Confessions

Vurderte å ha en spørrerunde, men det blir bare for kleint å lage en video. I tillegg gidder jeg ikke å legge ut en ti minutters film hvor jeg svarer på hvor mange gule og hvor mange hvite sokker jeg har... Derfor har jeg tenkt å skrive en del ting dere kanskje ikke vet om meg.

- Jeg har gått på dansing i 11 år - Jeg gikk fra 3 til 6 i naturfag på noen uker - Jeg vil begynne å skarre eller snakke trønderdialekt, fordi jeg synes det er så utrolig fint - Tilsammen har jeg kun lest ferdig tre bøker hele mitt liv, jeg har begynt på noen, men aldri fullført dem - Jeg har aldri hatt langt hår, det blir så fort slitt at jeg aldri rekker å spare det før det må klippes - Jeg bytter profilbilde på facebook nesten hver uke - Jeg er redd for alle dyr, unntatt katter og griser - Mitt favorittdyr er desidert gris - Jeg blir altfor skuffet om det ikke er noen vasler på facebook. Om profilbildet mitt ikke blir kommentert innen 4 timer sletter jeg det, sært...- Jeg er stor fan av Justin Bieber, og elsker nesten alle sangene hans - Jeg har sett titanic over 12 ganger i løpet av tre måneder - Jeg går aldri med treningsbukse/joggebukse i offentlighet, uten om trening - Jeg har en hel kommodeskuff full av øredobber og ørepynt, og mye av det laget jeg i fjor da jeg brukte alle sparepengene mine på slike ting - Jeg har veske-fetish - Forrige gang jeg ryddet rommet fant jeg syv tomme pepperkakebokser - Jeg er kjempe glad i å lage lister, selv om de er ferdige lager jeg gjerne en ny bare for moroskyld - Når jeg begynner å like en sang hører jeg på den, og kun den, konstant helt til jeg blir lei.

 

- Jeg har med meg kameraet mitt overalt hvor jeg går, selv når jeg bare skal en tur på butikken - Jeg er veldig flink til å ikke følge med på bilder, så jeg har stort sett et rart ansiktsuttrykk på de fleste bilder - Jeg startet på denne listen på tirsdag, og ble ikke ferdig før i dag - Jeg er flikt til å dømme folk. Det er en av de dårligste uvanene ved meg, at jeg er altfor flonk til å dømme etter førsteinntrykket - Jeg har en tendens til å bli veldig gira når jeg snakker, og til tider veiver jeg så mye med hendene at jeg slår ned folk .

 Som sagt, liker å skrive lister!

 

Vinn mac, ipod, iphone og andre apple produkter ved å registrere deg her.

Dato: 28.04.2011   Kl: 17:08   Kategori: Annet   Kommentarer: 6
Aww! Du er litt sånn sær... Men det er derfor jeg liker deg... Fordi du er ikke helt ulik meg selv! :)

Skrevet av: Evalill
28.04.2011-17:21

fine bilder :-)

Skrevet av: Adriennee
28.04.2011-17:23

Du er søt da!:)

Skrevet av: Julie maria <3
28.04.2011-17:23

mye likt :)

Skrevet av: Ingrid Kristin - kommenterer tilbake :)
28.04.2011-17:26

Åh vi har massa saker gemensamt! :) Bland annat så älskar jag Titanic också! :D

Skrevet av: Antonia
28.04.2011-18:37

Jeg er også kjempe stor fan av Justin! :)

Skrevet av: Oda Villanger Næss
30.04.2011-11:00

hits