Når man ikke engang klarer å lage tittel på innlegget

Har du noen gang tenkt at deg og din beste venn skal være venner for bestandig? At dere kjenner hverandre bedre enn noen andre og derfor er dere ment to be bestevenner? Du vet aldri hvor lenge et vennskap varer, eller når det vil ta slutt. Det kan gå over natten. Helt plutselig er din aller beste venn kun en bekjent og når dere møte hverandre på butikken smiler dere til hverandre, sier dere et beskjedent "hei" og snakker ikke sammen mer før dere tilfeldigvis møtes på butikken en gang til. 

Jeg har selv to venner som jeg er helt avhengig av. Jeg vil ha dem der hele tiden. Jeg klarer ikke tanken på å én dag sitte der uten dem og prøve å klare hverdagen uten. De er så utrolig fantastiske at jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Det at jeg har disse to er jeg så glad for. 

Dette er Frida. Hun er verdens snilleste person. Vi møttes en gang da vi begge var gale og trengte kostliste og nutridrikker. Det startet med at vi gikk en tur sammen, så en til og til slutt én hver dag. Til tross for at hun bor nesten to timer unna, kan vi møte hverandre i blant, og da er alt bra. Hun kjenner meg så godt at jeg ikke klarer å lyve til henne. Om ting er skikkelig dritt kan vi sitte sammen og klage over hvor ille livet er, men så ser vi hvor patetiske vi ser ut og begynner å le. Vi har en ganske intern galgenhumor, og den er faktisk ganske bra. Du skulle bare visst. Hun var forresten personen som lærte meg å spise sukketter. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å beskrive Frida riktig. Hun er bare så fantastisk. Hun er en sånn som alle ønsker seg. En sånn som jeg fantaserte om å ha gjennom hele barndommen. Jeg er heldig som har Frida.


Dette er Hedvig. Hun ble jeg kjent med da jeg var 10 år. Hun er veldig rar, har et slitsomt humør og er kjempe gretten til tider. Men det at hun er så snill, god og fin veier over for disse tingene. Hun er personen jeg kommer løpende til når foreldrene er kjipe. Hun er personen som gjør at jeg føler meg ensom om det går mer enn én uke mellom hver gang vi ser hverandre. Hun gjør meg alltid glad. Vi har så ekstremt mange minner; båtturer, leker, "fashionshow". Jeg tror faktisk ikke vi har kranglet en eneste gang i løpet av de 6 årene. Jeg bor hos henne nesten hele tiden, det er fint. Dette var egentlig et vanskelig innlegg å skrive, ettersom jeg har så mye jeg vil si, men jeg klarer ikke helt å ordlegge meg. Hovedpoenget mitt er at hun er helt 1000+, og jeg er ekstremt glad i henne.

Dato: 02.11.2011   Kl: 15:46   Kategori: Om Julie   Kommentarer: 7
fint innlegg!

Skrevet av:
02.11.2011-15:47

Utrolig fine bilder!!

Skrevet av: Mathilder
02.11.2011-15:49

så søt innlegg!

Skrevet av: marlene
02.11.2011-15:55

Så fine bilder :)

Skrevet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser
02.11.2011-16:00

Åh, så utrolig fint innlegg!:)

Skrevet av: Sofie - Photography
02.11.2011-17:59

Veldig bra skrevet! Jeg kjenner meg igjen i tankene dine, og jeg er redd for å miste mine beste venner.. Vil ikke tenke på det engang, huff. Veldig søte bestevenner du har! :)

Skrevet av: Emilie Skaget
02.11.2011-20:38

<3 Glad i deg!

Skrevet av: Hedvig
02.11.2011-21:23

hits