overskriftsompassettilbildertattpåtogskinner
Var ute med Hannah i dag, på café for å drikke chai latte, på rema for å kjøpe halv pris-is og rundt omkring for å ta bilder. Hun er veldig pen og tar seg godt ut på alle bildene som ble tatt. Har hatt det veldig fint. 

Kommenter her

Vårtegn og fine blomster


Kommenter her

Release your soulMå le litt av at jeg publiserer dette, for det ble absolutt ikke sånn som jeg hadde håpet. Menmen. Øvelse.

Kommenter her

Ut av vinduet


Kommenter her

ukm 2012


Har ikke gått igjennom alle bildene enda, pluss at jeg holder på å redigere en film fra UKM som var på lørdagen. Sitter for øyeblikket på skolen og jobber med bokomslag, som skulle vært ferdig for en time siden og som jeg har hatt fire uker på. Klarte å feile da jeg målte opp sidene og endte dermed opp med en forside som var fem centimeter lenger enn baksiden, noe jeg selvfølgelig ikke så før nå... Klar for å starte på nytt. 

Kommenter her

Ball og fine kjoler
Kom hjem for noen timer siden fra ballet jeg var på for å ta bilder, og har siden det sett igjennom de 900 bildene jeg tok de få timene jeg var der. Mye ubrukelig, men fikk endel jeg kunne levere tilbake dem. Over kan dere se tre av de jeg har redigert hittil. Er enda ikke halvveis, men jeg skal poste noen nye bilder i morgen. God natt, og snakkes i morgen!

Kommenter her

February we march with frozen handsTok dette bildet da jeg gikk hjem fra byen i går. Skien er faktisk en ganske fin by. 

I det siste har jeg gått tom for idéer om hva jeg skal blogge om, hva jeg skal ta bilder av og generelt til jeg kan poste på nettet som kan interessere andre mennesker. Jeg hadde blitt supertakknemmelig om dere ville kommet med noen idéer til meg, for det er noe jeg virkelig trenger. I morgen skal jeg være fotograf på et skoleball, da får jeg hvertfall noen bilder jeg kan poste. Jeg gleder meg veldig til å komme dit, det er alltid så gøy å se fine kjoler, og folk som danser. Skal bli gøy å ta bilder i morgen.

Kommenter her

Inspirasjon og fine bilder


Det er så utrolig mye fint å se og så utrolig mye inspirasjon å finne på flickr. Det er veldig gøy å kikke gjennom alle bildene, jeg kan i blant bruke flere timer på det. Under ser dere noen av mine mange favorittbilder på flickr. 

Alle bildene er linket.

Kommenter her

Himmelen i flammer


Himmelen blinker faktisk. Helt sykt. ((La siden laste ferdig, ellers vil bildet bare se rart ut og hakke.)) Dette er altså det kuleste jeg noegang har sett, og om noen av dere i Grenlandsområdet ser ut av vinduet ser dere det dere også. Bildet er ikke redigert, dette er da real shit. Sykt kult.

Image and video hosting by TinyPic

Kommenter her

Under vann


Har som sagt kjøpt meg undervannskamera, og jeg gleder meg til å få prøvd det ut! Har planlagt å ta noen bilder med to andre i klassen allerede i morgen, men jeg er ikke helt hundre prosent sikker på om det blir noe. Håper såklart på det, men med tanke på at det er i skoletiden er det jo en mulighet for at vi ikke får det til akkurat i morgen. Undervannsbilder blir det hvertfall, enten om det blir i morgen eller en annen dag. Håper dere gleder dere like mye som meg for jeg kommer så klart til å poste bildene på bloggen :)

Water Underwater portraits blue colorful sun rays children couple breast

Dette bildet er lånt herfra, og der kan du også se ekstremt mange andre fine bilder tatt under vann.

Kommenter her

Snø og andre fine ting


Endelig kom snøen tilbake. Hva er vel en vinter uten snø? Er det først kaldt så må vi jo ha det hvitt på bakken også. Fint er det hvertfall!

Kommenter her

1973


Fant dette i familiealbumet. Superkult!

Kommenter her

God natt


Kommenter her

Make peace with your past so it won't destroy your present


~ Paulo Coelho

Kommenter her

Freedom means choosing your burdenLiker når været ser slik ut, hvor det er snø, sol og null grader. Det gir en fin vinterstemning og gir meg faktisk lyst til å gå ut. Brukte cirka en halvtime lenger tid på å gå hjem i dag fordi det var så mye fint å ta bilde av.Hatt en super dag. I nuet spiller jeg sims og jobber jeg med skoleoppgaven om manipulasjon, for å se om jeg finner noe annet enn avatar-bildet. Tror nok det blir den jeg leverer, men akkurat nå prøver jeg å lage et bilde av en ballettdanser på månen, og håper på at det blir så bra som det ser ut inne i hodet mitt.

Kommenter her

Vårfornemmelser


Skal ikke klage på været, for jeg må inrømme at jeg elsker å se temperaturen stige. Snøen smeltet også for en uke siden.Til tross for at jeg faktisk hadde gledet meg til å stå på ski, da. 

Kommenter her

Skien etter ni
Kommenter her

Blue, the most human color
På bildet over ser dere hvordan resultatet av hårfargen ser ut i dagslys. De elendige fargene på det første bildet, gjørde så håret så misfarget ut, men det er det altså ikke. 

Kommenter her

Christmas LightsBildet er linket.

Elsker den sangen!

Kommenter her

Nature is my medicine


I wish cancer got cancer and died.

Kommenter her

My new old cameraFikk akkurat 30 followers på bloglovin! Utrolig gøy!

Kommenter her

Starlight filter


Bildet er tatt av Jared Ewrightog er tatt med det som kalles Star Light Flare Cross Filter. Hvor kult er vel ikke det? Tenk på hvordan bildene blir seeende ut på nyttårsaften, eller når det er solformørkelse. Eller generelt bilder av lys når det er mørkt, slik som på det over. Da jeg hørte om denne geniale opfinnelsen rykket den straks opp på ønskelisten min. Så utrolig gøydet ville vært å kunne ta sånne bilder! 

Kommenter her

Danseoppvisning II

Det tok litt lang tid å redigere bildene, ettersom jeg hadde tatt over 200 bilder. Det var veldig fint å se på i går, alle var kjempe flinke og det var veldig gøy å se hvor flinke vennene mine har blitt fra i fjor. 

Kommenter her

DanseoppvisningVeldig stolt av de flinke vennene mine som danset i dag. De var kjempe flinke!

Kommenter her

You only live once, but if you work it right, once is enough
Kommenter her

18:52Var en tur i studio i dag med Cecilie. Hun er fin. Det kommer flere bilder senere, men akkurat nå har jeg dårlig tid. Jeg skal nemlig på en minnekonsert for Emma, den kjære lille jenta som døde av kreft for 9 måneder siden. Det blir sterkt og veldig trist, men det blir også fint. 

Kommenter her

The most beautiful time of year


Kommenter her

Andre desemberPynting.Juletre.Pepperkaker.Julebrus.Kalender.Blåfjell.Julesanger.Nisser.Engler.Julekos.

Kommenter her

The last day of AutumnKan ikke annet enn å klage over at tiden går altfor fort. Det er såklart deilig at sommeren nærmer seg mer og mer, men akkurat nå blir det jo bare kaldere og kaldere. Om 24 dager er det julaften, altså jeg har rundt tre uker på meg til å kjøpe julegaver. Jeg har rundt 20 personer inkludert familie jeg må kjøpe gaver til i år, og ettersom jeg så og si har brukt opp stipendet mitt sliter jeg litt. Ergo, julegaveshopping er ikke kult. Håper bare på det beste. 

 

Har dere hatt en fin høst?

Kommenter her

They found love


Kommenter her

Autumn is a second spring when every leaf is a flowerNå er jeg tom for ideer til bilder. Jeg hadde satt stor pris på forslag!

Kommenter her

Rainy day
Liker virkelig ikke slike dager. Det er kaldt og vått og bare deprimerende. I tillegg er jeg syk i dag. Blæ

Kommenter her

LIKLIKLIK
Lik siden her. Da hadde jeg blitt superglad!

Kommenter her

Dag 4Dag 4 - Noe nydelig 

 

Må inrømme at hunder er lit fine i blant, selv om jeg ikke liker dem så godt. 

Kommenter her

Love always winsHar blitt så glad i disse bildene! De er så søte!

Kommenter her

Kamerautstyr


Dette er utstyret jeg har:

- 50mm f/1.8
- 28-70mm
- 75-300mm
-  Kamerastativ
- Standardobjektivet
- To uv-filter
-Ekstra batteri
- To analoge kameraer
- En hel del små kameraer 

 

Hva slags kamerautstyr har du?

Kommenter her

26 dager med bilderkleint

Dag 1: Selvportrett
Dag 2: Et minne
Dag 3: En i familien
Dag 4: Noe nydelig 
Dag 5: Et gammelt bilde
Dag 6: Noe grønt
Dag 7: Et nytt bilde
Dag 8: Min bestevenn
Dag 9: Natur
Dag 10: Noe som gjør meg  glad 
Dag 11: Noe morsomt
Dag 12: Min hverdag
Dag 13: "Lys"
Dag 14: Været
Dag 15: Kjærlighet
Dag 16: Portrett i sort/hvitt
Dag 17: Et øyeblikk
Dag 18: Følelser
Dag 19: Her bor jeg
Dag 20: Noe annerledes 
Dag 21: Da jeg var liten
Dag 22: Noe jeg er avhengi av
Dag 23: Et sommerbilde
Dag 24: Dette gjør meg glad
Dag 25: To personer
Dag 26: Et siste bilde av meg 

 

- join me!

Kommenter her

Hello winterwææææ. liker ikke

Kommenter her

Because modern cameras are just way too mainstream


Kommenter her

Frost


I grunn litt koselig. Bare synd det er så kaldt.....

Kommenter her

By the nightVar nettopp ute og tok bilder. Jeg var virkelig ikke klar over at jeg fikk tatt bilde så nært og så klart av månen med mitt objektiv. Så gøy!

Kommenter her

Before you diagnose yourself with low self-esteem, make sure you're not just surrounded by assholes

Just nu er det kaldt og vinter, og da er det på tide med å utvide ørene (finner ingen bedre beteinelse). Jeg elsker øredobber, men det er så kaldt om vinteren når de halvveis frosser fast i ørene. Helt forferdelig. DERFOR, mine kjære venner, trenger jeg hjelp til å finne et sted hvor man kan kjøpe billige spiraler og sånne ting. Jeg klarte nemlig å knekke  den ene i to.. flink.

Back to matte...

Kommenter her

En siste smakebit av høstenDet er ikke mye av farger igjen ute nå. Utrolig kjedelig egentlig...

Kommenter her

Cinemagraphs


/linket.

Kommenter her

The first of NovemberEr det bare jeg som synes tiden går fort? Jeg synes hvertfall det er ganske kort tid siden skolestart og 25 grader. Det er allerede November, og bare 53 (ja jeg teller ned) dager igjen til julaften. Det er nesten ikke blader å se på trærne lenger heller... På én måte er det positivt også, for da er det ikke så ille å vente til sommeren. 

Kommenter her

Alt er bra

Nok en fin dag. Ting blir bare bedre og bedre og jeg har det skikkelig bra for tiden. 

Kommenter her

Summer bay


/kilde

Kan ikke beskrive hvor mye jeg ønsker å dra til et varmere strøk akkurat nå... Deprimerende med kulden. Og det værste er det at det blir enda femten grader mindre om ikke lenge. Huff...

Kommenter her

HaustI dag leverte vi inn fotoprosjektet om høst. Det var en bilde-film av noe slag, og den skulle vare mellom to og tre minutter. Jeg ble ganske fornøyd med sluttresultatet, men håper bare læreren kan si det samme. Krysser alle fingrene for det! God natt!

Kommenter her

That's what friends are for
Kommenter her

Nytt kamera
Fant dette analoge kameraet på Fretex til kun 50 kroner. Det fungerer helt fint, jeg trenger bare en film å putte inni. Objektivet er 50 mm og blenderåpningen er på 1:4! Supert! Det fulgte også med uv-filter, noe som var kjempefint da det passet til min 50mm som jeg har på kameraet jeg bruker til vanlig. Gleder meg til å få prøvd det.

Kommenter her

a reason to smile
Jeg tror ikke jeg har tat bilde av noe før som er så vanskelig å få i fokus. Haha!

Kommenter her

Friendship is the most precious flower of allJeg er veldigveldig usikker på redigeringen. Jeg så en tutorial på youtube osm jeg ville prøve ut. Fortell meg hva du synes! :)

Kommenter her

I'm greatful for


Fandt disse bildene på denne bloggen, syntes det var utrolig søtt. Jeg elsker sånt!

Kommenter her

Keep walking
Kommenter her

attende oktober
Jeg har en stor mangel på nye bilder. På grunn av det dårlige været og den kalde temperaturen får jeg ikke akkurat tatt fine bilder som gir den stemningen jeg vil at bildene mine skal ha. Men det er vel sånn det er på høsten. Jaja. Dette bildet er hvertfall fra photoshooten jeg hadde med Frida Prebensen for noen uker siden. Jeg har veldig mange bilder fra den dagen, men det er kanskje litt kjedelig å kun se bilder av samme tingen. Veldig ensformig og sånn.

 

I morgen skal klassen på tur til nrk. Jeg vet ikke om vi skal gjøre noe spesielt eller bare se hvordan det fungerer der, men jeg ser frem til det. Det blir nok gøy. Også får jeg sove lenge!

Kommenter her

Finefine bilderalle bildene er fra 1x.com

Jeg blir så inponert over sånne bilder! Det er helt sykt! Jeg håper at jeg en gang får til å ta et bilde som er like fint som et av disse. 

Kommenter her

Trettende oktober


Jeg tar tilbake det at jeg liker høsten.... Jeg liker å se det på bilder, for det er så utrolig mange fine farger, men i gjengjeld så er det veldigveldig kaldt. No me gusta. 

Kommenter her

Un perro


Det er ingen hemmelighet at jeg er livredd for hunder. Og ganske mange andre dyr. Jo større, jo farligere. Jeg har jo en harmløs fisk da, men den slipper jeg å ta på. Jeg har sikkert nevnt det tidligere, men om jeg skulle hatt et dyr skulle det vært en gris. De er søte. Elsker griser. Altså, jeg har veldig lyst på hund altså, bare den ikke bjeffer, bæsjer, sikler, hopper, eller gjør andre slike ting som hunder stort sett gjør. Egentlig synes jeg heller ikke huder er spesielt fine. Det er ikke mitt føstevalg. Men de er fine på bilder da. Da slipper jeg bjeffingen og hoppingen hvertfall!

Kommenter her

The greatest treasures are those invisible


The greatest treasures are those invisible to the eye but found by the heart - Unknown

Kommenter her

En høstdag
Det begynner å bli skikkelig høst nå, noe som er utrolig koselig. Jeg elsker høstfarger, det gir en så utrolig god stemning! Høsten er også det fineste jeg vet om å ta bilder av. Også er det akkurat passe temperatur. Passet til at jeg kan gå med vanlige klær uten at jeg fryser. Det negative med høsten er jo at det er overgangen til vinter. Jeg liker ikke vinter. Jeg hater å fryse. I dag forresten har mamma bursdag, og blir supergammel. Vi skal en tur ut å spise, så blir det kake. Det har blitt ekstremt mange bursdager i det siste, men jeg trenger jo en unnskyldning for å spise så usunt. Ellers så har jeg lært meg å bli sunn; jeg tok nemlig med meg tunfisksalat på skolen! 

Kommenter her

JUST SMILE.


Image and video hosting by TinyPicDenne lille snuppa fyller 18 år om to dager. Villt... 

 

Jeg kom nettopp på at jeg har en matte innlevering til i morgen. Jesus, hvorfor kommer jeg på sånt i siste liten? Thank God for fronter. Resten av kvelden min vil gå til jobbing, og mer jobbing. Matte <3<3

Kommenter her

En fugl
Kommenter her

I et speilJeg prøvde å få til slik at det ser ut som hun gjenspeiler seg i gulvet, men det var ikke helt lett. Jeg skla jobbe med det, og se om jeg får det til bedre. Selv om dette ikke er helt gjennomført ble jeg ganske fornøyd med det.

Kommenter her

Høst
Nå skal jeg til Merete, og vi skal ha Dexter maraton! Fin søndag.

Kommenter her

A ballet dancerKommenter her

Flinke meg.


Jeg klarte selvfølgelig å glemme minnebrikken min OGSÅ! Der hvor alle bildene jeg tok i dag ligger, prosjektet vi har i PTF og prosjektet vi har i Medieprodusjon. Utrolig irriterende! Når jeg endelig har noe ordentlig å vise dere glemmer jeg det igjen på skolen. Frustrenende.Jeg hadde nemmelig en photoshoot med Frida i dag, som skal til prosjektet i Medieproduksjon. Mitt tema er ballett, som dere sikkert skjønte. Bildene kommer ut i morgen da... Om jeg husker å ta med minnebrikken før helgen.... Æh, deprimerende!

Kommenter her

Starstruck: Bjørn Johan Muri


Tv-auksjonens skoleturné var på skolen min i dag, det var egentlig for barneskolen ved sidenav, men jeg snek meg inn med to andre for å ta noen bilder. Han er så flink!! ♥

Kommenter her

Old bike


Bestefar har arvet en sykkel. Den er superfin og trenger bare å fikses litt på, så får jeg den! Weeee!Har forresten nytt design (igjen)!! Hva synes dere?

Kommenter her

Because modern cameras are just way too mainstream.
Var en tur på fretex i sta, og gjett om jeg ble glad da jeg fant denne lille saken på en hylle! Den kostet 100 kroner, men jeg har ikke fått den til å virke enda. Gleder meg til jeg får tatt bilder med den! Vi har nemlig fremkallingsrom på skolen! Weeee

Kommenter her

Videre i fotokonkurransen til Merete!


Hadde satt utrolig stor pris på om dere ville stemme på meg! Mitt bilde er nummer 3, her finner du konkurransen.
Kommenter her
hits