Inspirasjon og fine bilder


Det er så utrolig mye fint å se og så utrolig mye inspirasjon å finne på flickr. Det er veldig gøy å kikke gjennom alle bildene, jeg kan i blant bruke flere timer på det. Under ser dere noen av mine mange favorittbilder på flickr. 

Alle bildene er linket.

Kommenter her

Bursdagsfeiring


Har hatt det kjempefint i dag! Liten bursdagsfeiring for Merete, sammen med en avskjedsfest med hun og kjæresten hennes, Kent, før hun reiser til usa i morgen. Det var veldig koselig. Muffinsene er forresten ikke så ekle som de ser ut. Kent ville nemlig ikke spise dem, fordi de så ut som bæsj. Superkoselig. Hah

Kommenter her

18 år


I dag fyller fineste Merete 18 år. Jeg sto opp seks for å ordne muffinsene for å overaske henne, og du kan tro hun ble glad! Senere skal vi ut og spise på Woken, det blir koselig. Ha en fin dag, og ønsk Merete gratulerer med dagen!

Kommenter her

Café tullis


I dag var jeg på café med Daria. Det var veldig lenge siden sist, så det var utrolig koselig å se henne igjen! Noe av det koseligste jeg vet er å tilbringe søndagene mine med fine mennesker på café, så dette må jeg si var en vellykket søndag. Kjempekoselig!

50 ting som gjør meg glad. #2 - Caféturer med gode venner. 

Kommenter her

Himmelen i flammer


Himmelen blinker faktisk. Helt sykt. ((La siden laste ferdig, ellers vil bildet bare se rart ut og hakke.)) Dette er altså det kuleste jeg noegang har sett, og om noen av dere i Grenlandsområdet ser ut av vinduet ser dere det dere også. Bildet er ikke redigert, dette er da real shit. Sykt kult.

Image and video hosting by TinyPic

Kommenter her

50 ting som gjør meg glad


#1 - Et fint smil fra en fin person

Kommenter her

Farger


Image and video hosting by TinyPicBle inspirert av Hilde Solli hvor hun fargela et svarthvitt bilde og det så dritkult ut, derfor vill jeg også prøve (haha). Her er bildet med originalfarger og bildet hvor jeg har lagt på farger fra svarthvitt. Ble ganske fornøyd med resultatet, med unntak av at jeg klarte å gjøre tennene hennes gule... 

Image and video hosting by TinyPic

Denne ble jeg mest fornøyd med. Sitter med et annet bilde nå, som ikke akkurat blir fullt så bra.. Jaja, øvelse. 

Kommenter her

LørdagsfrokostEggedosis og frosne bær ♥

Kommenter her

2012 wishes


Submitted by: mihaaruSubmitted by: mihaaruSubmitted by: yezenianenaSubmitted by: every1deservesachanceSubmitted by: wezbybird
I just wanted to say to you that you’re so strong and beautiful. Never forget that.submitted by: anonSubmitted by: cookim Submitted by: anonSubmitted by: anonSubmitted by: anonSubmitted by: devoncinammonSubmitted by: mihaaru

Kommenter her

Ploiuytrefhj


Frustrasjon! Da jeg skulle fremkalle bildene vi tok i badeparken i dag viste deg seg at alle bildene var helt svarte. Det var ett bilde hvor det var fire hvite prikker, mest sannsynlig lysene som er under vann. Waisted money og generelt bare superdeprimerende. Ellers er livet også bare et ork. I dag hadde vi forresten et kjempefint foredrag av Sveinung Rotevatn, lederen av Unge Venstre, som introdusjons - og informasjonsmøte til UV. Håper på mange nye medlemmer, for jeg tror det gjorde inntrykk på mange som var der og de sa etterpå at de likte det. Superbra! Og til alle dere der ute, «UV ditt navn» til 2440. Hehe.

 

Kommenter her

Under vann


Har som sagt kjøpt meg undervannskamera, og jeg gleder meg til å få prøvd det ut! Har planlagt å ta noen bilder med to andre i klassen allerede i morgen, men jeg er ikke helt hundre prosent sikker på om det blir noe. Håper såklart på det, men med tanke på at det er i skoletiden er det jo en mulighet for at vi ikke får det til akkurat i morgen. Undervannsbilder blir det hvertfall, enten om det blir i morgen eller en annen dag. Håper dere gleder dere like mye som meg for jeg kommer så klart til å poste bildene på bloggen :)

Water Underwater portraits blue colorful sun rays children couple breast

Dette bildet er lånt herfra, og der kan du også se ekstremt mange andre fine bilder tatt under vann.

Kommenter her

3/52Ukens tema er 80-tallet. Jeg har ikke hatt tid i det hele tatt denne uken, derfor ble dette bildet mitt... Jeg har bestemt meg for å fullføre prosjektet "52 weeks", derfor får det gå for denne gang.

Kommenter her

Nytt og bedre liv


Med alle de pengene jeg bruker på mat (usunn mat) og godteri hadde jeg hatt råd til årskort på treningssenter. Nei, jeg skal ikke slanke meg, men litt muskler hadde ikke vært dumt. Hvis vi legger til pengene jeg bruker på buss, i kantina, på kafé, pluss litt smått her og der hadde jeg i tillegg vært rik. Jeg kunne kjøpt meg nytt kamera. Eller pc. Listen er lang. Deprimerende.


Nettopp  klippet i stykker bankkortet mitt for å kutte ned på pengebruken min.

Noen som kjenner seg igjen?

Kommenter her

NyttDet var billig og likte fasongen, så kjøpte den i to farger. Haha
Fra Floyd, 99 kroner 

Kommenter her

Anbefaling #2


Kreativitet er noe denne jenta hvertfall ikke mangler. Hun er superflink og dere bør virkelig ta en titt på bildene hun poster på bloggen sin!

Kommenter her

FredagKlar for bursdag! Det blir superkoselig. Snakkes i morgen!

Kommenter her

Eventyrprinsesse


Tok kjempemange bilder da jeg var på photoshoot med Hedvig for noen dager siden. Hun er superfotogen og derfor ble bildene ganske bra. Dette er en av mine favoritter fordi hun er så søt her og håret ligger perfekt. Det vanskeligste var egentlig redigeringen med tanke på at bygningen i bakgrunn var helt rød. Må begynne å tenke på sånt før jeg tar bilder. 


Dagen i dag har gått til handling. Jeg har kjøpt bursdagsgave til en venninne som feirer 16 år på etterskudd i morgen, også har jeg kjøpt et smykke til meg selv. Jeg kjøpte også et undervannskamera som jeg gleder meg veldig til å prøve ut. Skal høre om jeg kan komme inn på badehallen på skolen for å ta bilder med Hedvig. Elsker undervannsbilder, det er så utrolig kult! Gleder meg!

Kommenter her

Snø og andre fine ting


Endelig kom snøen tilbake. Hva er vel en vinter uten snø? Er det først kaldt så må vi jo ha det hvitt på bakken også. Fint er det hvertfall!

Kommenter her

Smile because you can
Kommenter her

Happiness


Kommenter her

Enkel redigeringFått noen spørsmål om hvordan jeg redigere bildene mine, og det er nesten forskjellig hver gang, men dette er en enkel og grei måte som jeg bruker når jeg ikke har tid til å sette med ned og prøve ut mange forskjellige måter. Her gjør du det samme i curves på blue, red og green. Dette kan også gjøres i Gimp.


Før og etter-bilde. Mye finere.

Kommenter her

2/52


Huff, dette blie virkelig ikke sånn jeg hadde håpet. Hele uken har jeg gått rundt med supergode idéer om hva jeg skulle ta bilde av og hvordan jeg skulle redigere det til ukens tema som er "surrealisme". Jeg har googlet det mange ganger for å få inspirasjon eller komme på nye idéer, men uten hell. Jeg endte dermed opp med dette bildet. Neste uke er det nytt tema, og da skal jeg jobbe for et mye bedre resultat. Gleder meg til det.

Kommenter her

Fin mote


Romwe.Com Leggins, Stylowebutki.Pl WedgesDiy ShortsPacsun Cardigan, Jeffrey Campbell Lita Boots, Monki Lace Top, H&M Bag

Sånn stil jeg elsker men aldri får til.

Kommenter her

Today is a hot-chocolate-with-marshmallows-kinda-day

Kommenter her

1973


Fant dette i familiealbumet. Superkult!

Kommenter her

Lørdag fjortende


Årets første, eller helt ærlig, første skitur på kanskje fem år. Det var superfint og jeg storkoste meg. Er i grunn ganske stolt av meg selv nå, med tanke på at jeg i det hele tatt ble med på turen og siden den faktisk var over en mil. Men det var verdt det. 

Kommenter her

Skitur


åå, endelig blr det årets første skitur. Gleder med kjempemye! Kamera er fulladet og skiene står bare og venter på meg utenfor nå. Hadebra!

Kommenter her

God natt


Kommenter her

Fredag
Var på café med Merete og Kent, det var kjempekoselig! Nå skal jeg snart ut med det superkule superobjektivet jeg lånte på skolen for helgen. 500mm-tele og sånn mellomring (tror jeg det heter) som gjør at den fordobler seg, altså det blir 1000mm. Føler meg kul når jeg går rundt meg den. Ha en fin fredag alle sammen!

Kommenter her

Make peace with your past so it won't destroy your present


~ Paulo Coelho

Kommenter her

Blogganbefaling #1


Disse bildene tilhører Maria. Hun er en 15 år gammel fotoblogger fra Mandal og har lenge ligget på lesten min over inspirerende blogger. Verdt å ta en tur innom bloggen hennes for hun er superflink!

 

Jeg kommer til å anbefale én blogg i uken. For å melde deg på skriv i kommentarfeltet, og du er med.


Kommenter her

Etter regn kommer solskinn
Analogt bilde tatt for seks år siden og jeg kunne ikke være mer taknemmelig for at tiden som "liten" er over. Livet er så fint nå, og jeg har aldri hatt det så fint noengang. Har fine venner, noe å gjøre på fritiden og mennesker som jeg elsker. Er så glad og føler virkelig at ingenting kan dra meg ned igjen akkurat nå. Overskriften er så utrolig fin og beskriver min opplevelse av livet. 

Kommenter her

Freedom means choosing your burdenLiker når været ser slik ut, hvor det er snø, sol og null grader. Det gir en fin vinterstemning og gir meg faktisk lyst til å gå ut. Brukte cirka en halvtime lenger tid på å gå hjem i dag fordi det var så mye fint å ta bilde av.Hatt en super dag. I nuet spiller jeg sims og jobber jeg med skoleoppgaven om manipulasjon, for å se om jeg finner noe annet enn avatar-bildet. Tror nok det blir den jeg leverer, men akkurat nå prøver jeg å lage et bilde av en ballettdanser på månen, og håper på at det blir så bra som det ser ut inne i hodet mitt.

Kommenter her

Du och jag


 Fineste vennene i hele verden <3

Kommenter her

Tiny freckles on my nose


Jeg har hatt en sykt lang skoledag i dag. Vi starter jo åtte, men ettersom det var "åpen skole" i dag var vi på skolen frem til ni, altså i tretten timer. I mellomtiden hadde vi det faktisk ganske fint. De besøkende kom ikke før halv seks, og med tre timer uten å ha noe å gjøre hadde gi gjemsel. Det er da vi kan kalle oss modne, sant? Man er ikke voksen før man tør å være barn. Nå spise jeg pizza, drikker funsaft og finner meg nye favoritter på tumblr. Bildet over kan du finne her, og er lånt fra en av mine nye favoritter.

 

Hatt en fin dag?

Kommenter her

Redigering av hår


Redigerte et bilde mens jeg så en video på youtube hvor de farget håret om til rødt, og tenkte jeg skulle prøve det ut også. Ble i grunn ganske fornøyd med resultatet. Da trenger jeg ikke å farge håret lenger... Kan bare fikse det i photoshop. Money saved og håret får det bedre av ikke så mye skadelig farge. Herlig!

Kommenter her

2011//ikke i rekkefølge


Ser mange har lagt ut bilde rmed høydepunkter og oppsummeringer av året som har gått, både med fine ting og med ting som ikke er fullt så fine. Jeg har egentlig ikke så mye å vise, samtidig som jeg har kjempemye å vise. Det viktigste er vel egentlig at året har vært fint. Blant annet at jeg sluttet på ungdomsskolen etter de tre værste årene i mitt liv. Videregående er kjempefint! Årets høydepunkt var vel da jeg fikk brevet i posten at jeg hadde kommet inn på medier og kommunikasjon. Eller da jeg var helt ferdig i behandling. Eller at jeg fikk så mange fine venner. Tror den siste, men alt etter sommeren har egentlig vært flott!

Kommenter her

Fredag sjette januar
Var i bursdag! Det var superkoselig!

Kommenter her

Avatar
Dette er en skoleoppgave hvor vi skulle manipulere et valgfritt bilde til noe annet. Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal levere inn, for vi har enda en uke på oss. Tenker jeg skal lage noen flere alternativer og se hvilken jeg liker best neste uke. 

Kommenter her

Vårfornemmelser


Skal ikke klage på været, for jeg må inrømme at jeg elsker å se temperaturen stige. Snøen smeltet også for en uke siden.Til tross for at jeg faktisk hadde gledet meg til å stå på ski, da. 

Kommenter her

Nyttårsforsetter


- Være mer sosial.
- Utvikle meg innen foto.
- Bli en god danser.
- Få mange nye venner.
- Lære meg (litt) fransk.
- Spare penger til kamera.
- Bruke mindre penger i kantina.
- Ikke komme for seint på skolen.
- Øve mer til prøver.


Hva er dine? 

Kommenter her

Skien etter ni
Kommenter her
hits