Hedvig svarer!!!!!

Når fikk hun sitt første kyss?
- Tror det var i 7. klasse. Hun hadde en kjærste på den tiden, så antar det var det første seriøse i alle fall.

Liker hun noen nå?
- hehe, ja. En 30 år gammel fyr som hun syns er dødskjekk. Jeg syns ikke han er kjekk.

Det beste med Julie?
- Hun er alltid der. Uansett hva. Selv dagene hvor jeg er i helt elendig humør trives jeg med å ha julie ved siden av meg. Det jeg også liker veldig godt med Julie er at hun er veldig snill. Egentlig alt for snill. Hun masserer meg, rydder rommet mitt, trøster meg og generelt er best.Det verste med Julie?

- Vel, for det første så spiser hun alltid opp godteriet mitt. Alltid. Hun tar sykkelen min i tide og utide, hun stjeler klærne mine når jeg ikke er hjemme og har alt for mye energi når jeg er sliten.

Hvordan er Julie?
- Hun er først og fremst veldigveldig snill. På alle mulig måter. Hun stiller opp om du trenger det, hun kommer med favorittskjokoladen min når jeg er blakk og hun er veldig forståelsesfull. Utenom dette så er hun veldig energisk, ofte i godt humør og liker å glede andre. Julie er fin!

Er Julie en god venn?
- Som dere sikkert har skjønt så langt; JA, hun er en god venn! Julie og meg gjør stort sett aldri noe når vi er sammen. Vi ligger stort sett ved siden av hverandre i senga og sitter på facebook. Vi pleier også veldig ofte å se på film og spise godteri sammen. Jeg kan fortelle Julie alt. Absolutt alt. Julie er en god lytter, og kommer gjerne med råd også. Igjen, julie er fin!

Tror du Julie forteller deg alt?
`- Både ja og nei. Jeg tror jeg vet alt man kan vite, men jeg tror nok hun har hemmeligheter bare hun vet hun også, som alle andre. Men hun vet veldig godt at hun kan fortelle meg alt om hun vil. Men egentlig, så kjenner vi hverandre såpass godt, at jeg vet det fra før av, ser det, forstår det eller gjetter det.

Hvor lenge har dere kjent hverandre?
- ca 6 år. Vi er søskenbarn for de som ikke visste det, men jeg har ikke noe forhold til min biologiske far, derfor har vi ikke vokst opp sammen. Da vi møttes for første gang husker jeg det var sånn 10 minutter med skikkelig kleinhet, før Julie fant frem ?polly pocket? Siden har vi vært superclose. Vi hadde også en periode hvor vi ikke hang sammen på nesten 1 år. Men etter det, så har vi vært nærmere en nærmest.

Er Henriette kul?
- Ja, det er hun! Tror nok mulig at Henriette var en av de personene som påvirket Julie til å ta sidecut?n sin. Woop woop

Hva synes du om Julie?
- Liker henne veldig godt, selv om hun til tider kan være veldig irriterende, men jeg tror det går begge veier altså.Synes dere at Thomas er folkelig som fy?

- ja! Både Julie og meg er stor fan. Personlig kunne jeg giftet meg med deg, Og det er ikke bare fordi du har et helt statsbudsjett på bok!

Er du og Julie med de samme vennene?
- Både ja og nei. Vi har en del felles venner, men det er fordi begge to er medlem av unge venstre. Uten om det, så har vi hver våre venner.

Hvem er brunest av dere?
- Jeg håper det er meg, for Julie er skikkelig bleik!

Bruker Julie mye penger?
-JA! Alt for mye! Ikke bare hennes egne penger heller, føler halve lønningen min går til å fore jenta med godteri!

Hvorfor er dere venner?
- Vel, hovedsakelig fordi vi er i familie og da automatisk ser hverandre innimellom. Men vi er jo selvsagt så gode venner som vi er fordi vi trives i hverandres selskap J

Beskriv Julie med tre ord!
- Tullete, godterihol, god!

Bruker Julie sminke?
- Ikke så mye, men hun bruker eyeliner.

Har deg og Julie lik stil?
- ja, det kan man vel si. Nesten alle klærne Julie bruker er jo mine, så egentlig er det min stil vi begge fører. Vi kombinerer klærne ulikt da, så litt forskjell er det jo.

Dato: 18.11.2011   Kl: 22:44   Kategori: Om Julie   Kommentarer: 9
Mye fine svar! :)

Skrevet av: Martine Melby
18.11.2011-23:03

Koselig med en god venn :)

Skrevet av: Hannah
18.11.2011-23:12

Winning!

Skrevet av: Übermensch
18.11.2011-23:12

Veldig bra svart! :D

Skrevet av: Emilie Skaget
18.11.2011-23:14

Übermensch: Hei thomas. Gift deg med meg.

Skrevet av: Julie Helene
18.11.2011-23:17

Så søte dere var i hammocken min. Grillparty når jeg kommer hjem? ♥

Skrevet av: Emilie
18.11.2011-23:21

Emilie: Sommerens høydepunkt!

Skrevet av: Julie Helene
18.11.2011-23:24

Pen du er!! :) fin header! ^^

Skrevet av: Sunniva :*)
19.11.2011-11:10

Meh

Skrevet av: Übermensch
20.11.2011-20:42

hits