Vurdering av maria sin blogg

MARIANG95.BLOGG.NODesign:
Designet er veldig enkelt, og veldig ryddig. Headeren er kjempe søt, noe som gir et godt førsteinntrykk. Jeg er av de som synes det er litt kjedelig med helt hvitt design, men det er jo opp til enkeltpersonene. Designet er også veldig oversiktlig, men jeg savner en "kommenter"-knapp. Og ettersom designet er helt hvitt blir det et stort tomrom på siden av innleggene. Jeg liker forresten veldig godt fargen på overskriftene!

Innlegg: Innleggene varierer mellom forskjellige temaer, noe jeg synes er ganske bra hos en blogg. Ikke bare "dagen i dag" og ikke bare "dagens bilde" som en del andre blogger, men litt av hvert. Hun har bilder i hvert innlegg, og ikke bare "random bilde", men bilder som faktisk har en sammenheng med resten av innlegget. Hun har også en bra skrivemåte.

Alt i alt: Bloggen din er veldig bra! Som sagt liker jeg headeren, skrivemåten og bildene, men jeg syntes designet var litt kjedelig. Bortsett fra det sistnevnte er bloggen veldig fin. Jeg anbefaler den for alle som liker hverdagsblogging og mote.

Dato: 06.06.2011   Kl: 19:46   Kategori: Annet   Kommentarer: 0
hits