"For oss som HATER Anders Behring Breivik"

Virkelig usaklig. Jeg synes bare det blir altfor teit. Dette er akkurat hva han ønsker. Han ønsker oppmerksomhet, og hver gang en ny slik gruppe blir laget føler han seg mer vellykket. Dette er status for ham! Folk må heller fokusere på de som er døde og skadet, og de pårørende. De blir glemt bort, mens all fokus går mot denne mannen. De som virkelig trenger oppmerksomheten er jo de som er rammet.

 

Dato: 24.07.2011   Kl: 22:53   Kategori: Annet   Kommentarer: 15
enig.. Burde ikke gi han den oppmerksomheten han ville ha..

Skrevet av: Natalie Dybdal , foto & hverdag !
24.07.2011-22:55

helt enig!

Skrevet av:
24.07.2011-22:55

synes det blir for teit å lager millioner av facebook sider, også skjønner jeg ikke hvorfor folk skal bruke så mye energi på å hate han. Vi burde bruker energien på oss selv og de som ble rammet av denne tragedien.

Skrevet av: a photo blog by marthe
24.07.2011-22:55

Jeg er enig at dette bare er teit... Han får all den oppmersomheten som han har villet få..

Han gnir seg nok i hendene over at navnet hans er på alles lepper og at alle nevner han og snakker om han... Derfor har jeg ikke noe bilde av han på bloggen min og har ikke nevnt navnet hans en gang...

Skrevet av: Irene
24.07.2011-22:56

Jeg er sååå enig!!!

Skrevet av: Ine Kari
24.07.2011-22:57

kunne ikke vært mer enig!

Skrevet av: ingvild
24.07.2011-22:57

helt eni !!

Skrevet av: liisapii
24.07.2011-23:00

Veldig enig!

Skrevet av: thea pernille
24.07.2011-23:01

er enig i det ja, men det er jo kanksje folk som har mistet sine, eller dde er skadde kanksje fortsatt savnet. Og da etr man jo dritsur på den personen som har gjort det mot den personen man er glad i. Så å lage gruppe på facebook er kanksje noe noen ville gjøre for å få ut litt ''sinne'' Jeg vet ikke.

Skrevet av: Lena ♥
24.07.2011-23:03

Det går fint an å fokusere på ofrene og, samtidig som man blir forbannet på denne mannen. Men jeg har igrunn tenkt det samme før, i andre saker. Kanskje det er ekstra vanskelig å la være å hate i en sak som dette, det er jo helt sykt hva han gjorde. Massakrerte tenåringer mens han jubla, det er jo helt motbydelig.

Skrevet av: Herman
24.07.2011-23:41

jeg er veldig enig med deg. Selvføgelig får han oppmerksomhet etter det grusomme han har gjort mot uskyldige mennesker, men denne oppmerksomheten er akkurat det han er ute etter!! Og det at folk ønsker han død gjør det ikke noe bedre, da er man ikke lengre enn det han er. Dessverre. La oss heller gi masse omtanke til de pårørende og savnede!

Skrevet av: unni
25.07.2011-00:15

Jeg har ikke meldt meg inn i noen av disse hatgruppene. Jeg liker ikke Breivik, overhodet, men jeg føler ikke for å melde meg inn i noen hatgrupper. Fokuset skal ikke være på hat. Det skal være på kjærlighet til de pårørende og ofrene. Omsorg og samhold. I tillegg må vi også tenke på familien til Breivik oppi alt dette. De må ha det helt forferdelig. De har jo aldri ønsket at sønnen dere skal gjøre noe slikt mot en hel nasjon eller at sønnen skal bli så sterkt hatet. Blant annet derfor er det unødvendig med disse hatgruppene. Hadde jeg hatt en bror som hadde gjort lignende hadde ikke jeg blitt mye glad å se at flere tusen hadde meldt seg inn i en hatgruppe... Selv om det er forferdelig det gjerningsmannen har gjort.

sv: Nå er jeg ikke ekspert på pskyen til mennesker og psykose osv. Men jeg synes det er ekstremt interessant hvordan mennesker tenker og derfor har jeg satt meg litt inn det og det er vel derfor jeg tror at gjerningsmannen er som han er.

Han fortjener livstid. 21 år er ingenting for å drepe 93 mennesker og skade enda flere. Gjerningsmannen fortjener heller ikke dødsstraff slik mange hevder, da slipper han unna. Han fortjener å sitte inne og tenke over hva han har gjort, hvor mye han har ødelagt og hvor mye han blir hatet.

Dessverre er standardene på fengslene i Norge som hotellrom. Han får et liv i luksus. Noe gjerningsmannen vet utmerket godt! Planen han sin har funket og han får 21 år (forhåpentligvis + forvaring) i et hotell-fengsel. SYKT!

Skrevet av: Mina Kanchan
25.07.2011-00:25

Han har jo kommentert at "det er bedre å bli hatet en glemt. Vi skal heller glemme han og hans navn!! Det er de som er rammet som skal huskes! Det er de som trenger støtte. hele landet vårt kan stå samlet å ikke la oss knekke. Ikke la dere stoppe i å engasjere dere, la ingen få bestemme at vi ikke kan være gode medmennesker for alle.

<3<3<3<3<3<3<3<3

Skrevet av: mia
25.07.2011-09:14

du har rett i det du sier, julie. raseriet kan ikke være i fokus, raseriet kan ikke få for mye boltreplass. det er samholdet og kjærligheten vi har til hverandre som må spres nå for at vi skal komme oss gjennom dette som en sterkere nasjon. en stolt, multietnisk nasjon med plass til både våre egne og de søker tilflukt her.

men jeg har full forståelse på hvorfor folk lager og melder seg inn i de gruppene. vi bærer på mye sorg, men vi bærer også på mye sinne og frustrasjon. for mange er det helt nødvendig å få et utløp for disse følelsene på et vis ... raseriet kan jo ikke bare undertrykkes eller skyves under teppet heller. men det er helt klart viktig at vi holder riktig fokus, og det syns jeg vi har klart bra.

Skrevet av: t
25.07.2011-13:37

Er helt enig, det blir bare feil!

Skrevet av: flavus
25.07.2011-22:45

hits