Fem fine filmer


1. Black Swan.
Denne filmen har jeg sett titals ganger, det er min absolutt favorittfilm. Handlingen er så fin, og filmen er 100% gjenomført og er helt perfekt. Mange tror dette er en film som kun ballettinteresserte kan like, men det er helt feil. Om du ikke har sett den enda, anbefaler jeg deg å se den. Den er både fin, spennende, halvveis skummel, og koselig. Hvis jeg skulle gitt et terningkast på denne filmer hadde det blitt en sekser. 

 


2. Friends With Benefits.
Dette er en utrolig morsom film. Jeg syns filmen var veldig bra. Den handler om at Dylan og Jamie er lei av å være i et forhold, så de bestemmer seg for å være venner uten noen forpliktelser, men bare ha sex. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive filmen, det er bare morsom og kjempe bra! 

 


3. Amélie.
Dette er den fineste filmen jeg vet om. Det er en slik nydelig film, som man blir glad av å se på. Det er en direkte livsglede-film, og jeg elsker den. Den er liksom en klisjé film, samtidig som den ikke er det. Til tross for at den er fransk, har den en handling som man skjønner, det er heller ikke for mye snakking, sånn at det blir slitsomt å lese teksten, noe som gjør den enda bedre. 

 


4. My Sisters Keeper.
My sisters keeper er en film fyllt med kjærlighet, vennskap og samhold. Vi følger kreftsyke Kate fra hun er et lite barn til hun blir en nydelig, sterk jente med egne meninger og en sterk personlighet. Inn og ut av sykehuset, med en mor som kriger som en helt for å hjelpe jenta si å overvinne døden. Jeg har aldri grått så mye av en film før. Man sitter igjen med en følelse og en tanke over at man har så mye å være glad for. Anbefales!

 


5. Shutter Island.
Dette er en slik film hvor du sitter med hjertet i halsen lenge etter at filmen er over. Den er så spennende og har en så god handling at den må sees. Leonasrdo DiCaprio gjør jo bare filmen enda bedre. Han har en fantastisk innlevelse, og jeg har aldri sett ha spille en så god rolle som han gjør i denne filmen. Det er en slik film med et gjemt budskap. Du sitter i ettertid og tenker på den, og går igjennom den i hodet for å finne ut hva som egentlig skjedde. Det gjør denne filmen helt utrolig bra. 

 

Hvilke filmer liker du best?

Dato: 01.10.2011   Kl: 22:09   Kategori: Annet   Kommentarer: 7
Shutter er skikkelig bra! Men favoritten min er nok 10 things i hate about you!:D

Skrevet av: RAGNA ELISE-legg meg til som venn!
01.10.2011-22:10

min yndlingsfilm er lovlig blond filmene :]

Skrevet av: Maajaz
01.10.2011-22:11

Liker skikkelig godt my sisters keeper! den er utrolig trist og søt

Skrevet av: Hannah
01.10.2011-22:18

Liker mange filmer

Skrevet av: camilovestvdandspn
01.10.2011-23:39

liker my sisters keeper! Den er så fin!

sv; takk!

Skrevet av: Karoline og Sofie
02.10.2011-16:05

Jeg har nylig sett Black Swan, og husker ikke når den var koselig. Filmen er jo på en måte en tragedie. Bra film, men synes den var til tider i overkant ubehagelig, feks. naglefil-gjennom-fjeset scenen.

Skrevet av: Þormóðr
09.10.2011-22:01

svar: "jeg synes også at noe av ubehaget som kommer av spenningen gjør den så utrolig bra"

Hm...det er bra sagt, og jeg skjønner hva du mener. Og jeg føler også den er verdt å se igjen. De hadde ikke flere kopier av Black Swan da jeg skulle leie den som DVD, så jeg kjøpte den like godt - kommer nok ikke til å se den et titalls ganger sånn som du, men skal definitivt se den på nytt! :)

Skrevet av: Þormóðr
10.10.2011-20:47

hits