadde den beste dagen i mitt nesten 17 år lange liv. Woop!

Kommenter her

I går og i dag og i morgen


I går natt var jeg med Merete på førpremieren på The Hunger Games, og Gud, for en bra film. Det er en av de beste filmene jeg har sett og jeg anbefaler den til alle! Og om du ikke engang har sett traileren bør du gå inn på youtube med én gang.I dag var det jubileumsfest på medielinjen. Det er nemlig ti år siden den ble startet opp, og dette ble feiret med en stor og fin markering. Utrolig morsomme taler fra lærerne, men maten var ikke så mye å skryte av. Vi ble nemmelig lovet tapas, men fikk pølse i lumpe. Jaja, pølser er jo godt det også.

I morgen er en stor dag, for da skal jeg nemmelig på konsert i Larvik med min gode venn, Benedicte. Kaizers Orchestra, here we come!

Kommenter her

aifown


I går kom simkortet i posten og jeg fikk endelig startet å bruke min nye telefon. Er superfornøyd og det var virkelig verdt pengene, selv om jeg nå har brukt opp stipendet for resten av skoleåret. Heh. Har hatt det skikkelig gøgy med å laste ned alle mulige unødvendige spill og apper, og om du vil tegne, heter jeg JulieSeland på DrawSomething og om du vil se masse fine bilder a meg, heter jeg JulieSeland også på instagram. Er som en unge med adhd i godtebutikken akkurat nå. Woop!

Kommenter her

De sier at lykke ikke kan kjøpes


...men føler meg ganske lykkelig nåKommenter her

Always look at the bright side of life


Synger på sangen inni meg akkurat nå. Den er så sykt kul!

Kommenter her

Insert random text here
Åå, har hatt det så fint! Det er hele fire måneder siden jeg så Frida sist. Uutholdelig. I dag spiste vi jordbær, som du ser på bildet til venstre, og lakris, var på café og gikk rundt omkring i Skien og hadde det fint. 

Kommenter her

Fritirsdag
Har fri og kan ikke annet enn å storglede meg til fineste Frida kommer på besøk fra Bø i dag. Pluss at i dag får jeg (mest sannsynlig) den nye telefonen min i posten OG det er bare fire dager til jeg skal få oppleve drømmen min om å se Kaizers Orchestra live. Hjerterogstjernerogregnbuerogprozaklykkepiller

Kommenter her

Vårtegn og fine blomster


Kommenter her

Release your soulMå le litt av at jeg publiserer dette, for det ble absolutt ikke sånn som jeg hadde håpet. Menmen. Øvelse.

Kommenter her

Fredag og lørdag


Hadde besøk av fire fine jenter fra klassen i går. Det var koselig! I dag skal jeg videre i bursdag.
Ha en fin helg!

Kommenter her

SØNDAG
Har tilbragt dagen min med denne klumpen. Vi har vært ute og spist, inne og sovet og spist enda mer. Det er stort sett hva vi gjør når vi er sammen. Dagen har vært finfin!

Kommenter her

SE, DEL OG BLI MED


Det tar 29 minutter å se denne filmen. 29 nyttige minutter. Se den, del den og bli med på facebook-eventen, her.

Kony 2012 er en kampanje for å stoppe Joseph Kony, gjøre han kjent over hele verden, slik at alle vet hvem han er og få han fengslet. Vi skal altså klare å gjøre KONY 2012 kjent over hele Norge, i alle fylker, alle byer, alle tettstrøk. Joseph Kony er verdens verste krigsforbryter. I 1987 tok han over ledelsen av en eksisterende opprørsgruppe og omdøpt det Herrens motstands hær (LRA). I sitt 26-årige historie, har LRA bortført mer enn 30.000 barn og fordrevet minst 2,1 millioner mennesker. Han må stoppes. Vis at du bryr deg.

Kommenter her

Et år har gått


I dag er det et år siden Emma ble tatt av kreften. Hun hadde fått beskjed om at kreften var borte, men at den kunne komme tilbake. Da sa hun at om hun ble syk igjen ville hun heller dø, for hun orket det ikke. Tiden gikk, og hun fikk beskjed om at hun hadde fått en ny svulst i hodet. Det gikk ikke mer enn tre måneder før kroppen hennes ikke klarte mer, og  hun sovnet inn.

Kjære Emma. Jeg møtte deg på sykehuset. Du var så utrolig positiv og smilte hele tiden. Vi sang nesten hver dag. Deg, meg og Malin, på skolestuen på Barneavdelingen. Dette var i 2010, og det var ingen som trodde du skulle få tilbakefall da... Jeg husker vi feiret 14. års bursdagen din. Vi tre bakte brownies og spiste is, men du var sliten og orket ikke stort. Du rakk aldri å feire sin 15. års dag, men jeg feiret den med deg på graven din. Du var fantastisk og jeg er så taknemmelig for at du gjorde hverdagen min lysere da jeg var nede, og håper jeg gjorde det samme for deg. Jeg savner deg og tenker på deg. ♥

Kommenter her

Fotokonkurranse - lysJeg er med i en fotokonkurranse på denne bloggen. Temaet er lys, derfor velger jeg å delta med bildet jeg tok av Daria og Simen i høst. Liker bildet veldig godt. Premien er et valgfritt produkt fra tvspelsweb, og jeg ønsker meg dette.


Kommenter her

Vårdager med sol

Det at man endelig kan gå med converse uten å bli våt, kald eller få snø oppi er et klart tegn på vår. Deilig!


Jeg dro med Benedicte til Klosterøya, hvor vi så på kunstnere som tagget.


Hun er søt.

Jeg klarte forresten å fucke opp designet, så jeg jobber mer med det i kveld. Ha en fin dag!

Kommenter her

Boller
I dag har jeg ikke gjort noe konstruktivt, utenom å bake boller. Nå er jeg syk, har vondt i hodet, pluss at jeg slo kjeven ut av ledd på trening og ikke klarer å tygge. Må nok legge meg nå, om jeg skal klare å gå på skolen i morgen. God natt!

Kommenter her
hits