Color Poppingfør og etter

Kommenter her

Farger


Image and video hosting by TinyPicBle inspirert av Hilde Solli hvor hun fargela et svarthvitt bilde og det så dritkult ut, derfor vill jeg også prøve (haha). Her er bildet med originalfarger og bildet hvor jeg har lagt på farger fra svarthvitt. Ble ganske fornøyd med resultatet, med unntak av at jeg klarte å gjøre tennene hennes gule... 

Image and video hosting by TinyPic

Denne ble jeg mest fornøyd med. Sitter med et annet bilde nå, som ikke akkurat blir fullt så bra.. Jaja, øvelse. 

Kommenter her

Enkel redigeringFått noen spørsmål om hvordan jeg redigere bildene mine, og det er nesten forskjellig hver gang, men dette er en enkel og grei måte som jeg bruker når jeg ikke har tid til å sette med ned og prøve ut mange forskjellige måter. Her gjør du det samme i curves på blue, red og green. Dette kan også gjøres i Gimp.


Før og etter-bilde. Mye finere.

Kommenter her

Redigering av hår


Redigerte et bilde mens jeg så en video på youtube hvor de farget håret om til rødt, og tenkte jeg skulle prøve det ut også. Ble i grunn ganske fornøyd med resultatet. Da trenger jeg ikke å farge håret lenger... Kan bare fikse det i photoshop. Money saved og håret får det bedre av ikke så mye skadelig farge. Herlig!

Kommenter her

22:04
Kommenter her

Bloggrape


Kommenter her

Flowers and a spiderSå faktisk ikke edderkoppen før jeg la inn bildene på pc'n! Syntes det var litt festlig jeg!Hva synes du om bildene?

Kommenter her

Før og etter
Hva synes du?

Kommenter her

Rødt hår


Merete redigerte fargen på håret mitt! Ble superfornøyd og syntes egentlig jeg kledde det litt!

Hva synes du? Hva kledde jeg best?

Kommenter her

Outfit 210711


Kommenter her

Slik redigerer jeg bildene mine


 

Først åpner jeg "Curves" som du finner under "Colors". På naturbilder bruker jeg kun Value. Men om du skal redigere portretter kan det være lurt å bytte på de forskjellige fargballansene som du finner der det står "Value".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jeg blurer opp de stedene som ikke er i fokus og gjør det som er i fokus skarpere, ved å trykke på det lille dråpe-ikonet. Denne finner du i menyen som er til høyre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Så endrer jeg kontrast og lysstyrke. Denne dinner du også under "Colors".

 

Dette er måten jeg redigerer bildene mine i Gimp som kan lastes ned >her<.

 

 

 

Kommenter her
hits