Fire fine blogger

Mne
Mathilde er en kjempe søt jente. Jeg fulgt bloggen helt fra før hun kom på topplisten. Jeg ble fort interessert i å lese om hvordan det er å bo i Singapore, i tillegg til at hun tok så utrolig fine bilder. Liker også at det er et nytt innlegg nesten hver gang jeg er inne på bloggen. 

Carolinemaria
Min absolutt favorittblogger. Jeg blir helt frelst av bildene hennes og skrivemåten hennes er kjempefin. Men det jeg liker aller best er selvtilliten hun viser. Noe jeg også liker godt er at humøret hennes alltid smitter over på meg. Søt jente! Og samme som med Mne liker jeg at hun oppdaterer ofte.

Chee
Min fotoblogg-favoritt. Kan ikke si annet enn at hun tar fantastiske bilder. Hun var forresten den første jeg fulgte på bloglovin.

Sht
Jenta med kreft. Ettersom jeg har hatt en venninne som har dødd av kreft, er det sterkt å lese denne bloggen. Diagnosen hennes heter osteosarkom (benkkreft) og hittil har hun vært igjennom 11 cellegifter og har 7 igjen. Liker å lese om livet hennes og få et innblikk i hvordan det er å leve med osteosarkom.Hvilke blogger leser du?

Dato: 26.04.2011   Kl: 20:15   Kategori: Annet   Kommentarer: 4
www.Pinkvil.blogg.no

www.MarenxAnna.blogg.no

www.Annikenl.blogg.no

www.Theresemusikk.blogg.no

www.Mal1e.blogg.no

www.MissMaisen.blogg.no

www.juliehhalvorsen.blogg.no ; D

Skrevet av: Camilla - kommenterer tilbake ♥
26.04.2011-20:20

Camilla: Du er søøt <3<3 Likte den siste :D:D

Skrevet av: Julie Helene
26.04.2011-20:23

jeg leser også de iblandt:-)

Skrevet av: eelisabethg - Kommenterer tilbake
26.04.2011-20:34

jeg leser Caroline Maria og vennene mine sine :)

Skrevet av: Johanne
26.04.2011-21:19

hits