Bilder fra Bergen
Åh, for en utrolig fin tur! Har egentlig mye å fortelle, men det har jeg ikke tid til akkurat nå.

Kommenter her

Bergen gjennom instagram
Kommenter her

17
I dag fyllte jeg 17 år. Et kjedelig tall som bare er 16 år om igjen... Jeg bakte muffins og var med fineste Cathrine. Ellers skjedde det lite. Fikk 5647 gratulasjoner på facebook som jeg brukte to timer på å svare på, men koselig var det. Dette var den jeg fikk fra Hedvig:

 "Kjære Julie. Kjære, kjære Julie! Livet uten deg ville sett sånn ca slik ut: Klærne mine hadde fått vært i fred. Dog på gulvet, da jeg ikke hadde hatt noen til å rydde for meg. Jeg hadde sluppet å våkne midt på natten av at noen plutselig har sneket seg inn i huset mitt og lagt seg under dyna ved siden av meg, uten noe som helst, what so ever, forvarsel. Men ikke nok med det, jeg hadde også sluppet å bli vekket av at du gnisser tenner på natta, noe du gjør hver jævla fuckings natt. Jeg hadde også sluppet å stå opp ekstra tidlig om morgenen for å diskutere om hvorfor du skal på skolen, og at jo, det gjør noe at du ikke kommer, for så å jage deg av sted, slik at jeg kan sove igjen. Jeg hadde også fått ha godteriet mitt i fred, da jeg ikke hadde hatt noen som rakk å spise opp alt, før jeg overhodet hadde rukket å ta så mye som en bit av det.. Ikke nok med det. Jeg hadde nemlig også hatt muligheten til og hver morgen våkne i den viten at sykkelen min sto på plassen sin når jeg skal sykle til jobb. Tid hadde jeg også hatt mye mer av, da jeg hadde sluppet og stadig bli mast på med spørsmål som dette, «hedvig, hva skal jeg svare på dette?!?!» når du atter engang har rotet deg inn i diskusjoner du egentlig ikke har peiling på, men som du tappert prøver å vinne likevel.

Derimot hadde jeg vært fullstendig alene i kampen mot dette grusomme hverdagslivet. Elsker deg høyest og ser frem til å dele resten av livet med deg. GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN DIN I DAG ♥"

 

Fin bestevenn.
God natt :)

Kommenter her

I går og i dag og i morgen


I går natt var jeg med Merete på førpremieren på The Hunger Games, og Gud, for en bra film. Det er en av de beste filmene jeg har sett og jeg anbefaler den til alle! Og om du ikke engang har sett traileren bør du gå inn på youtube med én gang.I dag var det jubileumsfest på medielinjen. Det er nemlig ti år siden den ble startet opp, og dette ble feiret med en stor og fin markering. Utrolig morsomme taler fra lærerne, men maten var ikke så mye å skryte av. Vi ble nemmelig lovet tapas, men fikk pølse i lumpe. Jaja, pølser er jo godt det også.

I morgen er en stor dag, for da skal jeg nemmelig på konsert i Larvik med min gode venn, Benedicte. Kaizers Orchestra, here we come!

Kommenter her

Insert random text here
Åå, har hatt det så fint! Det er hele fire måneder siden jeg så Frida sist. Uutholdelig. I dag spiste vi jordbær, som du ser på bildet til venstre, og lakris, var på café og gikk rundt omkring i Skien og hadde det fint. 

Kommenter her

Fritirsdag
Har fri og kan ikke annet enn å storglede meg til fineste Frida kommer på besøk fra Bø i dag. Pluss at i dag får jeg (mest sannsynlig) den nye telefonen min i posten OG det er bare fire dager til jeg skal få oppleve drømmen min om å se Kaizers Orchestra live. Hjerterogstjernerogregnbuerogprozaklykkepiller

Kommenter her

Fredag og lørdag


Hadde besøk av fire fine jenter fra klassen i går. Det var koselig! I dag skal jeg videre i bursdag.
Ha en fin helg!

Kommenter her

Vårdager med sol

Det at man endelig kan gå med converse uten å bli våt, kald eller få snø oppi er et klart tegn på vår. Deilig!


Jeg dro med Benedicte til Klosterøya, hvor vi så på kunstnere som tagget.


Hun er søt.

Jeg klarte forresten å fucke opp designet, så jeg jobber mer med det i kveld. Ha en fin dag!

Kommenter her

Boller
I dag har jeg ikke gjort noe konstruktivt, utenom å bake boller. Nå er jeg syk, har vondt i hodet, pluss at jeg slo kjeven ut av ledd på trening og ikke klarer å tygge. Må nok legge meg nå, om jeg skal klare å gå på skolen i morgen. God natt!

Kommenter her

I går og i dag


Som sagt var jeg i Sverige i går med bestemor, bestefar og Hedvig. Det var koselig med en ordentlig "familietur", noe vi ikke ha hatt på veldig lenge. Som man stort sett gjør i Sverige, så handlet jeg smågodt til godt over det jeg egentlig burde og havnet plutselig i minus med pengene. Jaja, en skjelden gang. En fin tur var det hvertfall.I dag har jeg jobbet mye med Frida fra ballkomitéen, for å komme i  mål med ballet som skal være om ikke lenge. Deretter dro vi til café Tullis. Det var utrolig koselig!

I dag bestilte jeg billetter til Kaizers Orchestra-konsert som holder sted i Larvik 24. mars. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Kaizers er mitt absolutt favorittband og den dagen skal være en av de øyeblikkene man kan leve på resten av livet. Herlig og superflott!

Fortell meg om din dag!

Kommenter her

Vinterferie from heaven
Vinterferien startet med en tre timers lang busstur til Kristiansand, hvor jeg var på seminar med vest- og aust-Agder. Det var utrolig koselig, lærerikt og inspirerende. Jeg kom hjem for et par timer siden til fastelavensboller. Nam! I morgen fleskemandag, så fetetirsdag. Så nå er det bare å fleske til og fete seg opp frem til askeonsdag. Da starter fastetiden. Planene for vinterferien er ikke store, men jeg skal en tur til Oslo for å besøke søsteren min. I morgen får jeg forresten tilbake pcn min, og da skal jeg love det blir mere blogging fremover. Kameraet skal også tas ned fra hyllen. Ser frem til en fin ferie, og det håper jeg dere også gjør!

Planer for ferien?

Kommenter her

Ingen pc


Pcn min er på service og det gjør at jeg altså ikke får til noe som helt av blogging. I tillegg er det ukm, årsmøter, skole og mye mer som tar opp mye av hverdagen min. Bildene under er fra i dag, og i dag har hele dagen gått til rigging til ukm som er i morgen og en skoleoppgave i film, jeg var også en tur med Merete hos frisøre. Hun ble veldig fin, og nå har vi nesten like langt hår. Om dere (faktisk) synes det er interessant å lese om hva som skjer og det jeg skriver kan dere følge meg på twitter her.

 

Kommenter her

Bursdagsfeiring


Har hatt det kjempefint i dag! Liten bursdagsfeiring for Merete, sammen med en avskjedsfest med hun og kjæresten hennes, Kent, før hun reiser til usa i morgen. Det var veldig koselig. Muffinsene er forresten ikke så ekle som de ser ut. Kent ville nemlig ikke spise dem, fordi de så ut som bæsj. Superkoselig. Hah

Kommenter her

18 år


I dag fyller fineste Merete 18 år. Jeg sto opp seks for å ordne muffinsene for å overaske henne, og du kan tro hun ble glad! Senere skal vi ut og spise på Woken, det blir koselig. Ha en fin dag, og ønsk Merete gratulerer med dagen!

Kommenter her

Today is a hot-chocolate-with-marshmallows-kinda-day

Kommenter her

Lørdag fjortende


Årets første, eller helt ærlig, første skitur på kanskje fem år. Det var superfint og jeg storkoste meg. Er i grunn ganske stolt av meg selv nå, med tanke på at jeg i det hele tatt ble med på turen og siden den faktisk var over en mil. Men det var verdt det. 

Kommenter her

Skitur


åå, endelig blr det årets første skitur. Gleder med kjempemye! Kamera er fulladet og skiene står bare og venter på meg utenfor nå. Hadebra!

Kommenter her

Fredag
Var på café med Merete og Kent, det var kjempekoselig! Nå skal jeg snart ut med det superkule superobjektivet jeg lånte på skolen for helgen. 500mm-tele og sånn mellomring (tror jeg det heter) som gjør at den fordobler seg, altså det blir 1000mm. Føler meg kul når jeg går rundt meg den. Ha en fin fredag alle sammen!

Kommenter her

Tiny freckles on my nose


Jeg har hatt en sykt lang skoledag i dag. Vi starter jo åtte, men ettersom det var "åpen skole" i dag var vi på skolen frem til ni, altså i tretten timer. I mellomtiden hadde vi det faktisk ganske fint. De besøkende kom ikke før halv seks, og med tre timer uten å ha noe å gjøre hadde gi gjemsel. Det er da vi kan kalle oss modne, sant? Man er ikke voksen før man tør å være barn. Nå spise jeg pizza, drikker funsaft og finner meg nye favoritter på tumblr. Bildet over kan du finne her, og er lånt fra en av mine nye favoritter.

 

Hatt en fin dag?

Kommenter her

Fredag sjette januar
Var i bursdag! Det var superkoselig!

Kommenter her

19:53


Image and video hosting by TinyPic

 

Jeg har hatt en veldig fin dag i dag. Jeg dro med Benedicte til Herkules. Det er den store "byttedagen", så det var ikke akkurat få mennesker der. Jeg kjøpte meg et nytt objektiv i dag, ettersom jeg klarte å ødelegge det jeg hadde. Vi pillet det fra hverandre, for å se hvordan det så ut inni, og hvor det var ødelagt. Det var morsomt... og interessant. Jeg dro videre for å møte Kristine i Porsgrunn. Vi spiste på Peppes, og hadde det superkoselig. Etter å ha spist ekstremt mye pizza, kom jeg hjem til mammas hjemmelagde pizza... Jeg har hatt en veldig fin dag, og er kjempe glad, da jeg både har fått kjøpt meg et objektiv som fungerer som det skal, og rød hårfarge. Gleder meg til å ta bilder, og til å farge håret.

Image and video hosting by TinyPic

 

Hatt en fin dag? :))

Kommenter her

The good parts


Jeg er avhengiv av å ha et a4 liv, ellers blir jeg deprimert. Dager uten skole, hvor jeg ikke trenger å stå opp til samme tid, legge meg til samme tid og spise til samme tider, sitte rjeg bare hjemme og gjør ingen ting. Til tross for at jeg legge rmeg tre og står opp to, har jeg det faktisk ganske fint om dagen. Må forresten nevne at Ringenes Herre, som jeg så for første gang i sta, ikke levde opp til forventningene mine i det hele tatt. Etter tre timer og tjue minutter kom jeg fram til at den var dødskjedelig og ikke helt min type filmsjanger. 

 

How was your day? Og generelt julen, hvordan har dere hatt det?

Kommenter her

Jul og sånt

Tok visst ikke så mange bilder denne julen. Vel, mest fordi jeg var for opptatt med den fine maten, men også fordi kameraet ikke helt er på mitt lag fortiden. Jeg fikk penger i gave til å kjøpe nytt objektiv, så jeg gleder meg veldig mye til disse helligdagene er over, slik at jeg får kjøpt meg et fungerende objektiv. Det blir fint å kunne ta bilder igjen. Vi hadde det superfint alle sammen, spiste god mat og kaker, og bare koste oss. Håper dere der ute har hatt en fin jul.

Kommenter her

Same procedure as last year, miss Sophie?


I dette øyeblikk er klokken akkurat 23:59, altså er det 1 minutt til klokken slår inn julaften. Alt er klart, både kjole, sminke, pakker og planer. Julenaften går som alltid, først til kirken, hvor jeg hvert år gleder meg til å høre om Carol of the Bells har blitt finere enn året før. Deretter venter vi i et par timer, før vi drar til bestemor og co for å feire kvelden. Same procedure as every year, James.

Ha en fantastisk jul, alle sammen! 

Kommenter her

Én og tre
Det er kun én dag igjen av skolen før året er over, og kun tre dager til julaften. Helt utrolig å tenke på hvor fort 2011 har gått. Som avslutning på året har vi en diger mediainnlevering som jeg har brukt rundt fem timer på, og som jeg trolig kommer til å bruke resten av døgnet på. Den skal innleveres innen 23:59, så jeg har ikke så veldig god tid... Nå skal det jobbes. Ha en super dag.

Kommenter her

Nye sko
Disse skoene kjøpte jeg i går for 99 kroner. De var satt ned hele syvhundre(!!) kroner. Derfor måtte jeg bare ha dem. I tillegg var det litt morsomt da jeg fikk høre at venninnen min hadde kjøpt dem til full pris. Jeg ble dessverre ikke ferdig med julegavene... Julegaveshopping endte med nye sko til meg. Hehe... I dag har jeg forresten bakt pepperkaker. Elle, mamma bakte, jeg pyntet dem. Det var veldig koselig.

 

Hatt en fin dag?

Kommenter her

Slik er julen i Skien
Speilblank vei, med snø, regn og minusgrader om hverandre. Det skjer lite, er dårlig vær, men akkurat nå er det ikke så ille i gaten vår. Skoleveien derimot, er forferdelig og jeg bruker rundt en halvtime lenger enn jeg pleier. For å fortelle litt "dagligdags", så hadde vi mattetentamen i dag, det gikk helt ok, men kunne jo såklart gått bedre. Også var jeg på julegaveshopping i dag! Fikk ferdig hele to gaver.... Kunne også gått bedre. Jeg har ikke så veldig mange å kjølpe til å år, ettersom det ikke lenger er sånn "skal i kjøpe til hverandre?". Så to av seks er ikke så ille til å være første dagen med leting etter de perfekte gavene. Og til slutt må jeg kanskje nevne min dårlige oppdatering i det siste. Det finnes ikke akkurat mye fint å ta bilder av ute, og til tross for at det er mørkt ute når jeg slutter på skolen hadde det heller ikke vært til noen nytte. Ergo, bloggen blir lite interessang inn til videre. 

 

Ønsker dere alle en riktig god jul!

Kommenter her

Helgen i Kragerø
Jeg har tilbringt denne helgen på Seminar med Natur og Ungdom i kragerø. Kan ikke annet enn å si at det var supervellykket og at jeg hadde det kjempe fint. Vi gikk i kragerøs årlige nissetog, hvor vi hadde plakater der det blant annet sto "Vern Blåfjell" og slikt. Deretter sto vi på stand. Vi hadde laget en oljeplatform av pepperkaker, som tok fem timer, som vi knuste. Det er hva vi synes om oljeplatformer. Ellers har alt bare vært bra.

Kommenter her

Litt jul


Kommenter her

MinnekonsertI dag har jeg vært på minnekonsert for kjære Emma, som ikke ble mer enn 14 år gammel. Det var virkelig trist, og må helt ærlig inrømme at det ikke gikk fem minutter før tårene trillet nedover kinnene mine. Det var mye fint, blant annet musikken. Moren til Emma snakket foran alle, noe som også var veldig fint å høre på. Huff, kjenner tårene kommer frem når jeg skriver om det. Man blir liksom aldri vandt til at noen er borte. Og at det nesten er hele ni måneder siden, er nesten ikke til å tro. Håper hun har det fint der hun er nå. 

Kommenter her

Let it snow

Det er så deilig at det endelig kom snø! Det er for det første fint å se ut om kvelden også er ikke alt svart. Snøen lyser opp mørket, noe som er veldig fint. I tillegg er det ikke så kult at det bare er kaldt, om det først skal være kaldt bør det jo være snø! Jeg har hvertfall hatt en fin dage med Merete. Vi har jobbet for fullt. Vi har faktisk pakket inn 300 pakker i gavepapir, noe som også er grunnen for lite aktivitet på bloggfronten. Vi er hvertfall ferdige nå, og har tjent endel penger. Flinke piker. 

Kommenter her

Lørdagen


Gårsdagen var kjempe fin. Jeg lykkes med hårfarging, dro i bursdagen til Ariela, og dro videre til bursdagen til Nora.Bursdagen til Nora:
Hadde det kjempe fint!

Kommenter her

Farger håret!

wæææ dette er alltid like nervepirrende! Ønsk meg lykke til!

Kommenter her

IDAG HAR JEG VÆRT SOSIAL
Etter skolen dro jeg til Tullis med Merete. Jeg klarte i bruke gratis-klippet mitt på noe til 20 kroner fordi jeg trodde jeg hadde et klipp til jeg måtte kjøpe... Superfail. Derfor endte jeg opp med en stor kopp kakao og en stor kopp med kaffe også. Vi dro videre til Arkaden hvor vi kjøpte sjokolade og smoothie. Den smoothien var fantastisk god og ikke mist verdt pengene! Måtte bare dele det... Så måtte jeg gå hjem. Jeg vet dette er interessant, og du har virkelig veldig lyst til å lese det.

 Også har jeg ny genser. Den er ikke så knæsj og er i grunn mye finere i virkeligheten, det er bare kvaliteten og lyset.... Ja, jeg er sikker på at dette bryr deg veldig mye om dette også.

 

Nå ser jeg repriser av Spesialenheten. Det er min favorittserie etter Dexter. Anbefaler den! 

Kommenter her

Cafébesøk

Har det så fint med Frida! Hun er bra.

Kommenter her

samme overskrift som alle andre har


Seint ute, kunne liksom ikke bare gå fra mattetimen....

100 år til nestegang, hoho.


11.11.11 11:11 - matte, grøt og pepperkaker.
Ha en fin dag!

Kommenter her

Matte og pepperkaker


Det er så jul for tiden! Elsker det! Eller egentlig elsker jeg ikke julen, tvert i mot misliker jeg all fjaset om gaver og julemat, men pepperkaker er så godt! Og i grunn så elsker jeg å kjøpe gaver til folk. Det er egentlig utrolig koselig. 

Jeg er enda ikke ferdig med matteoppgavene mine. Jeg har hatt hele t r e uker på meg, og sitter igjen med over to tredjedeler av sidene igjen. Hurra for meg.

Kommenter her

Tirsdag, kaffe og matteI dag har jeg så mye matte å gjøre at jeg vet ikke om jeg rekker å gjøre noe annet i dag. Ettersom jeg ikke er så effektiv i timene har jeg endel å gjøre hjemme. Vi har nemlig en ti siders matte-innlevering som skal være klar til fredagen. Jeg tror muligens jeg har fått gjort to sider da. Høhø. Anbefaler dere forresten å se på Dexter (om dere ikke allerede ser på det). Det er den beste serien som er laget og kan ses gratis her.

Ha en fin dag!

Kommenter her

Grått
Når ting ikke er sånn du skulle ønske de var.

Kommenter her

Regn
I dag har jeg vært ute med farmor. Det er alltid like gøy! Vi spiste på McDonald's, spiste is og deretter kjøpte et par sko. Skal vise dere i morgen, de er superfine.

Akkurat nå sliter jeg litt med hva jeg skal blogge om, noen forslag?

Kommenter her

Fint
Jeg har hatt en superfin dag med Kristine i dag. Først på café, så videre rundt omkring. Veldig koselig. Jeg holder på å redigere bilder nå, så får dere se etterpå :)

Kommenter her

Dagens
Kommenter her

Sunday


Jeg har hatt en superkoselig dag med Frida. Hun er best. Som jeg sa tidligere så dro vi på kino for å se Hodejegerne. Den var kjempebra! Både meg og Frida satt med hjertet i halsen gjennom hele filmen. Jeg tror det er den beste norske filmen jeg noengang har sett. Jeg tror faktisk jeg aldri har vært så stresset før. Det var spenning fra start til slutt og selv om filmen varte i nesten to timer virket det som om det kun hadde gått en halv. Åh, den var superbra! 


Frida sitt kinogodt.


Dagens kleine øyeblikk - da vi tok selvutløser-bilder på bussen. høhø.

Har du sett Hodejegerne?

Kommenter her

ututut


Tar turen ut for å møte Frida. Vi skal på café, ta fine bilder, og så skal vi på kino for å se Hodejegerne. Vi skulle egentlig se Babycall, men den går ikke før elleve i kveld, og ettersom det er skole i morgen og både Frida og jeg må opp før syv er ikke kino som slutter midt på natten et alternativ. Høhø. Ha en fin søndag!Fint webcam bilde..

Kommenter her

18:19


Jeg har hatt tre konstruktive og meningsfylte dager hos Evalill. Mamma og Hilmar var på spahotell i Sverige. Jeg fikk cirka en kilo med sånne her:Det er det eneste godteriet jeg ikke spiser kun fordi det er godteri. 

Jeg har forresten også funnet ut at i går kom pepperkaker i butikken hos meg! Levebrødet mitt for de neste fem månedene. 

Jeg har vært superdårlig på blogg-fronten i det siste. Venninnen min sier at jeg har fått en fjortisblogg. Jeg kan unnskylde meg selv med at jeg har ekstremt mye fjortistid å ta igjen ettersom sykdom tok over livet mitt som 13-14-15. Derfor har jeg litt jeg vil gjenoppta. Blandt annet tuppert hår og edderkopp-maskara. Tulla. I morgen skal jeg ut med verdensfinesteFrida og vi skal på kino. Nå som jeg har stipend kan jeg endelig leve livet fullt ut. Som moren til venninnen min sier: Penger er til for å brukes.Denne helgen var det Unge Venstres 72' ekstraordinære landsmøte. Hadde jeg vært en smule flinkere til å spare penger hadde jeg kunnet blitt med på det. Jaja. Nesteår. Legg forresten merke til den superfine bamsen som kom med på bildet. 

Men, jo: Jeg tror det blir Babycall vi skal se i morgen. Har du sett den? Isåfall, hva synes du om den?

Kommenter her

Mandag
Endelig slipper jeg å se på statuser på facebook og twitter om at "jeg sov til to i dag, for jeg har jo feire!" Nå kan jeg endelig sove til to, og ikke tenke på innleveringer og prøver. Sykt digg! I dag fikk jeg forresten karakteren min på innleveringen i foto hvor temaet var De Nære Ting. Jeg la ut bildet for en stund siden. Og gjett hva: Jeg fikk 6'er! Åh, superglad! Tror den veier opp for 1'eren jeg fikk på teoriprøven.. hehe.. Nå farter jeg avgårde til Hedvig. Skal nok en natt sove der. Utrolig koselig! Ha en fin mandag dere!

Kommenter her

Bowling
Fin dag.

Kommenter her

The first of OctoberJeg har gledet med til denne dagen, så kan jeg endelig poste min favorittsang, som heter October. Synes det er festlig jeg. 

 

 

Jeg kan ikke tro at det er Oktober allerede! Det er jo helt sykt å tenke på at tiden har gått så fort. 

Kommenter her

Fredagskveld


Nesten 300 ballett-bilder hadde jeg å gå igjennom i dag. Jeg har endelig fått Premiere på min egen pc, så jeg kan jobbe med prosjektet i helgen, da jeg ikke har noe liv. Hedvig har nemlig bestemt seg for å forlate meg denne helgen... Vurderer forresten å legge over til en eller annen fancy dialekt. Det er så fint!! Jeg prøvde å skarre, men jeg klarte det ikke.. Nu skal jeg se på Dexter. Ha en fin fredagskveld!

 

Frida var forresten superflink på photoshooten, har endel (kjempemange) bilder å vise dere.også skulle Sandra vise at hun kunne gjøre det samme:
Kommenter her

Hjelp oss å finne navn!


Hedvig og jeg har fått en katt og vi trenger din hjelp til å finne et navn. Vi tenkte å ha et skikkelig norskt navn som Ola eller Per, men så fant vi ut at det var jente. Om dere har noen forslag til hva vi kan kalle katten hadde vi blitt veldig taknemmelige. Det trenger ikke å være "norskt" altså, det var bare noe vi syntes var morsomt når vi kunne kalle den Ola og slikt. Men ja, bare kom med forslag, da hadde vi blitt glad :)
Kommenter her

Kakao

Jeg prøver å finne ting å blogge om, fine ting å ta bilde av, men kreativiteten er tom. Vi har et skoleprosjekt nå, hvor vi skal lage en digital fortelling.Valgfritt tema, så min skal handle om ballett. Jeg har skaffet en ballettdanser som skal være modell, så det neste torsdag får jeg mange fine dansebilder å legge ut. Frem til det kommer det kjedelige, og usedvanlig kjedelige innlegg om mitt kjedelige liv. 

 

Ha en fin dag!

Kommenter her

Oslotur med klassen


Dagen i dag har vært utrolig fin. Vi dro hele trinner på MK for å besøke Aftenposten og P4. På Aftenposten skulle vi være liksom-journalister. Vi fikk utdelt tre nyhetssaker som vi skulle legge ut på forsiden av liksom-nettavisen, og på forsiden av liksom-avisen som kommer ut på fredager. Vi skulle velge og sette sammen tekst og bilder og passe på at alt var riktig informasjon, redigere klipp fra et intervju og sette det sammen til en film. Vi gjorde utrolig mye gøy, og jeg kunne faktisk tenke meg å jobbe med det. Vi hadde en time fri før vi skulle besøke P4. Vi fikk en omvisning, snakket med forskjellige reportere og andre folk som jobbet der. Vi  fikk presentert hva de forskjellige menneskene gjorde, og hva de brukte av utstyr. En utrolig morsom og lærerik måte å bruke skoledagen på!

Kommenter her

12:56


edit: Bildene er lånt av Merete:)

Koser meg på skolen. Bare realfagfag i dag. Hurra!!
Hva gjør du i dag? 

Kommenter her

Liksom sushidate


Hadde en superfin dag med Christoffer i går, hvor vi skulle spise sushi, kjøpte to biter, før vi gikk og spiste kebab i stedet.
Liker du sushi?

Kommenter her

Lørdagskveld


Om to dager er valgkampen over. Det er helt villt! Så lenge vi har jobbet for å få snakke med mennekser, jobbe for å få et bra resultat for venstre i Skien. Det har vært utrolig gøy, og lærerikt, å være med. Det er omtrent et halvt år siden jeg ble med i unge venstre, og jeg angrer ikke i det hele tatt. Før jeg ble med hadde jeg ikke peiling på politikk i det hele tatt, jeg hadde bare sterke meningen. Da jeg ble med fant jeg ut av at jeg passet ganske godt inn.

 

Jeg anbefaler dere å bare bli med i et ungdomsparti, så finner dere ut av hva dere mener og hvor dere passer etter hvert. Dere blir kjent med utrolig mange fine mennesker og får bli med på mye sosialt. Vi har hatt grillfester, overnattet, hatt sommerleir på hove. Neste uke drar vi til Oslo. Vi kjente hverandre nesten ikke i starten, men nå er vi en stor gjeng, og er nesten bestevenner alle sammen. 

 

Jeg misunner dere som har stemmerett nå, og jeg håper dere bruker den! 
Ha en fin lørdagskveld! 

Kommenter her

Snipetorpmarkedet


I dag er snipetorp fullt av boder med hjemmedyrkede grønnsaker, honning, hjemmebakt brød, smykker og diverse andre hjemmelagde ting som man kan få kjøpt. Det pleier ofte å være rundt 10 000 mennesker på denne dagen som har vært en tradisjon i mange mange år. Virkelig koselig tradisjon. 

Planene for dagen er å bare chille med Cecilie, spise eplekake og ta bilder.
Planer for dagen? Har dere et slikt market der du bor? 

Kommenter her

Matfestivalen


Matfestivalen Mersmak i skien er et utrolig bra tiltak for forskjellige kulturer. Det var lt fra tradisjonell norsk mat til krydrede og spennende smaker fra India og diverse andre land. Jeg smakte blandt annet på Sudan, Thailand og Kurdistan. Det er over 80 boder hvor du kan kjøpe og smake på mat fra alle mulige kulturer. Til tross for det dårlige været var det fulle gater, god mat og mye fint å se på. Åpningstoget fullt av dansere, skuespillere og sangere. Fint!


//bildene er lånt av Merete Hegna.

Fler som har vært på matfestivalen?

Kommenter her

Kos
Kos meg med Hedvig på en benk mens solen gikk ned. Koselig!

Kommenter her

Super sommer!


  

Kan nesten ikke tro at det kun er 9 dager til skolen begynner igjen! Det er helt sykt, og jeg gleder med veldig! Denne sommeren har virkelig overgått de tidligere, hvertfall fjordårets sommer. Jeg har tilbringt mye tid med venner. Etter sommerleiren til UV ble jeg kjent med kjempemange nye mennesker som jeg har fått god kontakt med. Ellers har jeg tilbringt mye tid på campingvogna med familien i Helgeroa, hvor jeg befinner meg nå. Jeg kunne laget et kjempelangt innlegg om denne sommeren, men det blir fryktelig uinteressant å lese. Kort fortalt, og veldig klisjé-aktig: Denne sommeren har vært fantastisk og totalt uforglemmelig! 

Kommenter her

00:01Men så ble det høyvann...Har hatt en superkoselig dag med Benedicte i Helgeroa, hvor det endte med kveldstur og spontant-fullt-påkledd-bading. 

Kommenter her

Reinværsdag


Kom hjem til låst hus, hvor nøklen min selvfølgelig var inne i huset. Etter mye "hvordan faen skal jeg komme meg inn!?!?!?!?"-ish, fant jeg en stige, klatret opp på taket og satt en halvtime og prøvde å fiske opp vinduet. Følte meg litt spiderman da jeg endelig kom inn i huset, kliss klass. 

Dagen i går var kjempefin! Det ble en utrolig fin kveld, med grilling og slikt.
//BILDENE ER TATT AV NORA.Kommenter her

UV sommerleir 2011


Nå er jeg hjemme etter fire helt fantastiske dager på Hove leirsenter. Det var superkoselig! 

Dag 1:

Dag 2:Dag 3:Har kost meg utrolig mye, og det har også vært lærerikt OG jeg møtte min favoritt politiker Helge Solum Larsen <3 Pluss at Trine Skei Grande og Odd Einar Dørumvar der, og flere andre som jeg ikke husker navnet på. Også var Espen Ester der og holdt et utrolig festlig foredrag som fikk alle til å le. Hun er kul. Ellers var det fotballturnering, eurovision, bading, spilling, og jeg ble kjent med kjempemange nye mennesker. Kan nesten ikke vente til nesteår!

Kommenter her

Klar til å dra!


Klokken ni kjører vi avgårde til Hove for uv sin sommersamling. Kan ikke beskrive hvordan jeg føler meg nå! Jeg gleder meg sykt! Jeg har alltid fått høre så utrolig mye om denne leiren, om hvor morsomt det er osv. Lykke!Ha en fin sommer <3
    Hva gjør du de neste dagene? 

Kommenter her

Pakking
Er i full gang med å skrive huskelister og pakker bagger før turen går til politisk leir på Hove i morgen. Vi får håpe på at det ikke blir like mye skyting på denne leiren da.....

Kommenter her

Parkjazz
Fin musikk og fine mennesker <3

Kommenter her

Fakkeltog


Det var vakkert! Tror ikke jeg har sett så mange mennesker på 17 mai engang. Det er fint at så mange viser støtte.

Kommenter her

22 juli - dagen ingen trodde ville komme
Blogg.no er prydet med innlegg på innlegg som handler om gårsdagens hendelse. Dette er sånn man tenker at ikke kan skje i norge. Det er sånn man ser på film, det er ikke virkelig - ikke i norge. Da jeg så bildene fra etter bombingen minnet det meg om slike bilder jeg har sett fra gaza, eller andre verdenskrig, det var helt sykt! Jeg vet ikke nok om saken til å si så mye om den, men tenken på det gjør meg direkte kvalm. Også har vi jo det som skjedde på utøya. Stakars ungdommer, som bare skulle på en fredelig politisk leir. Det er motbydelig å tenke på, og jeg synes gjerningsmannen fortjener noe som er 100 ganger værre enn dødsstraff. Jeg håer han lever et umenneskelig ensomt liv så han kan tenke over hva han faktisk har gjort, og hva det innebærer. 

Kommenter her

Say hello to my new friendJeg har ingen anelse om hva jeg skal kalle den, så jeg hadde blitt supertakknemlig om dere kom med noen forslag til meg!

Kommenter her

Lørdag


Endelig kom finværet! Jeg har ventet på det i dagesvis. Superdeilig. Jeg skal forresten har en ny fotokonkurranse, så det er bare å komme med forslag om tema! Jeg har endelig fått svar på opptaket til videregående, og gjett hva! Jeg skal gå medier og kommunikasjon på Hjelmar Johansen videregåendeskole etter sommeren! Kan ikke beskrive følelsen, jeg er i ekstase. Jeg har nettopp søkt stipend og er veldig spent på hva svaret blir. Nå går turen ut i hagen for litt sol, og forhåpentligvis blir det resultater. Ha en fin dag videre da!

Kommenter her

Bursdag


I dag ble den fine lillebroren min 3 år og vi koste oss maksimalt på campingvogna, men hjemmelaget is, vafler og deilig grillmat. Uheldigvis blir det jo mørkt og kaldt, også kommer myggen frem, så det er ikke så deilig å sitte ute lenger. Ellers har været vært fantastisk, så jeg skal ikke klage.

Kommenter her
hits