Nytt design
Brukte de gamle malene, så det var kun stilsettet jeg endret. Jeg kommer nok til å endre litt fremover også, men jeg er ferdig for nå. Ble litt lei av det mørke, og nå som våren er her tenker jeg å ha det litt "vårlig". Håper dere liker det nye designet!

Edit: Klarte å fucke det opp. Jobber med det senere. Inntil videre har jeg det blå designet jeg har nå.

Kommenter her

I går og i dag


Som sagt var jeg i Sverige i går med bestemor, bestefar og Hedvig. Det var koselig med en ordentlig "familietur", noe vi ikke ha hatt på veldig lenge. Som man stort sett gjør i Sverige, så handlet jeg smågodt til godt over det jeg egentlig burde og havnet plutselig i minus med pengene. Jaja, en skjelden gang. En fin tur var det hvertfall.I dag har jeg jobbet mye med Frida fra ballkomitéen, for å komme i  mål med ballet som skal være om ikke lenge. Deretter dro vi til café Tullis. Det var utrolig koselig!

I dag bestilte jeg billetter til Kaizers Orchestra-konsert som holder sted i Larvik 24. mars. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Kaizers er mitt absolutt favorittband og den dagen skal være en av de øyeblikkene man kan leve på resten av livet. Herlig og superflott!

Fortell meg om din dag!

Kommenter her

Lana Del Ray


I desember ble denne sangen postet på youtube og etter å ha hørt den én gang ble den min favoritt. Elsker hvor fin og rolig den er, samtidig som at stemmen hennes er fantastisk. De andre sangene hennes er også superfine.

Kommenter her

Friends are angels who lift our wings when we forget how to flyVar ute en tur med Rokaia i dag, og vi hadde det fint. Jeg liker vennene mine, de er fantastiske å ha

Kommenter her

I posten


Fikk disse i posten i dag og jeg er så glad! 

Kommenter her

Ut av vinduet


Kommenter her

Vinterferie from heaven
Vinterferien startet med en tre timers lang busstur til Kristiansand, hvor jeg var på seminar med vest- og aust-Agder. Det var utrolig koselig, lærerikt og inspirerende. Jeg kom hjem for et par timer siden til fastelavensboller. Nam! I morgen fleskemandag, så fetetirsdag. Så nå er det bare å fleske til og fete seg opp frem til askeonsdag. Da starter fastetiden. Planene for vinterferien er ikke store, men jeg skal en tur til Oslo for å besøke søsteren min. I morgen får jeg forresten tilbake pcn min, og da skal jeg love det blir mere blogging fremover. Kameraet skal også tas ned fra hyllen. Ser frem til en fin ferie, og det håper jeg dere også gjør!

Planer for ferien?

Kommenter her

ukm 2012


Har ikke gått igjennom alle bildene enda, pluss at jeg holder på å redigere en film fra UKM som var på lørdagen. Sitter for øyeblikket på skolen og jobber med bokomslag, som skulle vært ferdig for en time siden og som jeg har hatt fire uker på. Klarte å feile da jeg målte opp sidene og endte dermed opp med en forside som var fem centimeter lenger enn baksiden, noe jeg selvfølgelig ikke så før nå... Klar for å starte på nytt. 

Kommenter her

Ingen pc


Pcn min er på service og det gjør at jeg altså ikke får til noe som helt av blogging. I tillegg er det ukm, årsmøter, skole og mye mer som tar opp mye av hverdagen min. Bildene under er fra i dag, og i dag har hele dagen gått til rigging til ukm som er i morgen og en skoleoppgave i film, jeg var også en tur med Merete hos frisøre. Hun ble veldig fin, og nå har vi nesten like langt hår. Om dere (faktisk) synes det er interessant å lese om hva som skjer og det jeg skriver kan dere følge meg på twitter her.

 

Kommenter her

Gave fra usa
Som jeg sikkert har nevnt tildligere var Merete i usa forrige uke. Jeg fikk denne, pluss godteri, i gave, og er kjempeglad! Jeg gleder meg masse til å prøve ut kameraet og håper på at disse bildene ikke blir svarte når jeg fremkaller dem. Dagen har vært fin! Tilbringt tid sammen med besteforeldrene mine som nettopp har kommet hjem fra Fillippinene. De hadde kjøpt en fin t-skjorte, bodylotion og et lesebrett (ipad-ish) til meg. Sittet hele kvelden og lastet ned apper til den. Har enda ikke fått prøvd ut alle, men er godt i gang. God natt!

Kommenter her

Color Poppingfør og etter

Kommenter her

Squid Squad i Oslo


Squid Squad er en filmgruppe fra Skiens medielinje, på Hjalmar Johansen, som produserer humorserien The Classroom. Nå har de kapret gjesteopptreden fra selveste Atle Antonsen og Johan Golden, som du kan se i del 2 (her), hvor Bernt forsvinner fra de andre, mens han skal beseire en drage. Dere kan også like facebook-siden deres (her), hvor de poster nye videoer og skriver nyhetsoppdateringer.

Kommenter her

5/52
Med tanke på lmangel på timer i døgnet og mye skole fikk jeg hverken tatt bilde for forrige uke eller denne uken, men jeg får bidra til prosjektet med dette bildet av Hedvig som jeg tok for to uker siden. Liker bildet veldig godt fordi det viser hvordan Hedvig er når hun virkelig er glad, i tillegg til at hun gjør meg glad. Ja, denne ukens tema er altså 'Lykke'.

I dag rundet jeg forresten 10 000 kommentarer!

Kommenter her

Ball og fine kjoler
Kom hjem for noen timer siden fra ballet jeg var på for å ta bilder, og har siden det sett igjennom de 900 bildene jeg tok de få timene jeg var der. Mye ubrukelig, men fikk endel jeg kunne levere tilbake dem. Over kan dere se tre av de jeg har redigert hittil. Er enda ikke halvveis, men jeg skal poste noen nye bilder i morgen. God natt, og snakkes i morgen!

Kommenter her

Fredagsmuffins


Jeg hadde bestemt jmeg for å bli sunn, begynne å trene og alt det der, men med alle muffinsoppskriftene jeg enda ikke har prøvd ut er ikke det så lett... Disse var virkelig de beste hittil! Spesielt toppingen. Holder på å lage en egen bok med oppskrifter på vistaprint.no, hvor jeg skal skal ha oppskrifter jeg selv har prøvd ut og er fornøyd med og bilde ved sidenav. Har tre sider hittil, og jeg har fortsatt tolv sider å fylle ut, så jeg får bruke det som en unnskyldning til å fortsette å bake. Heh

50 ting som gjør meg glad - #3 å bake

Kommenter her

February we march with frozen handsTok dette bildet da jeg gikk hjem fra byen i går. Skien er faktisk en ganske fin by. 

I det siste har jeg gått tom for idéer om hva jeg skal blogge om, hva jeg skal ta bilder av og generelt til jeg kan poste på nettet som kan interessere andre mennesker. Jeg hadde blitt supertakknemmelig om dere ville kommet med noen idéer til meg, for det er noe jeg virkelig trenger. I morgen skal jeg være fotograf på et skoleball, da får jeg hvertfall noen bilder jeg kan poste. Jeg gleder meg veldig til å komme dit, det er alltid så gøy å se fine kjoler, og folk som danser. Skal bli gøy å ta bilder i morgen.

Kommenter her
hits